Biriyle görüşüyorum. Ciddi bir ilişki değil. Bağlılık istemedi. Aşık olsun demiyorum ama benden etkilensin beni düşünsün istiyorum. Taktik filan verin. Erkekler özellikle..
1 ay
Biriyle görüşüyorum. Ciddi bir ilişki değil. Bağlılık istemedi. Aşık olsun demiyorum ama benden etkilensin beni düşünsün istiyorum. Taktik filan verin. Erkekler özellikle..
Bana sorarsan ilk olarak kendin olduğun gibi o an nasıl hissediyorsan ona karşı o şekilde bence filtresiz davranmak lazım. Eğer adamsa gerçekten adam olan zaten anlar yani kaşısındaki insanın doğal olduğunu ve rol yapmadığını.. Bu kadar maskelerle dolu insanların içinde çok nadir rastlanacak bir şey yani biraz tecrübeli bir erkek buna tutunur. Ikinci olarak gereksiz yere trip yapma mesela bir şeyleri olgun davran göz teması kur dokunabilirsin mesela normal konuşurken falan bu şekilde yani aklıma gelenler
Trip banada gerçekten çocukça geliyor. Atmam. Ki zaten kendiside çokça olgun biri.
Çok teşekkürler 😊
Rica ederim şekerim
Taktik işi bana hep biraz yapay geliyor açıkçası. Çünkü birini etkilemek için oynanan her rolün süresi var… bir yerde gerçek sen ortaya çıkıyor zaten.
Doğal olmayan şeyler başta dikkat çeker belki ama kalıcı olmaz. Sürekli “şöyle yazayım mı, böyle davranayım mı” diye düşünmek insanı yorar. İlişki dediğin şey hesapla değil, hisle yürür.
Birini etkilemek için uğraştığın an, aslında kendinden uzaklaşıyorsun. Ama olduğun gibi davrandığında, seni gerçekten beğenen zaten o halini sever.
Kısa vadede taktik işler, uzun vadede samimiyet kazanır.
O yüzden ben olsam uğraşmam rol yapmaya… çünkü gerçek olan zaten kalıcı olur, olmayan da eninde sonunda biter.
* Kendi hayatın dolu olsun: Sürekli ulaşılabilir olma. Kendi planların, arkadaşların, hedeflerin olsun.
* Sakin ve net iletişim: Aşırı mesaj, aşırı açıklama yok. Kısa, rahat ve özgüvenli konuş.
* İlgi + mesafe dengesi: İlgi göster ama “hep orada olan kişi” olma. Biraz boşluk merak yaratır.
* Pozitif etki bırak: Yanındayken rahat hissetsin. Drama, baskı, hesap sorma olmasın.
* Fiziksel ve duygusal bakım: Temiz, bakımlı görünüm + kendine güvenen duruş en güçlü etkidir.
* Onu etkilemeye çalışma: En çekici şey “etkilemeye çalışan değil, doğal olan” kişidir.
Çok teşekkürler 😊
Yok be bu kadar şeye ne gerek var umursama kisiacasi
@Sabirsizprenses uzun lafın kısası🤣
adil Yıldırım sana telif atsın mı😀🙌
Gerçekten iyi bir insan ol ama kendi karakterini de koru çok iyi olacağım diye kendi kendinden uzaklaşma eğer böyle olursan adamlar şu an gerçekten iyi kadınlara hasretler bir de temiz olmaya çalış yani temiz derken aşırı derecede yükseltme
Teşekkürler 😊
Tam da uzmanlık alanım, aşk oyunları 😏✨ Şimdi, taktik deyince çoğu kişi trip falan düşünüyor ama en çok akılda kalan kız, kendine has olan kız oluyor.
Kendin ol ama versiyon 2.0 gibi düşün 😅 Güler yüzlü ol, iyi dinle, onunla ilgili küçük detayları hatırla, yanında kendini iyi hissetsin. Hayatının merkezine onu koyma, kendi hayatın, hobilerin, arkadaşların olsun; meşgul, dolu kız her zaman daha çekici 😉✨
Kokun, gülüşün, enerjin akılda kalır. Senin için en güçlü yanın ne sence, mizahın mı, tarzın mı, zekân mı? Biraz orayı parlatmayı dener misin? 💫💬
Açık sözlü olmam olabilir,
Açık sözlü kraliçe enerjisi 🫶✨ Açık ol ama dozunda, gizem de kalsın biraz yoksa oyun çabuk biter 😉🔥
Cevap
63Cevap
konuşarak.
