+1 yılBak şimdi. Öncelikle erkekler burçlardan anlamaz. ama ben tersim çok ve çok severim burçları. şimdi kriterleri söylüyorum.
1) Biraz kıskançlık yapıcaksın.(aşırı değil birazcık)
2) Aşk konularıyla bıktırmayacaksın.
3) Giyimine dikkat ediceksin.
4) Seni biryere davet ederse mutlaka git.(Ev hariç :D)
5) Hobilerinden bahset
6) Patavatsızlık sakın yapma
7) Kimsenin tipiyle dalga geçme.(Çünkü Tereddüte düşer acaba ayrıldığımzda benimlede dalga geçermi diye)
8)1-2 övgü sallayı ver.(Saatin çok yakışmış, Şu hareketini çok seviyorum vb.)
9) Sakın bir erkekle inatlaşma. Kazansan bile eline birşey geçmicek.
10) En sevdiği renkleri sor ve ona göre birşeyler giy mesela benim kırmızıdır. Hoşlandığım kız kırmızı ruj sürdüğünde eriyorum. sende kırmızı birşey giy ya da sür. Umarım yeterince açıklamışımdır. İyi günler1712 Yorumla- +1 yıl
Dağılın :D
- +1 yıl
teşekkürler umarım yardımcı olmuşumdur
- +1 yıl
hepinize teşekkürler yardımcı olduysam ne mutlu bana. Bunlar eminimki işinize yarayacaktır
- +1 yıl
neden olmasın :D
- +1 yıl
Reyiz azmine hayran kaldım ağır işsizsin..:D
- +1 yıl
eyvallah sağolasın :D
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılilk önce mis gibi kokacaksın
sonra ne konuştuğunu bileceksin
kulakların ağzından çıkanı duyacak
nerde nasıl hareket edeceğini bileceksin
ayakkabıdan saçının ucuna dikkat edeceksin
el bakımı çok önemli
klişelerden kurtulacaksın
makyaj yapmayla boya yapmayı ayırt etmen lazım
bir erkeği zekanla etkileyemezsen seni sadece yatağında görmek isteyecektir52 Yorumla- +1 yıl
gene yaktım birini galiba:D
Ben evli bir bayanim. Bence erkeklere karsi ne kadat gizemli gorunursen okadar cekici oluyorsun ve zeki bakimli olmak cok onemli zakani fazla belli etmeden ara sira kullanip onlari sasirtmak buyuk bir zevk oluoo he bide aykalarinin uzerinede duran bir kadin her zaman dikkat cekeer para manyagi olmamak arabasi evi veya parasi var die hemen yelkenleri suya indiren kadinlarda basittir erkeklerin gozunde her zamn benim demeyi biliceksin ;))
32 Yorumla
türk erkeklerini etkilemek için, götün başın oynasın, o* gibi gül kahkaha at, açık saçık giyin göster ama elletme, kullan çocuğu, peşinden it gibi koşmazsa ben adımı değiştiririm, türk erkekleri gerizekalı kendine inme indiren ağzına sıçan kadına aşık oluyor çünkü
137 Yorumla- +1 yıl
açik saçik giyinirsen aşiri mini etek aşiri dekolte ozman sen bititn yandin nedenmi eller gözlerimle diçard aparklarda sahileörde göriyoruz yalanmi popona sok ş elini bcaklarini okşayan sapik piçler oruspulr okadar aşiri açik giyilmez bende çok az etek giyerim ama kulot kadar değil bouu normal boyda!!!
- +1 yıl
@yeterkidürüstsev bu soruyu nerde buldun kaçyıl geçti
- 3 ay
@murattiii ya kes ya murat yalan söylüyor sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Bunun net bir cevabı olamaz ki etkilemek kişiden kişiye değişir mesela beni ilk görüşte deli gibi etkilersin falan ama baskalarında umrunda olmazsın yani bunu sadece karsındaki bilir ama tatli dilli ve sevecen bir kız ol abartmadan ya da kendin ol yani etkilemek için kılık degıstırme kendin gibi ol öyle etkilendiyse zaten herşey yolunda gider :)
21 Yorumla-abartmadan görünüşüne dikkat et bakan dönüp bir daha baksın
-ortak ilgi noktaları bul birlikte olduğunuzda susup oturmaktan daha iyi şeyler yapın
-saygısını kazan bir konu açıldığında kendi fikirlerini de kat
-anlayışlı ve iyi davran güler yüzlü ol ama her fırsatta pişmiş kelle gibi sırıtma11 Yorumlayok yok g_t baş belirli bir zamana kadar açarsın ama AÇMA HATTA HİÇ AÇMA , gerek yok çünkü. mümkünse ilgilenme , üstüne düşme, kovalama, kısa öz cevaplar ver... eger açarsan bir taraflarını KENDİNE SAYGIIN OLMADIĞINI GÖSTERİRSİN BENCE. ERKEĞİNE ÖZEL OLMALI...
