Bu yaşa kadar olmadıysa bundan sonra da olmaz galiba ama Allah'a karşı ümidimi kaybettim başkaları mutlu olsun
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ulan hiç mi teklif eden olmadı, hiç mi konuşan olmadı. Biri teklif etse tanışmak isteyince de red ediorsunuz direk. Kafanızda var. Sonra da burada ağlıyorsunuz. 29 yaşına kadar hiç cinsel ilişkiye girmediysen, hiç sevgilin olmadıysa bu tabi ki hiç normal bir şey değil. Bir de soruyorsun normal mi diye. Sende kesin bir tuhaflık vardır. Davranışlarında tuhaf olan, yanlış olan bir şeyler vardır. İnsan sosyal bir varlık. Cinsel isteği yok mu insanın. İnsan nasıl yaşamaz cinsellik. Valla kötü bir durumdasın. Ne diyebilirim ki. Bundan sonra bulma ihtimalin daha da zor. Kadınların en çekici ve verimli yaşları 18-24 tür. Sonrasında değerleri, çekicilikleri düşer
Umarım bulursun. Bence biraz kişisel gelişim kitapları oku. İkna, iletişim, beden dili, ses tonu, kadın erkek ilişkileri gibi.
Ailem baskıcıydı ondan
Aaa o zaman bir şey diyemem. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Sözümü geri alıyorum
29 yaşında olup daha önce hiç sevgili yapmamış olman, toplumun dayattığı "belli yaşta belli tecrübeler yaşanmalı" kalıplarına uymasa da aslında tamamen kişisel bir yolculuktur ve "anormal" bir durum değildir. İnsanların ilişki dünyasına giriş hızı; karakter yapısı, öncelikleri, seçiciliği veya o ana kadar doğru kişiyle karşılaşmamış olması gibi pek çok faktöre bağlıdır. Bazı insanlar erken yaşlarda pek çok kısa süreli ilişki yaşarken, bazıları hayatının bu dönemine kadar kariyerine, eğitimine veya kendi iç dünyasına odaklanmayı seçebilir ya da sadece yüzeysel bir şeyler yaşamak istemediği için beklemiş olabilir. Bu durum seni eksik veya yetersiz kılmaz; aksine, duygusal dünyanı korumuş ve belki de daha bilinçli, ne istediğini bilen bir yetişkin olarak ilk ilişkin için daha sağlam bir temel oluşturmuş olabilirsin.
Yemin ediyorum benimde hoc sevgilim olmadı. Hiçbir kıza acilamadim. Bir kiz geldi Denizli'de yarışmada bi 3-4 gün konuştuk sonra telefonda bir iki hafta belki sohbet uzaktı kafamı da ütüledi gönderdim onu. Buna sevgili denmez.
Gel istersen seni le ciddi ciddi konuşalım inan bana ki sana dürüst olacağım profilim açık dobrayim biraz kimseden cekinmem korkmam ama bir kızla konuşmama yakında olunca olmadı birkaç konuştuğum da eski artık yorgunum hayat ve kızlar aile iş hayatı tek geri dönüşüm var ise sen olabilirsin her şey sana kalmış...
Gerçekçi konuşacağım, erkek için hadi bir derece normal diyebilirdim çünkü erkekte aranan kriterler çok fazla, boyu kısadır, pek yakışıklı değildir, kız çevresi ortamı falan yoktur neyse de kadının o yaşa kadar sevgilisinin hiç olmaması bana cidden tuhaf geliyor, sizler sırf kadın olduğunuz için bile sayısız erkeği etkileyebilirsiniz, kapınızda kul köle olurlar buna rağmen bulamadıysa ya çok sorunludur ya gözü aşırı yükseklerdedir ya da gerçekten o doğru insan karşısına çıkmamıştır ama önyargılar oluşacağı kesin. Üzgünüm.
Kriterle alakası yok aslında, illa bundan dolayı evde kalan vardır da genellikle çıkmak istemedikleri için falan oluyor ve hiç sevgilisi olmayan kız çok gördüm hiçbiri de kriterlere bakan biri değil kültürlü insanlardı yani
Hiç sevgili olmamak kesinlikle anormal değil, bunu ilk kafandan silmen lazım 🤍 29 yaş sadece bir sayı, kalbinin açılacağı zamanın ayrı bir takvimi var. Kendini suçlaman, umudu bırakman çok yorucu ve haksızlık sana karşı.
