Flört ederken veya birisi ile tanışırken genelde sadece kendiniz mi oluyorsunuz yoksa taktik falan yapıyor musunuz?
#Aşkilişkileri
#Aşkilişkileri
Bence en iyi flört taktiği zaten doğal olmak. İnsan kendisi gibi davranmadığında bir yerden sonra belli oluyor. Zorlayınca itici, akışına bırakınca daha çekici duruyor. O yüzden ben taktik falan kasmam, karşımdakiyle uyum varsa zaten konuşma da, enerji de kendiliğinden ilerler.
Çok doğru.
Bilinçli hiçbir şekilde taktik maktik kullanmam bundan yana da değilim birisiyle birbirimizi beğenmişizdir anlaşabiliyorsak en doğalımızla konuşuruz ederiz bu bağlamda da kafalar denk olduğu sürece böyle şeylere de gerek kalacağını düşünmüyorum.
Daha çok anlatmak istediğim Şu şekilde kafa dengi rahat olabileceğim bir insan olması varken neden kendimi strateji masasında kafa patlatmak zorunda bırakayım jsjf huzur arıyorum savaş değil 😂
Whshehdu denge siyaseti
Yapmıyorum öyle şeyler 😂
Arada yaparsın sen kesin sjdjf
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ vardı geçti çok şükür 😂🙏
Ben seni bekar sanıyorum djrjr
Ciddi misin sen sjdjr
Hadi ya şu an çok şaşırdım sjdjr
Şaşırtırım ben 🤣 youtube.com/shorts/yAED8m5iaM4?si=DMKDQIMXNMkcq83N
Jssjsjdjd
Rica ederim
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ çok şükür 🙏
Kendimi gibi olursam, karşımdaki beni kendine layık görmeyecek gibi hissediyorum. O yuzden bazen rol demeyelim de taktik uyguluyorum. Bazen çok ilgi göstermek istesem de kendimi geri çekiyorum. Karsimdaki de boyle yapiyor cunku.
Kendin olmaktan ödün verme.
Dogru diyorsun
Eig icin tesekkurler
Flört senin için eğlenceli mi yoksa hafif stresli mi, onu da merak ettim şimdi 😄 Ben kesinlikle önce doğalım, kendim olmadan kurulan hiçbir şey uzun gitmiyor bence 🥲 Ama dürüst olayım, ufak tefek “taktik” dokunuşlarım var: ilgisini çektiği şeylerden konuşmak, bakışlarla minik mesajlar vermek, yeri gelince hafif kaçmak falan 😏 Taktik işin sosu bence, asıl yemek doğallık 🫶 Sen daha çok nasıl davranıyorsun, strateji mi, içgüdü mü? 💬
Cevap
27Cevap
Her zaman kendim olurum Allah rol yapanlardan korusun 😂
Amin
Civcivin tatliymis
Doğalım taktik falan yapamıyorum
flört etmem
Doğal ve şefafım taktik falan gerek yok. Zaten göz dolduran bir karaktere sahibim bakmasını bilen görür ben taktik yapmadan.
Güzel özgüven.
Beni tanımlayan sözcüklerden biri. Bence de öyle ✨
Asla taktik yapmak, yapanı da anlarım hemen soğuyorum. Doğal olmak en güzeli
En güzeli
Neysem oyum, taktik uygulamayı da ne ilişki başında ne ilişki devam ederken sürdürülür görmüyorum. Tek hayatınız var, bir ilişkinin size vereceği nihai şey huzur. Bu huzuru da anca kendiniz olarak ve bu halde kabul gördüğünüzde sağlarsınız aksi taktirde taktiklere sığınırsanız en ufak anı dahi kafada geçirmeniz gerekir.
Kendim oluyorum ama bazı taktikler de uyguluyorum. Çok hızlı aşık oluyorlar kızlar bana. Ama bazıları sevmiyor. Özellikle sevgilisi olan kızları tavlamakta zorlanıyorum
Taktik savaşta olur fikrimce. Gönül işi mi yapıyoruz seferde miyiz. Doğalım ben. Çok kasmamak gerek.
