her zaman karşılaşmayan nadir olan bu hissi hissettiğinin insandan ayrı kalmak çok zordur ayrıca ruh eşiniz olma ihtimali çok yüksektir.
Birini hiç tanımadan onu önceden beri tanıyormuş hissine kapıldığınız oldu mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
genelde kendinden bir parca buldugun kişiyi uzun zamandır tanıyormus gibi görürsün bir de onun verdigi elektrik ve sıcaklık olayı da bunun üstüne tuz biberdir. bir süre sonra da ilişki biter. seni hic tanımamışım yalanını uydurursun. ee hayat böyle bir gider biri gelir o filmlerdeki sevgiler herkesde vardır cogu film ayrılıkları göstermez alınacak ders sevilme sev de aglama aglat
Bazı insanlar da öyle yüksek bir empati ve etkileyicilik yeteneği var ki bize böyle hissettiriyor bu da çok doğal bir şey aslında empati insanı etkileyici yapar duygusal zeka= karizma :)
Toplanın! Böyle bir şeyi gerçekten yaşadım. Ve mi ne bir karşı cinse olan ilgi ile alakalı idi, ne de benzer özelliklerimden kaynaklanıyordu. Kurumsal bir firmada güzellik uzmanı olarak çalışıyorum. Senede iki kez aksiyon günlerimiz olur.(yani neredeyse tüm müşterileri çağırdığımız, en az yüz müşteri ağırlanan gün) Aksiyon günü farklı bir şubeye yardıma gitmiştim, bahsettiğim kişi bir kadın. Geldi bakıma oturdu ve ben onu karşıdan gördüm. Görür görmez çok iyi tanıdığımı hissettim, İsmini hatırlayamadığımı düşündüm. Yanina gittim hoş geldiniz falan dedikten sonra bakımını devraldım. Sohbet ediyoruz hemen konuya girdim, bizim şubeye de daha önce gelmiştiniz değil mi falan, yok *hayır dedi. O hâlde AVM de denk gelmissizdir, *hayır oraya hiç gelmedim. Durdum ismi de yabancı idi, ama onu çok iyi tanıyor gibiydim. Bu histen bahsettim ona, kendisi de beni görünce benzer şeyler hissetmiş, karşılaşmışızdır demiş. Fakat anladık ki o an ilk kez karşı karşıya idik. Yaşı benimle aynıydı. Yuzlerce müşterinin içinden bir kez gördüğüm o yüz şu an bile aklımda ve ben onu tanıyorum. Bu çok tuhaf ama çok yakın bir bağ gibi. telefon numarasını almadım ve ismini de o an unuttum. Çünkü tanıdığım kendisi idi ismi değil, tabi şimdi keşke diyorum..(
Kesinlikle mümkün. Ben ruhların eş olarak yaratıldığı ve farklı bedenlerde dünyaya geldiğine inanan biriyim. Eğer şansın yaver gider de ruh eşine denk gelirsen bunu hissetmen çok doğal. Onu sanki yıllardır tanıyor gibi hissedersin çoğu zaman olaylara aynı tepkileri verirsin çoğu zaman cümleleriniz bile birbiriyle çakışır aynı cümleleri kurarsınız. Ondan öncesini hızlıca unutursun sanki yıllardır sadece o vardır hayatında ve gözlerine baktığında bu tanıdıklığın yüzyıllardır sürdüğünü hissedersin. Belki paralel evrende başka bir zaman diliminde başka iki bedende yine bu iki ruh birbirine denk gelmişlerdir ve bedenleri ölene kadar birbirlerine aşık güzel anıları olmuştur. Bu aşinalığı ancak öyle tarifleyebilirim.
Yıllar önce 2017,18 civarları Nişantaşı city's avm'de arkadaşlarımla birlikte yürürken karşımıza bir grup insan çıkmıştı. o grup içinden bir kişiyle göz göze geldiğimizde ikimiz de refleks olarak tekrar birbirimize bakma gereği duyduk. Daha önce üniversitemde karşılaştığım bir arkadaşla hiçbir ortak geçmişimiz bulunmadığı halde birbirimizi bir yerden tanıdığımızı söylerdik. Bu avm'de karşıma çıkan kız bambaşka duygular doğurmuştu bende. Yıllarca ara ara aklıma gelir kendisi nedendir bilmiyorum. (Olur da denk gelirse diye yazıyorum sadece)
Bir tane çocuk var sosyal medyada videolarını izledim çocuğu ilk gördüğümde ona çok yakın hissettim sonra bunun diğerleri gibi ona hayranlığım olabileceğini düşündüm ama bu yakışılıkla alakalı değil ben kolay hoşlanan biri bile değilimdir ister en yakışıklı erkek gelsin hep durum aynıdır çocuk yakışıklı sayılmaz da ama onu tanıyormuşum gibi, akım var bir tane işte bla bla öncesi sonrası gelince üzülüyor orada bile benim verebileceğim bir cevabı daha önce yaşamış gibi gösteriyordu içimdeki bir şey onu çekip duruyor umarım bu sadece hayranlıktır
Emin değilim ama bildiğim kadarıyla 2. Hayat teorisi var yani bir önceki hayatınızda bu kişiyle çok samimi bir ilişkiniz varmış arkadaş eş dost olabilirsiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu hissin gerçek olma sebebi vardı dini. Tam hatırlamıyorum ama cübbeli anlatıyordu.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ruh eşim olma ihtimali varsa neden karşılaşmıyoruz yazmıyor 😔
En İyi Cevaplar