Karakter kişilik olarak insan birinden etkilenemez mi
Yeni tanıştık bir hafta kadar oldu ayak üstü biraz sohbet ettik tam tanımıyorum ama herkesin takdir ettiği tatlı birine benziyor
Ben üniversite öğrencisi 5 sınıf bir kızım birinden hoşlanıyor gibiyim o yüzden taktik arıyorum
Sana bir tavsiye sürekli yanındaysan bi gün elinize birer tane kahve alın veya numarası varsa bi yerde oturmaya ikna et. Doğru dürüst ve güzel bir şekilde kendini anlat ve açıl. Her zaman söylerim isteyenin bir yüzü kara vermeyen zencidir.
Etkilemeye uğraşma görseydi görürdü ayrıca sen uğraşmadığında o gelir sana ve en azından kolay kız olmazsın onun gözünde seni havadan elde ederse zaten hiç yüzüne bile bakmaz zor oynama zor ol o zamn sen istediğini etkilersin😉
Cevap
9Cevap
Doğum gününü bekle pasta yap. Doğum günü harici de börekler aç, kek falan yap. Girişken ol, konuşkan ol.
Yapman gereken bellidir yanına git flört et
Takma yeter takınca kendilerinin bişey sanıyorlar sanki dünyadaki tek erkek o oyuzden sen takmayincs kendini değersiz hissediyor sonra mesaj at hemen sana cvp verir
Bir şey yapmana gerek yok onlar etkilenmeue müsayitler her türlü
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum kafa cinselliğe çalışıyor onlarda 😂😂😂 Yorumlara bak
😂😂 erkegi etkilemk kolay sevgilisi yoksa senin olur zatenn
😂😂😂😂
Uğraşma takma erkeklerin hemen götu kalkıyor ugrasirsan seni sallamaz
Sık sık aynı ortamda bulunmaya çalış ve dış görünüşüne dikkat etmelisin çünkü erkekler ilk dış görünüşten etkileniyor?
Direkt sen söyle yemek sinema vs?
Cinsellik kesinlikle.
Doyan erkek etkilenir.
Ensesine uçan tekme atabilirsin
😂😂 unutulmayacak bir etki
@tyjudjjtjsjds kesinlikle 🍕
beşinci sınıf mı
Evet
hangi bölüm
ozldn yazabilirsin
Tıp
anladım o yüzden 5