Ay sevgilimden ayrıldım ayrılalı benimle olmak isteyen biri vardı sürekli ne istersen yaparım ederim falan asla da istemiyordum sonra baktım kız arkadaşı varmış kız baya sevgilisi görüyor bu da çok iyi bir kız ama sevgilim değil görüşüyoruz ben seninle ciddi bir şey istiyorum diye kolpa atıyordu gidip kıza sevgilin böyle diye atmadım çünkü bazı kızlar adamı haklı bulup affediyor kızı suçluyor hiç suçu olmasa da ama adamla gayet konuştum ettim buluşmak için işlerini iptal ettirdim sonra eski sevgilimle buluşup foto attım sinirden bana demediği kalmadı gayet iyi yapmadım mı kızı resmen aldatıyor kız da para o bu ve belki ilki diye gidemiyor korkunç
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın tam klasik “yılan gibi adam” vakası işte 😒 Sevgilisi varken sana ciddi ayakları yapması zaten baştan kırmızı alarm. Senin de kendince bir intikam alman çok normal, içinin soğuması anlaşılır bir şey 🔥
Ama şurası net: Asıl suç her zaman o erkekte. Kızın psikolojisi, maddi durumu, ilk ilişkisi falan derken çıkamaması çok olası. Sen şimdi dönüp bakınca, o çocuğa son darbeyi böyle vurmuş olmaktan memnun musun, yoksa ufak da olsa pişmanlık var mı içinde? 💭