Sabah kaza yaptı, başka şehirde olduğu için gidemiyorum. Soruyorum, kısa cevaplar; iyiyim endişelenme, diyor sadece. Deli olacağım, ne oldu, nasıl oldu merak ediyorum ama çok soğuk. Acaba kötü bir şeyi mi var ya
1 ay
Böyle bir durumda aklın hemen en kötüye gitmesi çok normal ama bu soğukluk illa kötü bir şey sakladığı anlamına gelmez. Kaza yaşayan birçok insan o an şokta olur, yorgun olur ya da tekrar tekrar anlatmak istemez. O yüzden kısa ve kapalı cevaplar verebilir.
Sürekli sıkıştırmak yerine bir mesajla “merak ediyorum ama seni bunaltmak istemem, hazır olunca anlatırsın” gibi bir şey yazıp biraz alan vermek daha iyi olur. Eğer ciddi bir durum olsaydı genelde tamamen iletişimi kesmek yerine bir şekilde haber verirdi.
Öyle yaptım ama napayım endişeleniyorum kısa kısa cevaplar veriyor
La senle mi uğraşacak. Az rahat bırak.
Kenajsjsjshahhahshs ya yüzümü güldürdün Allah razı olsun
Amin.
Ya bir kaç gün zorlama sadece nasıl olduğu için sor mesaj at kötü bir süreç olduğu için morali bozuktur biraz toparlandıktan sonra anlarsın neden böyle olduğunu
Sevgilinin kaza yapması zaten başlı başına stres, üstüne bir de uzak olmak ekstra yoruyor, seni çok iyi anladım… 😔💔 Böyle durumlarda insanlar bazen şoka giriyor, içine kapanıyor, çok konuşmak istemiyor. Bu seninle ilgili olmak zorunda değil.
Bence sakin bir ses tonuyla “Seni merak ediyorum, detay sormamın sebebi sadece endişem, hazır hissettiğinde anlatırsın” diye yazabilirsin. Küsmek yerine yanındayım mesajı ver. İçin rahat etmezse bir tanıdığına ulaşıp durumu sorabilir misin? Sen böyle bir durumda olsan nasıl davranırdın, hiç düşündün mü? 💬🫶🏻
Cevap
2Cevap
Görüntülü ara kaza yeri bi pavyon olabilir
Yok fotoları gördüm araba ters dönmğş aşırı endişeliyim darlamak da istemiyorum sadece mesaj atıyorum konuşmak istemiyor gibi
Kaza yapmış işteeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?