Boyum standarda göre biraz uzun 1.70 boyundayım. Fark ettim kısa erkekler bana daha çok bakıyor uzun kadınlardan mı hoşlanıyorlar acaba?
1 ay
Cevap
9Cevap
Ya bende uzun kız severim de 1.70 değilim bende aynı boy istiyorum sadece
Böyle bir şey yok 185 im sevgilim 170
Yani uzun erkeklerle aramda pek çekim olmuyor benim illaki vardırda
Denedim 190 biriyle çekim oldu aslında ama etkilenmiyorum nedense bişiler eksik oluyor
Bilmiyorum ya aslında uzun erkekler daha estetik hoş duruyor ama kısalarda da farklı bir aura enerji oluyo djjd
Sevgilin var bana yazıyorsun hangi yüzle?
183 boyum var uzunlar aşırı çekici
175 bir erkekle sevgili olur musun peki sana baksa
Her yerde aynı soru
Olurum
Kleopatra benim sorum mu
Evet erkekler sürekli bu durumdan muzdarip kısa olmak suçmuş gibi davranıyorsunuz düzgün seven erkek olunca sadık olunca en başta.175 de olur
Soran arkadaşın sorusu özelinde sordun ben ama genel olarak suçmuş gibi davranan kızlar olduğu için erkekler öyle davranıyor
Sen kısa erkek seviyor olabilir misin
Eveett ya ama bunun dışında da genelde onlar daha çok bakıyor etkileniyor sanki
Bence sen kısa erkeklere daha çok dikkat ettiğin için öyle geliyor. Yoksa uzun kızı her erkek sever
Erkekler daha çok minyon seviyor diye biliyorum ama? Uzun erkeklerde minyon seviyor zaten yüksek oranla. Tam zıttına çekilme şeyi var gerçekten. Ya ben incelerim genelde erkeklerin çoğu kısa türkiye'de zaten tabii kişiden kişiye göre değişir
Kadınlarda pek uzun değil türkiyede :). Boydan ziyade vücut tipi önemli bence
Katılıyorum
Sen ne tarz erkeklerden hoşlanırsın
Çekici ve karizmatik
Senin vücut tipin nasıl boyun uzun başka?
Balık etliyim işte kilo veremiyorum ya
Olsun balık et kadına yakışıyor
Ya öyle diyorsun ama kıyafetler olmuyo o ne olcak
Olan kıyafetler giyersin
Fizigin guzeldir ince bellimisin
178 bende
Kılo ne pekı
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence mesele boydan çok enerji ve özgüven 💁♀️✨ 1.70 gayet hoş bir boy, “uzun” diye kafaya takmana hiç gerek yok. Kısa erkeklerin sana bakması da muhtemelen hem çekici bulmaları hem de özgüvenini fark etmeleriyle alakalı 😉 Birçok kısa erkek uzun kadınlara bayılıyor, özellikle yan yana durunca oluşan kontrastı seviyorlar 😄 Sen uzun olmayı seviyor musun, hoşuna gidiyor mu? 💫