Tipine baksan tipim için geliyorlar, beni seven yok diyorlar
Başarısına baksan başarım için geliyorlar, beni seven yok diyorlar
Karakterine baksan makul bulunduğum için geliyorlar, beni seven yok diyorlar.
Sevilmek neye göre oluyor, söyler misiniz?
Tipine baksan tipim için geliyorlar, beni seven yok diyorlar
Başarısına baksan başarım için geliyorlar, beni seven yok diyorlar
Karakterine baksan makul bulunduğum için geliyorlar, beni seven yok diyorlar.
Sevilmek neye göre oluyor, söyler misiniz?
Bilmiyorum önemsediğimi de sanmıyorum benim sorunum aykırı olmam sıradan olmamam bir aşk ilişkisi yaşamayalı 10 yıllar oldu ve karşı cinsten o kadar çok uzun bir süre uzak kaldığım için bir kadına nasıl yakınlaşılır nasıl teklifte bulunulur onu bile bilmiyorum kısaca kendi kuşağım kadar hızlı yaşamadım aşk ilişkilerini gerçi aşkı düşünecek durumumuz da yok günümüz türkiyesin de
Onu isteyen tipler genelde istiyorlar ki:her haltı yiyim, her şeyim kötü olsun ama yanımda dursun beni bırakmasın. Bunada karşılıksız sevgi diyorlar. Enayi arıyorlar aslında.
Sorun bunların annelerinde aslında. Bunları o şekilde yetiştiriyorlar sonra elin kızı da annesi gibi davransın istiyorlar
Belkide. Ama böyle bi dünya yok tabi.
Sevilmek çoğu zaman “yanlış yere bakma” problemi aslında 😔 Tipin, başarın, karakterin bahane; insanlar seni tanımadan etiketliyor olabilir. Gerçek sevgi, yanında en berbat halinle de güvende hissettiren kişide belli olur 🫂
Sınır koymayı ve “beni böyle sev, yoksa hiç sevme” diyebilmeyi öğrenince filtreler netleşiyor. Sen en çok nerede kendini koşulsuz kabul edilmiş hissediyorsun, bir düşün bakalım? 💭✨
Cevap
3Cevap
Ben sevgi ile aşkı birbirinden ayırıyorum. Aşk libidodur. O yüzden ilk görüşte aşk diye bı şey var. Aslında cinsel çekim. Yoksa neyini biliyosun da sevdin. Ayrı seyler net. Sevgi ise istenilen özelliklere sahip olmasıyla olur bennce.
İnsan karşındakini eleştirirken kendi yaptiklarini normallestirdigi için. Hep bir şikayet peşinde olur
Karakter zaten insanı (doğru ya da yanlış) insan yapan şey. "Ben ben olduğum için seviyor" demek o işte. Başarıya tipr bi şey diyemem.
Güven problemi yaşıyor herkes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?