1. Her şeyi dökmeyeceksin.
örnek: yarın seyahatim var, bi kaç gün telefonuma bakamayabilirim. Döndüğümde görüşürüz
detay yok, nereye, neden, kiminle, dönüş tam ne zaman… bırak o merak edip sorsun.
kısa yanıtlar
iş için
kafa dağıtmak için
uçağım öğlen (saat vs detay yok)
2. Yargılanmayacağını, mükemmel olmak zorunda olmadığını, her insanın bazı kusurları olduğunu ve bunu zorlamayacağını hissettireceksin. Zaten rahat ettiklerinde erkekler o kadına her şeyi sunar.
3. erkekle yarışa girmeyeceksin.
“aşkım arabayı sen kullan bu işte benden iyisin”
”aşkım ampul değişecek, yaparım ama sen daha kolay halledersin bi baksana”
”ben bunu çözemedim, bi de sen fikir versene”
Yapay zeka kokan hareketler😂
@Byteknisyen yok valla kendim yazdım 🫠
Tabi bende inandım 😂
Erkek dinlenmeyi sever. Genelde hep anlattiklarini saatlerce dinlememizin gerektigi çok konusan kizlardan sıkıldı erkrkler. Dinlenilmek istiyorlar artik. ya da asgari boyutta bir denge mutlaka olmali. Onun nasil kizlardan hoslandigini anlayabilirsen, o model opabildigin taktirde yol kat etmen mumkun olabilir. Onu heyecanlandirabilmekisin. Erkek en cok.. cinsel durtulerini harekete geciren ve kendisine hayaller kurduran kadinin pesinde kosuyor.
Senin bir şey yapmana gerek yok.
O isterse kalırsın.
Yoksa zorlarsan daha iyi birini bulana kadar kalırsın.
Samimi ol
Sadakatli ol
Memnun ol
Yüzün gülsün zaten her zaman aklında kalırsın.
Ama surat asar sürekli trip atarsan saçma sapan seylerden kavga çıkartırsan adam olan kalsın der.
Biz erkekler basit varlıklarız. Çok fazla düşünmeye gerek yok. İlk görüşte tipinden hoşlanmadıysa sonradan etkilemen zor. İlk aşamayı tipinle geçersin sonraki aşamada da karakterinle devam edersin vs. Lakin bunu yapacağım diye de benliğinden ödün verme.
Kendin gibi davran; yapmacık tavırlar kısa sürede itici olur.
Onu tamamen hayatının merkezine koyma, biraz gizem ve mesafe bırak.
İletişimde abartıya kaçmadan, yerinde ilgi göster.
Kendine güvenen ama ukala olmayan bir duruş sergile.
Kendi hayatın, hobilerin ve enerjin olsun; insanlar en çok buna çekilir.
İtaatkar olup her dediğini yap. Onun ne istediğini ben bilemem. Her erkek farklıdır. Ama hiçbir erkek itaatkar kadına hayır demez. Kızların yorumlarına baktım da sen onların dediğini yaparsan muhtemelen erkek senden soğur
🤣🤣🤣 süper ya. Peki bana sonrasında da devam etmezsek arkadaşımı filan ayarlayayim dese ya
Anlamadım
Doğallık her zaman kazanır. Birisi için süslenebilirsin, giyinebilirsin ama kişiliğin ve karakterin neyse öyle kal. Birazda enerjik olmak. Karşı tarafa heyecanlı gibi gözükmekte biraz tebessüm ettirebilir. Bunlar zaten genelde etkileyen.. "bence"
Himm, evet. Peki itici gösterecek ne var? Onları yapmamayayim
Şunu hiç duydun mu? Bu kızın bu çocukla ne işi var? Ya da bu çocuk bu kıza nasıl baktı. Bunlar tamamen doğallık ve samimiyetle alakalı. Şimdi ortada aşk yok anladığım kadarıyla. Takılmalık mı bilmiyorum ama zaten aşık olmadığın sürece ona itici gelmeyeceksin. Diğer konulara girmiyorum. Genelde o konuyu açacaktır. Ve onu onaylamanı isteyecektir. Klasik model
Aslında FB tarzı bir ilişki, karşılıklı yani
Evet, aynı bu şekilde, ama tek tek seferlik istemiyorum
Eeeeee
Bağlılık istemeyen erkekten hayır gelmez uzak dur. Ne yaparsan yap ne edersen et niyeti iyi değilse bir şekilde sen zarar görürsün. Ve bununla baş etmek de sana kalır. Dilerim ki asla böyle bir şey olmasın. Sana iyi şanslar dilerim.
