Sevgilimden başka bir erkek flört etmeye, tanışmaya falan çalıştığında sadece sevgilimle olayım, kocam gibi hissediyorum
1 ay
Sevgiline karşı bu denli güçlü bir bağ hissetmen ve onu şimdiden hayat arkadaşın, yani "kocanmış" gibi benimsemen aslında duygusal yoğunluğun ve güvenin bir yansımasıdır; bu yüzden endişelenmene gerek yok, oldukça insani bir durum. Psikolojik açıdan bakıldığında, sağlıklı bir ilişkide partnerini hayatının merkezine koymak, onunla ortak bir gelecek hayal etmek ve derin bir aidiyet hissetmek, aranızdaki bağın ne kadar köklü olduğunu gösterir. Bu durum, sadece sevgi değil, aynı zamanda ona duyduğun derin sadakat ve birlikte kurduğunuz o güvenli limanın bir sonucudur. Kendini ona bu kadar yakın hissetmen, aslında duygularını ne kadar samimi ve derin yaşadığının bir kanıtı olarak görülebilir.
Merhabalar saygıdeğer gülüşü güzel hanımefendi öncelikle verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın ama sizde isterseniz sizin içinde gerçekten bir sakıncası yoksa iki medeni insan gibi saygı çerçevesinde tanışabilir miyiz?😊🌹
Bu hissettiğin şey gayet normal güzelim 😌💘 Sevgiline kendini bu kadar yakın hissetmen, onu “kocam gibi” görmen aslında duygusal bağlılığının ve güven duygunun güçlü olduğunu gösteriyor.
Burada önemli olan, hayatındaki her şeyi sadece ona bağlamadan kendi hayatını da yaşamaya devam etmen 🧠💫 Yani hem “kocam gibi” hissedip hem de kendine ait bir dünyan olsun.
Başka erkeklerin ilgisi gelince rahatsız olman da normal, gönlün dolu çünkü 🥰 Peki bu duygunu sevgiline hiç söyledin mi, onun tepkisi nasıl olur sence? 💭💬
Cevap
40Cevap
normal durum değil hayır
evlendiğin insan da "sevdiğin/beraber olmak istediğin insan". sevgilin de "sevdiğin/beraber olmak istediğin insan". Yani hiç bir fark yok, aynı evde yaşamıyorsan tek farkı bu aralarındaki. Kısacası normal..
Normal şeyler dahi enteresen geliyor artık insanlara
Ya ne biliyim çoğu kişi sevgilisi var mesela aldatmıyorlar ama erkek arkadaşları falanda oluyor ben hiç konuşmak istemiyorum
Doğru olan seninki canım
Aldatmak başkalarıyla ilişki düşünmek vs zaten normal değil ama bu kadar bağlı olman normal ve sağlıklı değil. Korkunç geliyo bana bilmiyorum
Sevgili koca adayı değil mi zaten, normali bu sanki
Nornal , ben sevgilimden ayrıldığında sanki karımdan ayrılmıştım. O da sanki kocasından ayrılmıştı gibi hissetmiş hala öyle hissediyorum
Yani normal ama fazlasi zarar iste bir kadin olarak kendi sinirlarini da koruman gerekir evlenene kadar bir kadinin degeri oyle daha guzel
Çok güzel ama korkutucu bir duygu dimi, seni cok iyi anlıyorum.
Bağlı mı bağımlı mı? bence kimseye bağımlı olmak iyi değil, özellikle kadınlar için
yani başlarda normal olabilir ama sonrasında emin ol öyle olmaz zaten
Normal değil, sorunlu bağlanma problemin var. Psikoloğa görün
Yüzeysel partnerlik düzeni derin duyguları anlayamaz
Evlenin o hâlde eğer sana yanlış yaparsa birlikte scrz ağzına shfjcjxkhc
O zaten koca adayın ya hani gayet doğal bunlar
Böyle düşünüyorsun sonra her şey tepetaklak oluyor yani bi bakmışsın aşk kalmamış
Çok fazla seviyorsun yapma sonra canın yanar ayrılınca benden söylemesi
Ben de sevgilimi artık eşim gibi hissediyorum zaten evlenecegiz o benimdir o benim, o benimdir ancak
Tensel birleşimi yaptinsa ruhsal bağıni kontrol edemezsin
normal zaten kızlar böyle hisseder ama keşke erkekler de böyle düşünse onların aklı hep başka kızlarda
Bir kızı bu kivama getirip istedigini alican
Sana gelmez
@M3rovha3lss napim sevgi gostermessem kimse bakmaz
Bu kadar değer verme sana yazık. Erkolar hep karı kız peşinde oluyor bunu unutma
Vurduruyorsan ona, kocan gibi hissedersin tabi 😅😁😆
Fazla bağlısın ama aran bozulsa üzülmez misin
fazla hissetme öyle şeyler güven olmaz erkek milletine :)
Bir kilo patates istemişimde bir kilo patates gelmiş gibi sıkıntı ne burada
aynısını bende yasıyorum yaptığımız çok yanlık ters bi durumda psikoloji gg
Seni çok üzerler
Diğer erkekler seni beğendiği zaman nasıl hissediyorsun peki hoşuna gidiyor mu yoksa gitmiyor mu
Yani biri beğendiğinde hoşuma gidiyor kız erkek farketmez ama daha ileri bişey düşünmem
Hmm çok yakışıklı ve eril bir erkek sana yönelse konuşmak isterse hoşuna gider mi peki
Gitmez 😂
İkimizde inanmadık bence buna 😂😂
Gitmez ya
?
İlerde kocan olcakya hahi
Değil ama daha
ne şanslı sevgilin var
Değil psikoloğa görün
İkinizden biri Diğerini benzeticek.
Olabilir, seviyorsundur
Ne güzel bozma aynen devamke
Anormal dememizi mi bekliyon abla tamam mutlusun anladık