Flört etmeyi sevmem ama taktikte kullanmam doğalımdır yapmacık tavırlar sergilemeyi beceremiyorum.. yapmacık insanlardan da nefret ederim
Doğalım ama yine de bildiğim ve yaptığım bazı ince dokunuşlar oluyor. Yoksa basit gözükür insan
Doğallik iyidir ama kendin olmaya utandigin insan lazım şu hayatta senin gülüşüne, hayata bakışına konuşma tarzına her şeyine sevgiyle bakan...
Doğallık her daim en iyisidir. Kendin olmadığın sürece her daim yabancı kalırsın. Yanlış kişiyi sever karşındaki kişi.
Taktiğim falan yok ama taktik hissedersem uzaklaşırım
Bende taktik yok bir de onunla mı ugrasicam.
Kizlarla net konusmuyorum. Birden fazla kızla flört ediyorum. Digerleri hırs edip daha çok yazıyor bana.
Bir de bazen görüldü atıp travmalarını tetikliyorum. Çünkü görüldü atmanız onların stres hormonlarını tetikliyor ve neden acaba böyle yaptı gibi düşünmelerini sağlıyor.
Bir de düz iltifat etmeyin karışık sinyaller yollayın.. işiniz bitince de yol verin ben öyle yapiyorum hep
Doğal davranıyorum. Çünkü ömür boyu rol yapacak değilim.
Kendim oluyorum, farklı biri gibi gözükmeye gerek yok yorulur insan bir süre sonra.
Karşımdakinin taktik yaptığını sezersem full soğuk yapıp flört edeceğine pişman edenlerdenim diyeyim
Hayır, taktik filan uygulamam. Olduğum gibi dün dük😂
Kendim olmam ve flört etmem. Taktik yapanları çok iyi biliyoruz
Bildiğimi okurum olursa olur olmazsa da olmaz
Hiçbir zaman taktik yapmadım hep olduğum gibiyim hissettiğim gibi
hiç ugrasamam neysem o.. hem niye taktik uygulayayim ki? gelen taktiksiz halime gelsin 😃😃
Taktik falan yapamıyorum doğal davranıyorum genelde.
Ben normal konuşuyordum ama bunlar da yanlış anlaşılıyormuş o yüzden artık konuşmuyorum kimseyle.
Doğal rahat kendimden eminim Ne düşünürse düşünsün çiçek değil
Odunumsuyum
Hahshd. Marangoz çıkar illa ki.
Taktik işleri hep elime yüzüme bulaşıyor olduğun gibi olmak en iyisi
Doğal olurum bence zaten olması gereken bu yapmacik olmaya gerek yok
doğalım, icimden geldiği gibi
flört etmeyi bilmiyorum
Taktik işleri bana saçma geliyor neyse o
Doğalım ya ama şu an etmiyorum etmem de zjdjdjdj
Doğal davranıyorum
Doğal içimden geldiği gibi davranırım
Ne taktiği ya dogalim
Taktik maktik yok bam bam bam
Bilinsiz taktikler uyguluyorum
Neysem oyum, asla yapmacık olamam
Taktik maktik yok bam bam bam jdkdkd
İşim olmaz taktik maktik neysem o
Doğal olurum genelde.
Doğal ve dürüst olmayı seviyorum
Taktik maktik yokk bam bam bam jsjsjsjsjs
HHAHSJSJSJSJSJSJSSJ EYW YA
Flört edemiyorum
Etmiyor musun yoksa edemiyor musun
Etmeye çalışıyorum ama olmuyor
Garip
Ben çabuk soğuyan ve sinirlenen bir insanım o yüzden tahammül edemiyorum karşıda ki insana
Belli oldu sorun sjdjf
Evet problem bende kckckck
Sende bi sorun var kesin dkdndn ondan twitym
Doğallık iyidir
Aynen aynen aynen ayneeeeeennnn
Bağırma
canım
Efendim canım
Flört etmem
Direkt masaya yüzük mü koyuyorsun. Al mı diyorsun sjdjr
Doğal sdbsnnsj
En güzeli sjdjr