Bir şey imkansız olduğu halde uğraşmak olmayacağını bile bile de denemek. Geçirilen zaman ve yine de olmaması. İlk aşk acısı geçer mi? Yoksa hep kanar mı?
Çocukken araba çarptı bana. Beyin kanaması geçirdim. Sol akciğer parçalandı. Sağ akciğer söndü. Aterektazi açıldı sağ akciğerime. Birde pnömoni geçirdim komadayken. Batın lavajı açıldı. Dalak yırtıldı. Karaciğerde kanama başladı. Doktorlar ℅5 yaşama şansı verdiler bana. Yaşasa bile bitkisel hayatta uyanır dediler. Haydarpaşa Numune Hastanesi Reanimasyon servisinden 27 kilo çıkardılar beni. Sonra üç yıl hastane hastane gezdim. Ama şimdi Allâh'a şükür hiçbir sorunum yok. Uzakyol Gemi kaptanıyım ve ülke ülke geziyorum.
Aşk acısıysa mesele ;
Hangi Türk kızını tuttuysam elimde kaldı. O gıcık anaları da zaten hep kuyumu kazdı. Ama sonra hepsini syykkktrrettim tek kelime Türkçe bilmeyen Ukraynalı biriyle internette tanıştım ve onunla evlendim. Şimdi Allâh nasip ederse bu güzel insan 3. çocuğumuzu doğuracak.
Büyüdükçe bunlara alışacaksın. Kalbin nasır tutacak.
Bu arada gözlerin güzelmiş. Benimkiler gibi yeşil. Ama bakışların fazla masum.
Daha büyük acılar gelince unutursun 6 sefer intihar etmiş biri olarak söylüyorum. On yıllık ilişkim vardı bitti çok acı cekiyordum sonra annem babam yakın aralıklarla Rahmetli olunca aşk acısıyda neymiş.. İnan şu an 4 sene gecti umrumda bile değil bir gram his yok
İlk aşk acısı mı hatırlamıyorum o kızı bile ben pek eskileri kovalamam zamanla her şey geçer bu site de eskileri kovalayıp da yaş geçmiş iş bitmiş ciddi ilişki bulamayan kızlar geldi aklıma saçma ilişkilerin den
Elbette oldu, Burdan dönüş yok gücüm kalmadı dediğim bir an vardı hiç unutmam ayağa kalkmaya mecalim yoktu ama insanız her şey bizim için güçlü olmak zorunda olduğumu biliyordum her koşulda Allah’a sığınmayı unutmayın her gecenin bir sabahı var elbet
şu an ki sevgilimi kaybetme korkusu yüzünden inthar gibi aptalca bi şeye yeltenecek kadar kafayı yemiştim sürekli onu düşünüp nefes alamiyordum halen daha korkuyorum onu kaybedecehim diye kahroluyorum
Aşk meşk boş işler diş ağrısı çektim ben 1 ay yüzümün yarısını hissetmiyordum ağrı tutunca onun üstüne acı tanımam. Allah düşümanıma vermesin o derece.