Sevgilim beni sadece gezme para için sevmişsin dedi?

Kızlar 4 yıldır beraberiz ilk iki yıl çok güzeldi her şey son iki yıldır da bana kötü davranmaya başladı küfür hakaret içkiyi arttırmaya başladı bana sürekli sana katlanamiyorum seni çekemiyorum a desem bağırıyor bana tahammülü yoktu. böyle yapınca ayrılıyoruz bir süre sonra özür diliyor yalvarıyor söz veriyor inanıp barıştım hep düzelir diye umudum vardı. evlilik için çok ısrar etti böyle devam edince ben emin olamadım aileme söylemedim sonra bir ara cenazemiz vardı iki yıldan dört yıla uzadı bu süre.

bende son bir iki yıldır sevgini hissedemiyorum dedim dün değiştin anlamında dedim bana dedi ki sen o zaman niye benimleydin param arabam gezmek için benimlesin o zaman beni kandırdın vs. bir sürü şey o kadar zoruma gitti ki ben asla öyle bir insan değilim bir o ödüyorsa bir ben ödüyordum parası gitmesin diye ucuz yerlere gidiyorduk bı arası parası yoktu ben çıkardım altınımı verdim faturamı öde diyordu ödüyordum geri atmiyordu sesimi bile çıkarmıyordum... Evet asla onun hakkını inkar etmiyorum o da çok yaptı etti ama böyle demesi çok zoruma gitti. Ailesi de aynı düşüncede.

Benim uzatmamin sebebi gün geçtikçe hareketlerinin kötüye gitmesi ayrılıyorum iki hafta geçiyor özür diliyor bir daha içki icmiycem yapmiycam etmiycem sevdiğim için dayanamıyorum devam ediyorum bir iki ay sonra yine aynı o yüzden uzadı bu döngü

Sevgilim beni sadece gezme para için sevmişsin dedi?