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu etkileyeceğin kişiye göre değişir ama bence diyorum
En önce insan olacak
1 bir kere güler yüzlü olacak
2 Dogal olacak
3 Zeki bir bayan olursa bu tabi ki en güzel bir şey
4 Her yerde kendini sergilemeye çalışmayacak (açık saçık her yanı ayrı oynayan kırıtan tiplere gıcık olurum)
5 Kendini herkesten daha yukarıda görmeyecek peşimden koşan var diye havalara girmeyecek
6 her yerde her erkekle kanka olmayacak20 Yorumla
+1 yılDuygusal olarak güçlü fakat yapı olarak zayıf olduğunu, korunmaya ihtiyacın olduğunu göster. Biz erkekler yufka yürekliyiz ^^
41 YorumlaLisede sevdiğim birisi vardı. Ona birgün uzun uzun baktım. Birdaha da bakmadım. Sonra o kendi kafasında bu kız neden bana bir kere baktı daha bakmıyor diye düşünmeye dolayısıyla seni düşünmeye başlıyor.
31 YorumlaKişiden kişiye değişebiliyo kızlarda nasılsa erkeklerde de öyle çocuk pasifdir kızlarla konuşma konusunda mesajlaşma süreci uzun sürerse etkilenebiliyor sonra açık sözlü olmakda avantaj kendi ruh halin yapmak istediklerin aksi olmanda ne kadar zor o kadar ilgi uzatmıcam fazla :)))
20 Yorumlatamamı okunmamış kitap gibi ol hep senı merak etsin merak ettikçe ilgisi artar tabi bide evlilikten bahsetme kaçırırsın :)
23 Yorumla- +1 yıl
yaşin 24 buraya yalanmi söledin yaşin 19mu aha ahaha😁😁😂
+1 yılbence bu kadar teferuata gerek yok ilk görüş, gerisi yalan sen kendi halinde takıl onun için değişmeye kalkarsan sonra eski haline döndüğünde yani seni tanıdıgında sogukluk girer sadece sıcak kanlı ve onunla ilgilen o seni begeniyosa hoşlanıyosa illaki gelir yanına gözlerine bak gözgöze geldiğin de gülümse yeterli
40 Yorumla
+1 yılkendin ol... kimse için değişmeyeceğini göster... sadık ol... öğrenmeye ve öğretmeye açık ol.. savunduklarından vaz geçme.. eğlenceli ol.. :)
32 Yorumla- +1 yıl
ben değişmem dedim ciddi bir rilşkim zvardi şerefsz piçmiş aldatti gitti memlekete allah islah etsin 6bçk ayimi yedi gelir dedim 7! ay bekledim 7aydan sonra instagfamdan öğrendim kizi blp konltm instagramdan kiz bacım çik deidm aradan çikmadi!!!
+1 yılBir kadında itici bulduğum şeyler.
-Çok konuşması
-çirkin olması
-çok açık giyinmesi
-dominant olması22 Yorumla- +1 yıl
vışşş aney
nefes alman yeterli bazıları için :D
normal erkeler için direk gözlerine bak gül sonra giyimine dikkat et
zaten gerisi gelir12 Yorumla
+1 yılNe got bas acmasi ya seviyosam eğer boyle birseyi istemem. valla erkekten erkeğe değişir bana göre kivircik sacli ol güzel bir tebessumun olsun yeter iyi de bir ruh. he nasil etkilerin diyosan ben baktigimda gözünün içine sende bak uzun süreli kacirma gözlerini ben kacirsam bile bakislarini sadece kendi üzerimde hissetmeliyim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtkilemek istiyorsan zor kız olma bence sen gayet doğal ol, olduğun gibi ol hoşlanıyorsa zaten yüzünden, bakışlarından, konuşmasından, sana olan ilgisinden anlarsın.
