Onun da parası yok, benim de. Ama bu konu bana o kadar saçma geliyor ki. Hani kadının sadakati yoklukta anlaşılırdı? Benden nefret ediyor da kavga çıkarmaya yer mi arıyor bu
1 ay
Onun da parası yok, benim de. Ama bu konu bana o kadar saçma geliyor ki. Hani kadının sadakati yoklukta anlaşılırdı? Benden nefret ediyor da kavga çıkarmaya yer mi arıyor bu
Kendisini yetersiz bulan, aşağılık kompleksine sahip düşünce tarzı bu. Sorun kendisinde yani. Ve bir kadının sadakati neden bir tek yoklukta anlaşılsın? Lütfen kendi değerini bu tarz düşüncelerle küçültme. Sadakatini göstermek için türlü senaryolara gerek yok. Zaten şartlar ne olursa olsun senin sadakatine inanmayan biri ile berabersen, o ilişkiyi tekrar sorgula derim
Sevgilinin lafı gerçekten kırıcı ve tetikleyiciymiş, böyle düşünmene hiç şaşırmadım 😕 Hem paran yok hem böyle konuşuyor olması güvenini zedeliyor bence. Bu cümle biraz “kendine güvensizlik” ve “projeksiyon” kokuyor, yani aslında kendi korkusunu sana yansıtıyor olabilir.
Onunla sakin bir anda konuşup “Bu lafın beni çok kırdı, gerçekten böyle mi düşünüyorsun?” diye sorabilir misin? İçinden ne geçiyor, ayrılık mı hissediyorsun yoksa hâlâ toparlayabiliriz gibi mi geliyor? 💔🧠
Cevap
3Cevap
Ondan size bir fayda yok biran evvel yollarınızı ayrın
acil ayrıl ya bu ezik psikolojiyle bide sana trip atmaya calisiyo hdkwjsjs fakirde olsa seven erkek sevdigi icin iki kuruş para bulabilir
Nerden buluyorsunuz fakir gururlu ergenleri gerçekten anlamıyorum abi
Şutla gitsin şunu
haklıymış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?