Sakın ha o*al falan yapma. M*krop kapabilirsin. Özellikle araştır risklerini bir bak bakalım.
Teşekkürler
Rica ederim. Bana dua et olur mu çok kötü hissediyorum kardeşim şu aralar, yaşadıklarımın ağırlığını zor taşıyorum. Kalbim çok kırık, çok dağıldım. Toparlanmaya çalışıyorum, deniyorum, deniyorum sürekli olmuyor.😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Tabi aederim
tabiki sevişerek.. buluşmada ne yap et sevişmek istediğini belli et ona.. sevişirkende olmadığın kadar ateşli ol. vazgeçilmezi olursun
Zaten olucak, konuştuk bunu.
olmadığın kadar ateşli ol. yapman gereken herşeyi yap.. oral konusunda özellikle bütün hünerini göster
Oral dışında peki
kontrol eden taraf ol. sırt üstü yatırıp , ağzına oturmak gibi.. ellerini alıp göğüslerine götürmek gibi.. bam yicez 😅
🤣🤣🤣 sagolasin
rica 😄
Saçmalama kolay lokma olma sevisme sakın
Böyle bi taktiğim olmadı hiç ama psikolojide Zeigarnik etkisi diye bi gerçek var, bi kitapta okumuştum, devamı merak uyandıran her şey zihinde daha fazla yer eder demek aslında bu, “arkası yarın” dizileri gibi ya da yarım kalan devam etse sonu ne olacaktı? düşüncesiyle son bulan aşklar mesela hep akılda kalır ☺️ zihin tamamlayıp paketlediği her şeyi çöpe atıyor, ondan pek de heyecan duymuyor bi süre sonra sanırım…
Senin ihtiyacın yok
Ben Bu kadınları hiç anlamayacağım ya zorla güzellik peşindeler yok mu sizin peşiniz de olan O kişilere şans verseniz ya
🤣🤣🤣
Peşimde yok kimse
Kadınlar da yokluk çekiyor İnanamıyorum ya
Heya
Şu görüşüp aklında kalmasını istediğin erkeği göstersene bana Kimmiş Seni bu kadar etkileyen görmek isterim nasıl bir zevkin var Onu da anlamış oluruz
Aktif dinle, ilgili konularda ilgin çek, mesajlarda düşünüyorum diye söyle.
Anladım. Teşekkürler
Klasik taktikler tam ters teper o yüzden çok yapmacık olmadan kendinle barışık takıl mesela buluşmalarda biraz gizem bırak her şeyini anlatma gün içinde ara ara yaz sadece ne yaptığı sorusunu ilgiyle dinle ve tatlı bir kahkaha bırak en önemlisi yanındayken telefonla oyalanma tam ona odaklan sonra da soğuk yapmadan bir süre kendine gel bu dengesizlik aslında merak uyandırır ve adamın kafasında döner durursun.
Ezik durma kibirlide olma dengede dur özgüvenli kal Hakimiyeti eline al fakat ezme
Eğer niyetin ciddiyse hareketlerine vücut diline yansıt ilişki yaşamak için değerini düşürme
Olmazsa da kafaya takma Kimse kimsenin değerini yüceltip alçaltmaz
Biraz zor bir şey istiyorsun. Öyle takılmalık ilişkiler günümüzde gırla. Bana da sorsalar bende bilemem diğerlerinden ne farkım olduğunu. Normal standard bir bayanım işte. Sen diyorsun ki ateşi nasıl harlarım, karşıdakinin asla yanası yok.
