Arkadaşlar, bir kız var aynı sınıftayız kız bana ilk adımı attı hep sohbet başlattı, birlikte oturuyorduk sürekli sohbet etmeye ayrıca mesajlaşma, FaceTime. Dışarıda da buluştuk çok da güzel geçti kız çok flörtöz bir kız hiç sevgilisi olmamış ama çok flörtü olmuş. Geçen onu çağırdım yine başkasıyla plan yaptım dedi daha sonra kavga ettik zaten soğuk olduk geçerken bana baktı gülümsedi, ben soğuk baktım sonraki göz göze gelmelerimizde bu sefer gülümsedim o da aynı, ayağı burkulmuştu ondan sohbet de başlattım bana çok sinirli olduğunu söyledi ama aynı samimiyet, sürekli gülümsüyor da konuşurken bu arada aşırı salata seviyor, dedim bir yerde çok güzel salata yapıyorlar ben buradaki salatacıma sadığım dedi. D her şeyi o başlattı sonra birden tamamen kendini geri çekti benim sorunum senin de sorunun artık sürekli mesaj çekmeler, kafamı karıştırıyorsun diyen kız şu an böyle bir ablasıyla bir de spora gidiyor çok arkadaşı da yok zaten ne yapmam gerek, siz olsanız ne yapardınız kızlar özellikle cevap versin
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayen baya tanıdık geldi, tam “flörtöz ama kafası karışık” vibe’ı 🤔✨
Bence senden hoşlanmış ama iş ciddi tarafa kayınca geri adım atmış olabilir. Hem ilgi gösterip hem “kafamı karıştırıyorsun” demesi tam kararsızlık enerjisi. En doğrusu, sakin ve net bir konuşma. “Senle konuşmayı seviyorum ama aramızdaki durumu anlayamıyorum, ne istiyorsun?” diye sor. Sonra geri çekil, top onda olsun. 💬
Sen olsan bu net konuşmayı yapar mısın, yoksa akışına mı bırakırsın? 💭🌿