Karşılıklı bir duygu hissi varsa açılırsınız birbirinize.11 Yorumlasevimli olmaya çalış. beraberken iyi vakit geçirdiğini hissettirecek davranışlarda bulun.
13 Yorumla
+1 yılGitmeden dus al saclarini yap, guzel tarz giyin ve soft bir koku sürün. koku disinda bunlarin pek onemi yok aslinda, bakislarindan bile etkilenebilir erkek
11 YorumlaBeni en etkileyen şey gelip ilanı aşk etmesidir. İster istemez aklım kayar sonrada kalbim kayar sonrada... kayarız işte beraber uludağda filan :D
11 Yorumla
+1 yılOkudum açıklamayı ama yine de az biraz meme aç ve eğil kalk falan işte.
12 Yorumla- +1 yıl
ahalksizlk saklik çöeein işidr sakin eğilip kalkma seni seven eekek orana buranada bakmaz allahim sizin gibileri islah etisn !!
eline bir tane parke taşı al ve kafasına patlat eminim çok etkilenecek
32 Yorumla- +1 yıl
tahta bulmam lazim hakmetten elimle vurmak siterim elimle odn laizm bana
+1 yılİlk izlenim çok önemli sadece güzel bir gülümseme ve güzel bir koku
32 Yorumla- +1 yıl
Ne demek rica ederim :D
Ağzını yaya yaya konuşma fok balığı gibi yeter he bir de peşin verme naza çek erkekler kolay elde ettikleri şeyin değerini bilmezler
22 YorumlaKendin ol yeter! Erkekler dogal olan kizlardan hoslanir emin ol, en onemliside temiz vede guzel kokman sart unutma dediklerimi😉😉 bol sans..
31 Yorumla- +1 yıl
vallahi temiziz temzlk erkeklerdede şart! ama parfüm şişesini boşaltipta gelen adam iğrençtir 2pis yeterli ağiz kokusu konuşurken önemli! ter kokmayz bakşmli mğlsğmn temiz kokar ama giidpte parfüm sıkmak istemiyorm he sevgilşm olursa sıkarim
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla yüz verme. Etkileniriz zaten hemen. Hemen aşık oluruz yüz verilmedi mi? ;)
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen ;)
- +1 yıl
naisl mesela söyle ne yapmamaliyiz?
- +1 yıl
sen söle bşzde bilelim neyapmaliyizda aşik olsun?
Benim icin turkceyi guzel kullamasi, beni dinlemesi ve kriterleri olmadi yeterlidir.. oyle ne is olsa yaparim diyen gibi kim olsa severimler olmaz bende.
10 Yorumlafifa oynayabilen, ofsayti bilen kiz evlenilecek-eglenilecek kiz ;)
14 YorumlaHiç öyle bir deneyimim olmadı yardımcı olamıyacağım😑
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. gizemli olursan erkek sevmek yerine araştırır ve hep şüpheci olu ;)
10 Yorumla
+1 yılgerçekten bu sorunun cevabını bende merak ediyodum iyiki sormuşsun kızzz :D
10 Yorumla
+1 yılo erkeğe göre güzel olmak :) Bu en önemli kavram. Ne yazıkki doğuştan yaratılıştan gelir. Başka özellikler olarak cilveli konuşmak , sevimli hareketlerde bulunmak , bakımlı olmak kadın olduğunu hissetmesi gerek karşıdakinin...
20 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle hedefindeki kişi de senden etkilenmiştir. Ekstra bişey yapmana gerek yok
21 YorumlaKendin gibi davranarak. yapmacık olma hiçbir zaman.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için ilk karşılaşma önemlidir. Eğer ilk karşılaşma iyi ise gerisi senin güzelliğine veya bakımına kalmı
20 Yorumla bana anlamlı bakış at gözlerimin içine bak ve gülùmse sendeyim:) merhaba tanişabilirmiyiz? Red edersen bozuşuruz kalabalık ayıp dinlemem :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl etkileniriz bilmiyor ama çokta zor olmasa gerek.
