Devamlı olarak karşınızdaki kişiye neyi neden yaptığınızı, suçsuz olduğunuzu, düşündüğü gibi olmadığını veya haklı olanın siz olduğunuzu ispatlama gereği duyuyorsan..
Devamlı aynı tartışma konuları gündeme geliyorsa, hiçbir çözüme veya sonuca ulaşamayıp olduğunuz yerde dönüp duruyorsan
Normal şartlar altında hiç rahatsız olmayacağınız hareketler gözünüze batıyorsa İlişkiden mutluluk değil üzüntü duyuyorsan.. mutlu etmeyen ilişki yanlış ilişkileri demektedir
Yaşadığım ilişkiden zarar görüyorsam ruhen ve bedenen kesinlikle yanlış bir ilişkidir. Sonuçta insanlar birbirinin derdine derman, hayatlarına yoldaş, sevgiyi paylaşabilecekleri ilişki istiyorlar. Ama sürekli üzüldüğüm, hırpalandığım, ağladığım bir ilişkinin bana bi getirisi yok. Benden alıp götürdüğü duygular daha ağır basıyorsa o ilişki yanlıştır. Bi çoğumuz bunu göremiyoruz, seviyoruz ya gözlerimiz gibi bazı duygularımızda körleşiyor
Örneğin seyir ettiğimiz filim dalı konusunda veya hoşlantı konusunda ya da müzik, hobiler konusunda zevkler ve renkler konusunda hatta beslenme konusunda zıt oldummu anlıyorumki ben yanlış insanla beraberim ya direkt söylüyorum ya da soğuduğumu belli ediyor mümkün olduğunca kısa sürede ayrılıyorum, ama sebebini sorduğunda nedenini açıklıyorum.
Yanlış bir ilişki yaşadığını ancak o ilişki bittiği zaman anlarsın. Çünkü ilişki halinde, duyguların mantıksal algılarını kapatır. Herkes bu kara dese bile sen pembe masalarında yaşarsın..