Gördügün an bi tokat çaksan seni bi daha ömrü boyunca unutamaz
Bu çok mantikli
Kendin ol kendin için sev seviş. Hayat kısa başkalarının oyunlarının oyuncusu olma
Çok dogru
Giyimin le etkileyebilirsin güzel bakımlı ol sana bakınca gene bakmak istesin
Öyle yapıyorum. Bir kaç seferdir, beni gördü, özellikle gözlerimin içine bakıyor, çok içten gülümsüyor.
Gözlerini beğendi demek ki başka neler yapıyorsun onun tepkisi nasil
Böyle şeylere gerek yok. Çaba içersine girdiğini anlarsa kendini küçük düşürmüş olursun
Ekstra bir cabami gorsun istemiyirum zaten.
Himm, anladım. Çok teşekkürler
Teşekkürler
İlk sohbetlerde hemen cinselliğe girersen seni ciddiye almıyormus ben girmedim müsade etmedim o yüzden aklında kalmışım şu an ki sevgilim böyle söylüyor
İlk buluşma da öpüşme yaşadığım insanlar bende aklımda kalıyor iyi izlenim bırakıyor tekrarını istiyorum. Diğer erkekleri bilemem 😄😅😁😆
Konuşmaya başladıktan sonra iki yerde denk geldik. Ama kurum olduğu için hicbirsey belli etmedik. Ama çok içten ve gözlerimin içine bakarak konusuyordu
İlgisi var Ozaman beğeniyor seni. Hadi hayırlısı olsun
Bakalim
Eğer ciddi değilse ve ilerisini düşünmeyip sadece seni istesin diyorsan yapacağın şey belli. Koynuna gireceksin bağlılık böyle olur bide eğer memnun edersen tadından yenmez hep seni ister bırakmaz da.
şimdi erkekler "seviş" diyecektir, onlara inanma çünkü büyük kolpa. kullanildiginla kalirsin, çünkü seni kullanmak istiyor zaten
erkek ilk görüşte etkilenmezse daha sonra ne yaaprsan yap etkilenmez kafasında arkadaş diye oturtmuştur seni
Birincisi hem ciddi değil diyorsun hemde etkilensin istiyorsun. Valla Allah akıl fikir versin size...
Bizde ciddi arıyoruz yok , köküne kıran girmiş
Hepsi prenses olmuş , iki cümle kuramiyor bile off neyse herkesten sıkıldım
Olduğun gibi davran. Çünkü taktik yapınca olmaz, yalan ilşki olur. Zaten seni sen olduğun için severse o gerçek ilşki olur
İnan bana hiçbir taktiğe ihtiyacın yok etkileneceği varsa etkilenir
Haklisin
O erkeğin parası var demek ki sen de ona göz koydun
Hayır, banane parasindan
Kesinlikle parasına gidiyorsunuz kadınlar söylediklerinin genelde tersidir erkeklerde de var bu tarz vakalar paraci seni çocuk ne iş yapıyor onu söyle o zaman!!
Ogretmen
Öğretmenin maaşı nedir
Öğretmen maaşı yeşil pasaport Hakkı da var
Yazları tatil
Burçlarınız ne, söylersen ona göre yorumlıyım
Onun burcunu bilmiyorum ki
Sorsaydın keşke, seninki ne yengeç mi
Yukselenim
bir an öyle hissettirdin diye aklıma o geldi, esas burcun ne peki
Neden böyle olmasını istiyosun sen aşıkmı oldun yoksa
Hoşuma gidiyor.