Belki de önce “ben ne istiyorum, nasıl bir ilişki istiyorum?” diye durup düşünme zamanı. İnan, çok geç değil, sadece senin hikayen biraz daha yavaş ilerliyor. Peki, sence seni en çok geri tutan şey ne, ne hissediyorsun? 🌿💬
Sevmek bir bakıma insanı hayata bağlıyor. Tutunmak istediğin dal yani erkek arkadaşın karşına çıkacaktır.. Sadece bir umutla yürümeye devam et. Hepimizle burada ümitle, yakında sadece seninde tanımadığın ama karşına çıktığında birbirinizde aradığın duyguları sana hissettirecek bir erkek duracaktır.
Cevap
134Cevap
Ümitsiz olma. Insanın ne zaman karşısına kim çıkacağını bilemeyiz. Bir bakmışsın hayatının aşkıyla tanısacaksın kısa süre içerisinde.
Beklentilerini aşırı yüksek tutma, kafanın uyuşacağı birisi olmasına bak. Çok beklenti hayal kırıklığı yaratır insanda.
Umarım en kısa sürede iyi bir insanla tanışırsın😇
Normal illa herkesin sevgilisi olacak diye bir kural yok
normal evet
Kadınlar toplumda yalnız zaten.
Antidepresan oranları bayağı artmis durumda kadınlarda. Çünkü değer gördüğü ilişki modeli yerine öldürüldüğü veya şiddet gördüğü ilişki modeline hayranlik kızlarda çok fazla, dolayısıyla böyle bir ortamda kızlar güvenli ilişkileri pek bulamıyor veya bulmak istemiyor
Hiç sevgilin olmadıysa bu iyi bir şey. Ama 30 yaş üstü kadınların bekar kalarak çocuk sahibi olmamalari onlardaki travma ve kaygıyı daha da artırıyor.
Eğer fırsatın varsa ailenin seçtiği biriyle evlen derim.
Sadece kariyerine bugüne kadar konsantre olduysan normal bence, hiç garipsenecek bir durum yok. Bazen hem erkek hem kadınlar çok kaba davrandıkları için, yani kıymeti bilmeyip geleceğini teptikleri içinde böyle bir durum oluşabiliyor. Duruma bağlı yani anlayacağın.
bende yaş 35 olarak aynı durumdayım
ama bu konuda benim beceriksizliğim ve seçiciliğimden kaynaklı olduğunu düşünüyom
kuzenimin biri 35 diğeri 42 de birilerini bulup evlendiler ve mutlular demekki her şeyin zamanı var gibi düşündürüyor bu sefer
Kendine haksızlık etme konusunda bu kadar katı olma. Hayat bazen bize umduğumuz gibi davranmaz. Tüm bu yorumlar bakış açını değeştirmeyecek elbet yine sen çözeceksin. Her yorumun senin geçmişini yaşadığın hayatı bilmeden yapıldığını anla. Önce kendine hayatında kendini nerede görüyorsun en büyük gayen ne bunu sor. Seni konfor alanındaya kalmaya iten bir şeyler olmalı.
Bu yaşına kadar hayatında birinin olmamasında anormallik yok bence, bunlar kısmet işi, it kopuk bir erkek çıkacağına hiç çıkmamış olması daha hayırlı mesela.
Ayrıca bu yaşıma kadar olmadı daha da olmaz diye bir şey yok, karamsar düşünme sakın, inan bana hiç beklemediğin anda kader karşına birilerini çıkarıyor.
