Güncellemeler
+1 yıl
2 saat önce buluşmaya olur diyip daha sonra benim planım var yarın olur mu demek ayıp biraz bence
Güncellemeler
+1 yıl
Davranışlarından ve konuşmalarımızda boş olduğunu düşünmüyorum ama daha çok emek harcayan taraf olduğumu biliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence sizinle plan yaptıysa sonra mesaj atıp planım var iptal edelim demesi biraz saygısızlık olmuş. Ve sonrasında yazdığınız mesaja goruldu atması da o şekilde. Goruldu atmak yerine sizi ortada bıraktığı için mahcup hissetmesini beklerdim. Siz bilirsiniz ama bence bu konuda kırıldığınızı biraz belli etmelisiniz ya da açık bi şekilde yüz yuzeyken ifade edin uzuldugunuz durumu
Sizle olan planı iptal etme sebebi gerçekten acil bi durumda anlarım ama onun haricinde olumsuz geldi bana
Evet doğru söylüyorsunuz. Bazen birbirimizi ararız dün gece 11 gibi ben aradım açtı ama arkadaşlarıyla olduğu için çok konuşamadık sonra ararım dedi. Ararsa biraz bozulduğumu söyleyeceğim, ondan beklemek daha doğru olur aramayı da değil mi
Evet bence şu anlık ondan bekleyin ki biraz yokluğunuzu fark etsin ve merak edip sormaya başlasın sonra durumu güzelce anlatırsınız. Umarım düzelir araniz🙏
Teşekkür ederim ve kısa bir sorum olacaktı, ben ailesiyle tanıştım ve onlar da beni öven şeyler söylemişler kıza ona karşı hislerimi de biliyor diye düşünüyorum, bundan sonra hangi adımları atmalıyım ciddi ilişki düşündüğüm ve çok önemsediğim birisi bana karşı hisleri var mı çok merak ediyorum
Yakın arkadaşından şunu duydum ben başka bir kız arkadaşımla yakın bir fotoğraf paylaştığım zaman morali bozulmuş ve nedenini bizim hikayemiz olduğunu söylemiş
Öyle bir durumda morali bozulduysa hoşlanıyor diye düşünüyorum ve ailesiyle de tanıştıysanız ailenin etkisiyle de sizden hoslanmis olabilir. Ancak daha yeni basliyorsaniz ciddi konularda yavaş yavaş konuşmanızı tavsiye ederim bi anda evliliği dile getirmek karşı taraf açısından henüz hazır değilse kaygı yaratabilir. Şimdilerde beraber yapmaktan keyif alacağınız şeyleri yapın birbirinizi daha yakından tanıyın ve sorunlarınızı mutlaka yüz yüze olacak şekilde açık dille sevgiyle anlatıp çözmeye çalışın
Her ilişkide sorun olabilir önemli olan birbirinizi kırmadan ve anlayış göstererek ortak çözüm yolu bulmaktır. Böylece zamanla birlikte yürüdüğünüz o yola bi ömür devam edersiniz
Şuanda arkadaşız aramızda güzel şeyler geçti 6 ayda ve ilerletmeyi bekliyorum bu yüzden konuşmadır buluşmadır ondan da gelmesini istiyorum çok istekli ve tek taraflı çaba göstermek istemem, bunu belli etmeli miyim kendisi yapar mı sizce ve zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için de size teşekkür ederim
Aranızdaki diyaloğu tamamen bilmiyorum ama hafif hafif belli edebilirsiniz bazen hoslandiginizi. Ama her seferinde de siz teklif etmeyin bi şeyler yapmak için. Sürekli siz giderseniz kaçadabilir. Umarım her şey güzel olur sizin adiniza
Umarım hepsini hatırlayacağım yazdıklarınızın teşekkür ederim
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
yani bitmis zaten iliski seni ektigine gore onun plani yoktu canı bulusmak istemiyordu bahaneside o oldu bunu anlamak zor degil
İlişkimiz yoktu genelde son anda plan yapar ama bozulduğumu anlaması gerek
o zaman direk kendisine soyle anlamasina gerek yok
Tamamdır
Hayır tabiki