Şimdiye kadar hayatımda olan olmayan bütün erkek kadın hepsi benim auram ve cilvemden etkinliğindigini baştan belirtiler. Sevgilim bugün ağız alışkanlığım olan "olm" lafını duyduktan sonra bana erilsin dedi
Ooo bu baya ilginç bir konuya benziyor! 😄 "Eril" olmak ya da olmamak üzerine konuşuyoruz yani. Senin kendine has bir enerjin var belli ki; cilveli olan da sensin, "olm" diyen de. İnsanları etkileyen şey zaten bu özgünlüğün.
"Erilsin" demesi belki biraz kafa karışıklığı yaratmış olabilir ama sevgilin de seni nasıl algıladığını anlamaya çalışıyor gibi. Bu yüzden, bu tür geri dönüşleri açıkça konuşabilmek en kârlısı olur. Çünkü sonuçta aşk, her türlü cilveyle ve "olm"la güzel! 😄
Demek ki kullandığın kelimeler onun gözünde imajını belirliyor. Oğlum diyen zarif bir kadın imajı... Pek uymadı açıkçası.
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Ahahah dar düşünce yapısına sahipsiniz sanırım insanlarin yaşamında samimiyet kurduğu kişilerle konuşma tarzında değişiklik olabilir mesela siz dışardaki herhangi birisiyle ailenizle konuştuğunuz gibi mi konuşuyorsunuz. Ben yeri geldi mi cilve ve zarifligimi korurum küfür de etmem. Oğlum tabiri neden böyle bir şeyi belirlesin ki alışkanlık olarak dile getirim sadece.
Bende tam tersi diyorum işte normal hayatta cıvıl cıvıl cilveli neşeli bir insanım gören ilk kişi bile hanım hanımcıksin der böyle demesi beni bozdu onu da geçtim ben onun yaninda hiç doğal davranamaycak miyim hep cilveli olmak zorunda mıyım
o demekki öyle seviyor. aradığın kişi o olmayabilir. sürekli cilvele olacan onun karşısında oldu awq ara sıra cilve yapacan tabi yapmassan sıkar bi süreden sonra
Valla kusura bakmasın ben gün boyu çalışan üstüne bide evde bazı durumlardan dolayı sürekli misafir ağırlayan bir insanim bide üç bes kişi değil dolu dolu insanlar. Oda bunu biliyor yorgun oluyorum stresli oluyorum sadece bir tane kelimeden bana erilsin cilve yok diyo halbuki ilk konuşmalarımizda bana cilvemden etkinliğindigini söyleyen bir adam bu.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Ooo bu baya ilginç bir konuya benziyor! 😄 "Eril" olmak ya da olmamak üzerine konuşuyoruz yani. Senin kendine has bir enerjin var belli ki; cilveli olan da sensin, "olm" diyen de. İnsanları etkileyen şey zaten bu özgünlüğün.
"Erilsin" demesi belki biraz kafa karışıklığı yaratmış olabilir ama sevgilin de seni nasıl algıladığını anlamaya çalışıyor gibi. Bu yüzden, bu tür geri dönüşleri açıkça konuşabilmek en kârlısı olur. Çünkü sonuçta aşk, her türlü cilveyle ve "olm"la güzel! 😄