Ne tür ağrılara asla dayananıklı değilsiniz?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Ne tür ağrılara asla dayananıklı değilsiniz?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Ben çok mide ağrısı çektim enfeksiyon ağrısı regl ağrısı ama en çok mide ağrısı geçen sene yanlış bir su içtim ve karnım öyle ağrıdı ki anlatamam Allahtan temiz su vardı dualar ettim ve sabırla bekledim zaten zayıfım affedersin 6ıncı suyu içtim tabiki bekleye bekleye dua ederek 2 bardak iki bardak sonra son suyu içerken rahatladım 7 kere oldu demek ki içimde baya o sudan vardı düşmanıma el uzatmadım Allah'ın izniyle suyla değiştirdim durumu Allah'a şükürler ettim abimde işteydi kimseye çaktırmadım ailemde yoktu demek ki deniz suyu mideye çok kötü
Evet maalesef. Bundan 4 sene önce elimi kesmiştim iyileşene kadar o dikiş kendini atana kadar felaketti.. Sonra yine 2 sene önce ellerimde başlayan artrit bazen birseyleri tutamayacak kadar ağrı yapıyor. Bazen eklemlerim bazen de sadece bütün bir parmağım morarıp şişiyor.
Uu kötü olmuş bir daha olmaz umarım
Amin.
Teşekkür ediyorum
Çaresizlikle yoğruluyoruz gibi hayatta. Elbette zaman zaman elimiz kolumuz bağlı hiçbir şey yapamamanın getirdiği ağır yükü omuzlarımızda taşıdık. Bazen kalkabildik bazen de altında kaldık.
Bel ağrısı yaşamıştım inanılmaz çaresiz kalıyorsun ayakta durmaya çalışıyorsun ama olmuyor Bir de sinirlendiğimde ayağımı bir yere vurmuştum içi beton doluymuş, ayak tırnağım çıkmıştı sen başka da öyle dayanılmaz bir acı yaşamadım yani ya bunlara da dayanıyoruz, öldürmeyen şeyler güçlendirir o yüzden sorun yok yani her şey üst üste gelebilir
Cevap
22Cevap
evet çok yaşadım hala da yaşıyorum
Ameliyatimdan dolayı hala bazı ağrılarım var. Sanırım ömür boyuda kalcak sanki.
Birde dizimi vurdum 2 hafta oldu hala çok ağrıyor.
Her birde yeni bir ayakkabı almıştım arkadaş sen git serçe parmagimi vur bütün gün topuğuna basıp giydim.
Bugün iyi 🤗
Gunaydinnnn 🌹🌹🌹🌹
Günaydın
Evet yaşadım lösemi tedavisi gördüğüm dönemlerde özellikle baş ağrısı ve tüm kemiklerim kırılırcasına ağrıyordu birde mide ağrısıda dayanılmaz oluyordu ve hiçbir ağrı kesici fayda etmiyordu bunda çok çaresizim
Geçmiş olsun canım
Oh oh ne güzel ❤️🔥 Allah bozmasın
Baş ağrısı ve bel ağrısı bütün enerjimi alıp götürüyor. Ağrı kesici bazen hiç fayda bile etmiyor. Kendimi yorduğum zamanlarda olur.
Kırık ağrısı ölmek için yalvardım ama öyle küçük kırıklar değil omurga, boyun ve kalça kırığı aynı anda
Geçmiş olsun
Allahıma şükürler olsun ki geçti
Kuzey Irak'ta yaralaninca galiba sadece ilaç olarak parol vardı birde sjdjdj
Asker misin?
Ne güzel, geçmiş olsun
Diş ağrısı böbrek agrisi derim erkek olarak ama kadınların regl agrisi bence bizimkilerin yanında igne batması gibidir
Böbreğinin içerde parçalanarak dökülmesi acı vermez miydi?
Ağrı kesicinin bile fayda etmediği baş ağrıları yaşadım. Tabi ki sebep sadece maddi değil, manevi yorgunluğun da etkisi oluyor...
Bir süre fentanil kullanmış biri olarak insan vucudunun hissedebileceği en yüksek ağrıları yaşadığımı düşünüyorum.
Fiziksel olarak diş ağrısı, ruhu acıtan ayrılık acısı en kötüsü sanıyorum.. Bir ölüm olur, sevdiğin insandan ayrılmak olur...
Annemi kaybettim zaman bezen aklıma geldiğinde Ağrı devam ediyor
Bir süre dövüş sporları ıle uğraştım nerelerımız ağrımadı kı.. hangı bırını sayıyım
bunu iki kere yasadim hayatimda manevi olarak. onun disinda fiziksel acilar da yasadim ama geciyo
Ayy 🤦🏻♂️ evet 2-3 yıl önce aylarca sürünmüştüm
Diş ağrısı. Kafanı koparmak istiyorsun (gerçek anlamda) yok böyle bir ağrı.
Diş ağrısı. Diş kliniğine gittim bana balyoz verin dedim o derece
Oldu gecenin 5 miydi neydi karnıma bir ağrı girdi iki büklüm oldum ölücem sandım bi an.
Regl sancisi yillardir hic bir dr care bulamadi su agrilarima 🥲🥲
❌️❌️❌️❌️1. Nefrostiazis (böbrek taşı)
❌️❌️❌️2. Testis torsiyonu (içeride kanallara dolanma)
❌️❌️❌️3. Diş ağrısı
❌️❌️4. Baş ağrısı
❌️❌️5. Tenisçi dirseği ağrısı
Dün gece regl sancısı beni mahvetti jsgs
Shdhdh aynı problemler
Sezeryan sonrası oluşan o ağrı var ya bir daha çocuk yapmaya tövbe etme sebebi 😂
Doğumda zor oldu daha da öyle yaşamadım şükür
Kalp hem askta hemde sağlık olarak saolsun ikiside benim azıma edip bise olmamıs gibi yok oldu
Yaşadım ahh o diş ağrısı yokmu..
Çok yaşadım
Öldürmeyen her şey güç verir
Farenjit kemik ağrısı
Baş ağrısında bunu sık sık yaşıyorum
evet yaşadım
kaburgalarım kırıldı
Yaşamıştım ayy geçti gitti hepsi çok şükür
Diş ağrısı yaşadım fenaydı
Regl sancısı anormal derecede agır gecıyor
Öyle valla
😭😭😭