20 Yorumla hiç konuşmayan bir kız çok etkileyici olabilirdi ya da ne bilim derbilerde tuttuğu takıma 2 den 2 oyna o da olur bence gayet mantık çerçevesinde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn kolay yolu seksi giyineceksin. Onun dışındaki yollar uzun. :D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl: )
+1 yılOna surekli ilgi gosterip sevdigini hissettirirsen senden etkilenir
21 Yorumla- +1 yıl
nasil misal nasil ilgi gostermeliyiz ilk görüşmede misal anlatsana bizde billelim kizçe:)
+1 yılSen sen ol öz ol kimseye bakma özün onun daha hoşuna gidecektir
10 YorumlaO senin için değerliyse etkilemeye çalışmana hiç gerek yok zaten istesende istemesende etkilersin yani her şey senin samimiyetinde bitiyor ;)
10 Yorumlabeni etkilersen bütün erkkleri etkilersin ilerlemeli bı oyun düşün son bolumde ben varım joker adam kazanırsan karsımda oyunun galıbı olursn :)
10 Yorumla1) karnını doyurmalısın 2) kumandayı ona teslim etmelisin 3) önünden çekilmelisin
13 Yorumla- +1 yıl
aferim leyn :D
Beyler yardım etmeyin biraz da onların canı yansın :D
20 Yorumla
+1 yılErkekleri etkilemek kolay bir güzel gülüş ve samimi ol yeter ;-D
20 YorumlaTatlılık çok etkiliyor ya. Birde hanim hanimciksan. bir erkeği daha cok kizin giyinisi kokusu ve gulusu etkiliyor bunu unutma ;))
20 Yorumla
+1 yılŞimdi bir erkeği etkilemenin en kolay yollarında biri onun gibi düşünmektir empati yap , hobilerini öğren :)
20 Yorumla
+1 yılBir kızın güzelliğinden sonra beni en çok etkileyen özellikleri eğlenceli biri oluşu ve gülümsemesi
31 Yorumla- +1 yıl
ben eğlenceliyim ama karşi tarafta temz olmasi alizm ağzida dişgörğnüşüde kalbide şartim güven güven varsa sevgide oluşuyor.
Ben kendimden yola çıkarsam;beni umursamayan, yüz vermeyen kıza daha fazla ilgi duyarım
21 Yorumla- +1 yıl
bu gerçekten bazi erkeklerde var... iii bir is arkadasimin ki asla bir erkekle kanka gibi olmam. .. bana karşı ilgisini farkeden kiz arkadaşım. .. yanima geldi ve bu suphesinden bahsetti. .. kizi gecistirddim... ama icime bir şüphe dustu benimde. ... ister istemez gozune bile bakmmnaya dikkat eder oldm... anlamadığım ilgisi alakas. bir o kadar artti... insan böyle erkekleri üzmek istemeden mesafe koysa da durum ters tepebiliyor
Kimsenin sana yardımı dokunamayacağını bildiğin halde yardım istemende güzelmiş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletek gıy bıraz acık gıy majyajını yap saclarını yaptır bak nasıl etkılenıyor hemen ;)
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleee tamam ıste etkılensın senın ıcın onemlı olan dıs gorunusun manken gıbı ol yanı sexı ol yeter :P
Cevap sahibi+1 yılAhaha :)
+1 yılIlgi alaka birazda pof pofla sonra ilgini alakanı Çek sonra bak gör :)
20 Yorumla
+1 yılcok süper bir soru harbiden
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit soyle acik acik cok etkili bence ben etkilenirdim
10 Yorumla
+1 yılgezdigin arkada$ina dikkat ediceksin
cok sirtmicaksin10 Yorumla
+1 yılzekani goster. madem memeni gosteremiyorsun
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Ilgilen hal ve hareketlerine dikkat et mutlu oldugu syleri ve sevdigi seyleri yap kiskan ama abartma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fikir vermeyin şunlara. Sonra canımıza okuyorlar.
41 Yorumlakız kankasına bana ayarla falan de
21 Yorumla
+1 yılHer gördüğünde gülümse ;)
22 Yorumla- +1 yıl
32 disini goster diyen yok tatli bir gulumseme samimi icten hadi eyv :Dd
Akıllı, kültürlü, güçlü olduğunu göster.
Ve güzelliğinin farkında ol kendine güven. Gerisi gelir.10 Yorumla
+1 yılGözler konuşsun juliettt ♥
14 Yorumla- +1 yıl
yine romantik ve düşünceli bir günümdeyim de.. ♥
- +1 yıl
olr. -.-
- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026