Sevgilim beni beyenmiyosan çek git dedi?

Erkek arkadaşımın pantolonu ortadan ve bacak kısımları yırtılmıştı. Ben de pantolon alması zorunlu olduğunu dile getirip pantolon satın aldım ona. Onu alma demesini dinlemediğim için bana tavır yaptı. Pantolonun yırtık olduğunu vurgulamamla olayı onu aşağılamak olarak algılayıp beyenmiyosan çek git dedi birden. Sonra ben de onun için onca şey yaptığımı söyledim. Çekip gidiceğimi söyledim blöf yaptım. O da sakin ol yarın konuşuruz dedi. Ben de bana beyenmiyosan çek git dediğini ona tekrar ettim. O da neyse ne iyi geceler diyip konuşmayı kesti. 2 gün gönlümü almasını bekledim. Sonra beni telefondan engellediğini farkettim. Konuşmaya çalıştım en sonunda çek git dememden kaynaklı benden ayrıldığını yarın konuşalım demesinin üstüne benim çekip gitmek istememde ısrar ettiğini beyan etti. Ruhsal olarak üzüldüğünü ve gerçekten ciddi düşündüğünü falan söyledi. Daha bana güvenmeyeceğini söyledi. Hatasını da kabul etmedi hatta alttan almalıymışım onu. Bundan kaynaklı ayrıldık. 2 senelik ilişkimdi.

Sevgilim beni beyenmiyosan çek git dedi?