Aynı yaştayız. Benimde olmadı. Ama bu talip gelmediği anlamına gelmez. Onlarcası talip oldu ama ben kariyerimin peşine düştüm. Zira ikisini bir yapabileceğimi sanmıyorum. Bu yüzden üzülme. Kimisinin nasibi 15'inde, kimisinin 30'unda karşısına gelir. Takılma
Bende aynı sevgilim olmadı üniversite bitince de kpss ye çalışma derdine düştük yaş 25 oldu hayatıma giren kız olmadı
Benim ananem 12 yaşında evlenmiş babam ile ananemin yaşını e devlette gördüm bizim arkadaslarim bile beyni yandı 😂 demekki annem babamdan baya bı küçük imiş üvey annem ise tam 18-19 yaş küçük şu an
Ahhaha kıçımla gülüyorum resmen... Pedofili ile savaşan birisi olarak tarihi her ne kadar beğenmesemde direkt olarak aktarmam nasıl zoruna gitti gerçekten merak ettim. Bu neyin kafası, neyin algısızlığı... Ben eskiden öyleydi, şimdi normal diyormuşum gibi ironi yapması da cabası kızın... Şimdi de normal değil, eskiden de değildi. Ama öyle olmak zorundaydı. Azz tarih okuyun, araştırın beee kurban olim ablası
Kim nasıl evleniyor sa evlensin yaa ben kendi hayatıma bakıyorum
@Sanayitostu_Ash evet
@Yalnız_adam_007 benim ince çizgim bu nokta eskide olduysa bunu dillendirmenin ne anlamı var normalleştirmryemi çalışıyorlar serttim bu konuda yumuşak değil siz rahat olabilirsiniz benim ahlak kurallarım var bu konularda
@kumesra ben normalleştirmek çalışmadım beynini az kullan feminist ve öfkeli dolaşma halkın arasında herkes kendi tercihlerinin sonuçlarına katlanır dedeme gel söyle bakalım seni iki büklüm yapar hanımefendi bende evlenmedim iki ayrı üç noktadayız ne olacak sen ne biçim birsey çıktın sizlerden narsist bayanlar çıkmış son dönemde tanıdık geliyor mu?
Yüzünde fer kalmamış kalbindeki öfke yüzüne yansımış ben böyle avrat görmemişim daha 😂
Dillendirmekte amaç ne onu anlamadım demişsinizki kiminin 15 beşinde karşısında gelir kısmet normalleştirmişsiniz sizin beni anlamanızı zaten bekleyemem sizin gibilerle muhabet dahi etmek istrmiyorum nerdeyseniz eğer sevmiyorum normalleştirenleri karşıyım size pedofillisiniz öyle görünüyor bide hemcins olacaksınız yazık
Olaysız dağılın tomalar ile geldik su püskürtecez bak😂
Yeni hesap aç yürü be sende engel tanımaz sin sen
Beni de engellemiş teyze yaa
Doktor Bırakın kendi haline dedi bazı insanların zihninde geçmişteki yediği kazık vardır ne söylesen de ille de aklında o geçmişin tesiri sürekli o vardır...
Bazen o rüzgara hepimiz kapilmiyor da değiliz
@kumesra 15 yaşında evlenmekte zor bir durum , benim bir kız arkadaşımın başına gelmişti. Okuldayken babası onu 40 yaşında bir adamla evlendirecegni bize söylemişti. Kızlar açısından ailelerin ekonomik durumlarının kötü olması, çocuk sayısının fazla olması onları çocuk okutma konusunda tercih yapmaya itiyor. Oysaki çok zeki bir arkadaşımdı. Onları evlenmeye iten ailelerin kız çocuklar okumasın evlensin yuvasını kurşun zihniyeti' dir.
Neden olmadı realde neler yapıyorsun ki 🙄 normal de güzel kızı kimse rahat bırakmaz
Demekki güzel değilim
@Barış_LonelyForever spam yiyorum barış her soruda tam ekran reklam geliyor en son KS mod ile ilgili yazım dan beri bilğine
1 yıldır buradayım hiç böyle bir şey yaşamadım reklam da 🤣 yahu bunlar var ya adam değil adam
Reklam engelleyici kullan
@Barış_LonelyForever öyle yapıcam 🤣 normal hiç böyle bir şey olmuyordu biliyor musun ne tesadüf
Ümidinizi kaybetmeyin. Demek ki Allah cc sevgili kuluymuşsunuz ve en doğru insanı çıkartacak karşınıza. Daha önce hiç yıldızname baktırdınız mı? Yıldızname, kader çarkıdır. Bahtınızı, kaderinizi, neler olabileceğini yorumlar.
