Tiktoktan konuştuğum çocuk gerçekten hoşlanıyor mu, yoksa dolma bahanesiyle mi flört ediyor?

Arkadaşlar bir erkekle konuşuyorduk tiktoktan konuşuyorduk.. Kendisi annem dolma yaptı dedi ama ben sevmem dedi ben severim dedim sana getireyim dedi tm dedim kendisi spora gidiyor şarj bitti dedi saat 12'de yazdı ondan önce bana diyor ki sen dolma getireyim kalırsa falan ben de gerek yok dedim neden diyor spora gitmiş şarjı bitmiş sonradan bana 12'de yazdı ben bye bye dedim onu Instagram'da takipten çıkardım bana neden beni çıkardın dedi 12'de yazıyorsun dedim hani beni önemsemiyorsun dedim ben yazmadan hiç yazmayacaksın dedim hiç konuşmayacaktık dedi ben bana dolma getirecek dedim bu konuyu da açtım hani beni önemsiyorsun dedim konu aslında asla işte dolma değil kendisi bana dolmanın resmini atıyor getireyim falan diyor yok istemiyorum dedim bana diyor ki sen ne kadar abarttın diyor ben bir arkadaşım olsa da getiririm dedim lafta ben bana değer veriyor sandım değer verdiği bir kızım sandım o yüzden getiririm falan diyor dedim sonra beni engelledi sesle konuştuk olayı anlattım işte engeli kaldırmış yazmış ben soruya yazdım sonra bana yazdı cevap vermedim bugün ben şortla video paylaştım bana diyor ki çok açık değil mi kıyafetin evet dedim diyor ki inşallah dışarıda böyle giyinmiyorsundur hayır dedim sonradan diyor ki iyi iyi ne yapıyorsun ben de ona trip attım hiç dedim hep böyle mi konuşacan diyor nasıl konuşmamı istiyorsun yani değer vermeyen birine değer görmez ki dedim ben sana değer vermeye çalıştım hâlâ da vermeye çalışıyorum dedi sen de bu şekil değil miydin dedim kusura bakma benim seni engellememin sebebi senin saçma sapan konuşmandan kaynaklanıyor durduk yere niye engelleyim seni
Tamam dedim ben saçma sapan konuşsam niye engeli kaldırıyorsun dedim burada engellemiştin Instagram'da hâlâ engellisin diyor ha çok samimi olsaydık ne deseydin de alınmazdım

Ne dedim ki

Ama daha yeni konuşmaya başlamışız ikide bir hakaret ediyorsun değişik değişik konuşuyorsun

Daha yeni konuştuğun bir kıza

Yakın davranan sendin derken dolma olayını kastettim..

Kral biz flörtleşiyoruz anladın mı yakın davranabilirim yakın olmak istediğim için diyor daha yeni konuşmaya başladık

Flörtleşmek?

Ama gidip de seni bozmaya çalışmam diyor

Evet arkadaşlar demek istediğim bu erkeğin amacı nedir? Dolma için kendini rezil ettin sadece bir erkekten değer görmekti amacım neden bana böyle dışarı çıktın mı diyor amc ne
Tiktoktan konuştuğum çocuk gerçekten hoşlanıyor mu, yoksa dolma bahanesiyle mi flört ediyor?