Aşk meşk anlamında değil ama bir meslektaşım vardı bir muhabbet koyduk aynı dediğin gibi sanki kırk yıllık ahbab misali sohbet akıyordu öyleki hani muhabbet isim sormayla başlar isimlerimizi bile sormadık sonra tesadüf eseri adaş oldugumuzu öğrendik aynı anda ortak bir arkadaş ismimizi söyleyip ikimizde aynı anda kafayı cevirdigimizde anlamıştık
Evet olmuştu. Bunu şimdiye kadar sadece 1 erkekte hissettim ve aramızdaki çekim aşırı iyiydi kısa süredir tanışmamıza rağmen yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyordum
Bir kez bir arkadaşla aynı kelimeleri söyleyip, aynı düşünceleri paylaşarak sanki yıllardır tanıyormuş gibi hissettim. O anlar kısa sürdü ama hala aklımda.
Bu bahsettiğin his tam kalpten vurulmalık bir şey işte 💫 Aynı anda aynı kelime, aynı anda gülmek, sanki yıllardır tanıyormuşsun gibi rahatlık… Buna bazıları ruh eşi der, bazıları da frekans tutması der 😌 Ben yaşadım, hem de çok net. Korkutucu derecede tanıdık gelmişti. Sen şu an böyle biriyle misin, yoksa “keşke öyle biri çıksa” modunda mısın? 💭💕