Benim de olmadı yaş 26 27
Üzücü bir şey evet ama herkesin kaderi farklı
Değiştirmek istiyorsan bu konu üzerine yoğunlaşman cabalaman lazim
Benim eksim sosyal olmamak begendigim erkek tipiyle karşılaşmamak mesela daha sosyal olup ortamlara girsem olur ama olmuyor yapmıyorum hayat işte
Guzellikle karakterle ilgisi yok bu durumun
Sen nerde eksiksin bunu bulman lazım
Bunun normali anormali yok bence, 100 tane sevgilisi olup hayatının kadınını bulamamış adam da tanıyorum, ilk sevgilisiyle evlenip mutlu olan da, kriteri yok bu olayın.
at bakalım 1 like ben taa like attıran
Ümidini kaybetmek için çok erken kaç yaşında birliktelik yaşayıp dünya evine giren var elbet sen de bulursun birilerini acele etme genç yaşının kıymetini bil hayatının tadını çıkar
İyiki olmamış sevgilin erkeklerin çoğu tehlikeli eğer biriyle görüşecek olursan evlilik için görüş sevgili olma ve çok dikkat et. Sevgili adına erkeklerin çoğu kızları kullanıyor bence kendi nefsi için zevki için. bu sözlerim aklında bulunsun hiç sevgilinin olmaması açısından çok şanslısın.
benimde aynı şekil 20 yaşındayım güzel bir kızım kendimi beğeniyorum küçük bir şehirde yaşıyorum lisede içime kapanıktım özgüvensizdim bir de ailem baskıcıydı biri görür korkusuyla falan olmadı ailemde sürekli derslerine odaklan falan derdi üni sınavı hazırlık derken hiç olmadı bir kere uzak mesafeden konuştuğum biri oldu o da buluşmadan bitti. bir de şu anki ilişkileri görünce de bir iğrenme falan geliyor samimi değiller. benim olan beni bulur o yüzden bir arayış içinde değilim
Ümit hiç bir zaman kesilmez bence karakterinle alakalıdır laylay lom yaşayan birisi değilsindir ve herşeye açık değilsindir bu yüzdendir muhtemelen
Yani olabilir olmaması gayet normal. Hele günümüzün sahte ve yapay ilişkilerini yaşamaktansa gerçek ve kaliteli bir aşk için beklemek bence gayet normal bir şey
yanlıs yapıyosun bır umit kesılmez bulan 90dada buluyo kımsede ölmüyor bundan sebep ınancını allaah degıl kendı durgunluna koy sert olma konuskan ol sıcak ol soguk durma ınsanlara erkeklere
10 yıl kadar önce olsa gelenin olur derdim de şimdi zor. Artık herkes evliliğe karşı tedirgin bakıyor. Öyle olunca niyeti olan arada kaynıyor.
normal artık in şaa Allah kocam olur temiz bi kiz olman senin içinde eşin içinde çok güzel bişet bence
Sevgili ilişki iğrenç uzak durulması eziyet plan şeyler. Olmasın. İnşallah benim olmaz. Kaybından çok kazancın var Emin ol.
Sevgilin olmamasi Allahdan ümidini kesmeni gerektirmez ki.
Belki senin için birisi gelecek sabır 🙏
Dürüst ol. Bugüne kadar kaç tanışma veya sevgili teklifini reddettin ve başlıca sebepleri nelerdir
çok normal niye zaten ümit bağlaman gereksin ki her şey olması gerektiği gibi ileride ne olacak ne yaşayacaksın bilemezsin :)
Kariyerine mi odaklandın, okul mu okudun, nelerle meşgul oldun?
Bu sorulara cevap vermezsen sana nasıl cevap verelim?
29 büyük bir yaş sayılmaz gayet olur da, Neden olmadı önemli nokta bu. Erkeklere karşı utangac mısın yoksa başka bir problem mi var?
Cevaplarsan konu hakkında daha net bir şeyler söyleyebilirim
maalesef en mantıklı bakış açısına sahipsiniz konuyla alakalı bende öyle düşünüyorum zira çarşambanın gelişi perşembeden belli olur
eger kendin isteyerek sevgili yapmadiysan normal ama istemene ragmen arayis icinde olmana ragmen bulamadiysan anormal
Yani herkesin hayat hikayesi farklı sonuçta. Bu konularda kesin yorum yapmak saçma olur bence.
Emin ol böylesi daha iyi..