Hoşuma gidiyor, sonrasında da görmek istiyorum. Başkasının ilgisini değil. Onu istiyorum
Sosyal medyada tanışıp ilk defa buluşacağım erkeğe nasıl etkileyebilirim cinsel olarak bir şeyler yaşanmazsa sizce soğur mu cinsel olarak derken yani fiziksel yakınlık kurmasam yani o zaman gerek görmez mi konuşmaya nasıl ciddi düşünür nasıl etkileyebilirim sizce
Her şey cinsellik değil emin ol ki zaten biri seninle baştan cinsellik için beraberse o seni kullanıp atar sevme zahmetinde bulunmaz
Aşk yoksa ciddi ilişki yoksa görüşmeye gerek yok zaten
Onu kendi tarzında övmekten çekinmezsen etkileneceğine çok eminim.
Sen oldugun gibi ol, emin ol o sekilde aklinda kalirsan cok mutlu olacaksin.
Çok üzerine düşme umursama bak nasıl üzerine düşüyor
Güzel bir konuşma ile samimiyet ile aklında kalırsınız
Erkağlar doğal sever 🤦🏽♀️ taktikle uğraşıran kayb edersin
Kendin olduğunda olmuyorsa aklında kalma kaygının da olmaması gerekir.
olmaz o iş.. daha başlarken seni cepte görmüş...
Altında kalırsanız, aklında da kalırsınız. En azından bende öyle oluyor 😈
Bebitom bu yapayım diyince yapılacak bir şey değil bence
Valla aklında ya nefretle ya şehvetle ya da güzellikle yer edersin kendisiyle güzel anılar biriktir beraber zaman gecirin eğlenin mutlu olun mutlu edin
Erkekler artık eskisi gibi değil. Artik onlar peşlerinden koşturuyorlar. Cok uğraştım ama başkasını seçti
Taktik maktik yok ne isen o ol
😂😂doğru valla. Olduğum gibi davranıyorum.
Ben de çok çabaladım 30 'dan sonra olmuyor maalesef hele ki balık etli değilsen
İlk defa bir kadın erkeklerin balık etli hatun sevdiğini ifade etmiş
Değmez inan ki değmez şutla bunu şok olur daha çok şaşırır
Senin bir özelligin olmasi lazim onda kuru odunsan bir şey yapamassin.
Benim eski sevgilim ayrıldıktan sonra bile tekrar eve çağırıp birlikte olurduk. Her seferinde kulağıma "bu kadar iyi s*kmesen seni çoktan unuturdum" diyordu
Sivaslı mısın
ufak ve kaçamak temaslar derim üstüne tanımam. şahsen temas bağımlısıyım ve bu durum beni çok etkilerdi
Erkek zenginse boşuna uğraşma, Çakar geçer
Fakirse zaten unutmaz seni, yine boşuna uğraşma.
Türk erkeği ile ne işin var kız… Git yabancı yakışıklı bir erkek bul bence.
Nerdeeeee
Erkek kadar mal varlik görmedim ağzını yüzünü bük usttten üstten konuş onun canım olduğunu hissettir
Slk olduğunu *
Erkekler mi hiç uğraşmaya deymezler inan bana
Doğru valla kiz
Acaba çok merak ediyorum bunu millet olarak herkesi aynı kalıba sokmayı ne zaman bırakacağız? O zaman şöyle diyim benim çevremde bir sürü evli ve yıllardır evliliğini mutlu bir şekilde sürdüren kadın ve erkek var?
Ama tabi ülkedeki kadınların birçoğu adli sicili bozuk kenar mahalle çöpleriyle takıldığı için hayatı onlardan ibatet sanıyor onlarada kızamıyorum
Bana böyle diyecek erkeğin canı cehenneme. işim olmaz
Karşılıklı bir durum aslinda
Dış görünüşe önem ver biraz
Dikkat ediyorum
Ciddi değilse uğraşma
İkimizde ciddi değiliz zaten. Ama benden etkilensin istiyorum.
Hadi ya. Ama evlilik söz konusu değil ki,
Seni kullanacak ozman
Karşılıklı bir durum aslinda
Sen mi kullanmak istiyorsun hahaah 😂
İkimizinde amacı aynı, ikimizde açıkça belirttik. Ama ben benden etkilenainde istiyorum.
Ozman dekolteli kıyafetler giyeceksin
Zaten yapicagiz,😂
Yap tabi 😂
Ulaşılamaz ol iste basit. Geç yaz trip at lütfeten cevap ver çok konuşma online ol yazma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?