Çok şanslısın. Aşk acıdır sevgi de öyle. İhanet ve aldatmayı kimse yaşamasın.. Çok kötü bir şey emin ol !
Kime tanışalım desem hayır diyor kızlar hep dışlıyor valla bende yalnızım, utangaç çekingen biriyim zaten.
Aşırı anormal ve doğru söylediğini düşünmüyorum ilgi çekmek için yapıyorsun
Ne ilgisi a mmmmmmk
Olmaz deme çok basit olması. Bence normal şöyle bir piyasaya bakıyorum elle tutulur biri yok ama yine bulabilirsin de kendini kısıtlama.
Ümitsizlik şeytandan yapma böyle bu hayatta herkesin seveceği herkesi illa ki seven biri çıkar. Kriterlerin belki de çok yüksektir..
Olur belki nasip kısmet belkide görücü usulü senin için iyi olandır ya da biri aracılığıyla tanışmak
Neden başkasının aracılığıyla birisiyle takışayım neden ben
30 um olmadi gayet normal ama biraz sansiziz kötü bir devire denk geldik
Senin ki biraz senle alakalı 😁 ileri derecede zor bir insansın 😁
Pek degil aslında ya da biraz
Biraz mı, 😅 kızım sana dünyanın en anlayışlı erkeği bile yaranamaz 😅🤣
Yoo uaranir
Anlayışlı ise yaranir
Bir bokunu görmüşüm ki sevmemisim başak da böyle bir kere soğuması yeter
Senle çok tartıştık biz hadi ekle yaz burada tartışma şmdi
34 bedenli küçük memeli isen tanışalım kız 😏
Bosversene başın agrimiuor işte neguzel ye iç gez gez toz eğlen eniysii
aramazsan bulamazsın. gizlenerek nasıl bulacaksın :D
Maşallah sana. Normaldir. Tevbesi kabul olmuş bir güzel kul nasip olsun sana.
Bir anda oluyor kuzum diyen kasıntı yengeler doğru söylüyor bak göreceksin
Allaha karsi umidi kaybetmek ne demek ln hâşâ ALLÂH'TAN ümidi ancak kafirler keer
Abartma ya olmadıysa olmadı dünyanın sonu değil.
29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bazen olmuyor yapacak bir şey yok
Yani olmamışsa sebebi sensin olmasını istememişsindir
Seçimlerin tercihlerin beklentilerinin eseridir normal uada seğil kendin bilecegin bir dırım
Allah ile ne alakası var? Sen çık ara birilerini, namaz kılmadan cennete girmek ne kadar zor ise nasibini aramadan gelmesi de zor. Namaz kılmadın diye Allah’ı suçluyor musun?
Bu kafalar böyle işte
Normal, isteğine göre biri çıkmamıştır karşına ve olmamıştır.
Bizim de hiç olmadı napalım olmuyorsa yapacak bir şey yok
Normal anasını satim normal ben 40 geçiyorum da olmadı senin daha yolun çok aldırma 😃
Allahtan umidi kaybetmek dinden cikartir.
Aman deyim
Normal 37 yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı flörtüm bile olmadı
Başkan sohbet etmek isterim bu konuda
Bende 29 yasindayim hic sevgilim olmadi benim kız halimsin
Etrafa bakiyorum alakasiz kisilerin bile oluyo sevgilisi ama bazen de nasip bazen de bizde bitiyo benim cok sosyal ortamim yok taniscak ortamimda yok
bana kalırsa, eğer büyükşehirde yaşayan ve de bedensel olarak çok kusurlu biri değilsen normal değil hiç sevgilin olmaması.
Olmayabilir normal evlilik istiyorsan görücü usulü görüş anlasirsan evlenir gidersin ne olacak
İlişki deneyimi başarı değil iletişim ve gözlemin iyi olsun nasip güzel zamanı bekler umut kesmek de müslümana yakışmaz istemeyi de veren Allah istemeni istemese istemeyi de vermezdi.
Olir du şimdi ye kadar çoktan ama sen istemedin büyük ihtimal bi saatten sonra daha zor bence
Ümidini kaybetme. Yusuf suresinde ümidini ancak kâfirler keser diyor
Ümit kaybetme asla. Ümit kaybetmek imansızlıktandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?