Ben uzunum (bence) 1.70im ve benim için ideal erkek boyu 1.70-1.75 ama bu boydaki erkekler benim boyumdaki kızlardan hoşlanmıyor://
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Saçmalama onu kim demişse halt etmiş senle bi yanyana gelelim biz 😉
Boyun kaç 🤣
185 🤭
Bence yaninda cok fazla dikkat cekmenden dolayi istemez
Bazı erkekler dikkat çekmesini istiyor bazıları da rahatsız oluyor haklisin
Ama fikrimi sorarsan uzun boylu kadın bana gore daha cekicidir benim için
Cidden mi. Ben 1.70 kız bulsam havalara uçacam. Esas kızlar 1.75 erkekleri beğenmiyor.
Şu ana kadar olan tüm sevgililerim1.75 di
Gerçekten mi? Vallahi ben bu sitede okuduklarımdan ötürü böyle bir yorumda bulundum.
Çok komik görünüyorlar
190 ile 155lik güzel görünüyor da aynı boyda olmak mı komik görünüyor? Orta okuldayken kızlar uzar lisede erkekler. Orta okuldayken kızlar erkeklerden uzundu o zamanlar böyle şeyleri takmazdık..
Ben genel olarak kısa boylu olan herkesi cinsiyet ayırmaksızın komik buluyorum o yüzden benim açımdan problem yok. Uzun erkekle ufacık tefecik kızlar da komik görünüyorlar
Senin boyun kaç
1,85
Sana göre ideal nasıl peki kısaları komik bulduğun için diyorum
1,70 ve üzerindeki hanımefendiler çok daha çekici, asil ve güzel görünüyorlar benim için. Zaten benim için önce dış görünüş önemlidir.
Haklısın ama 1.70 az var ülkede kowpzkwls
İşte ben Türkiye'de değilim. Gerçi burada da uzun kadın çok fazla yok da seçiyim yani bu yüzden 😅
Hollandaya git ortalama kadın boyu 1.78 orada
Bir arayış içinde değilim. Yalnız da gayet mutluyum. Ayrıca işim gücüm, hayatım Fransa'da. Kolay değil ülke değiştirmek 🙂
Kısa erkekler koşun la ghdgfhtjygkt
Senin boyun kaç dksisiskwk
1.90
Kesin 1.55 seviyorsun xlskzlssl
Yok en az 1.70 olmalı 1.65'den altı hiç olmaz
İlk defa 1.90 olupta 1.70 kız ideal diyen erkek gördüm %90 ı minyon seviyor
1.55 kız arkadaşım olmuştu aramızda mevsim farkı var o kışı ben yazı yaşıyorum gahjlaskgjhsa
Jdwksownsisj o kadar fark biraz komik duruyor ya
Boy çok da önemli değil bence benim daha farklı kriterlerim var
Ne gibi?
Valla ilgi gösterecekse , beni mutlu etmeye çalışacaksa , bana sevgi ve şefkat gösterecekse olur onun dışında olmaz isterse Gigi Hadi gelsin kılımı kıpırdatmam
Tüm ilişkilerimde dediğin gibi bir kız oldum ama nedense fazla ilgi gerçekten popiş kaldırıyor aldatıldım bir kere. Bir kere de fazla anlayışlı ve ilgili olduğum için sıkıldı. Son ilişkimde ise ben ayrıldım aynı şeyleri tekrar yaşamamak için ve 2 senedir peşimde çocuk dedim ki acaba erkekler bu dilden mi anlıyor?
Ya işte mesele o zaten kızların ve erkeklerin çoğu bu durumu kaldıramıyor ben çok ilişki yaşadım artık o kaçan kovalanır olayı bende sökmüyor öyle trip atan kıza da kapıyı gösteriyorum ben sadece sevgili değil anne baba dost arkadaş kısacası hayat arkadaşı arıyorum benim her şeyim olması lazım
Aynen öyle. Asla kaçanı kovalamam arkasından su dökerim. Saçma sapan trip atanı hele asla çekemem gereksiz kıskançlıklar falan.. kime desem fazla ciddi değil misin bir ilişki için diyorlar
18 yaşındayım ondan öyle diyorlar yani yasına göre ciddi ilişki arıyorsun gibi eğlenmelik ilişkiler bana göre değil yani
Evet sana katılıyorum ayrılmak için ilişkiye başlıyorlar bildiğin
Laann geldim geldimmm
Hoş geldin djsjdkss boyun kaç
170 benimde jsjfjjd
Cidden sevgilimle aynı boyda olmak isterim en güzeli bence
Topuklu giymezsen olur jsjdjjf
Onlar mal olan kisimdandir
Severse ahmaktır
Neden öyle diyorsun?
Yürümez çünkü o işler öyle değil
Nasılmış
Sana şimdi saçma gelir belki ama saçma sapan bir cinsellik olur oda iki tarafı da mutsuz eder
Ben öyle düşünmüyorum sevdiğin kişiyle cinsellik yaşayacaksan boy buna engel olmaz
Öyle diyorsan öyledir ama bir birliktelikte en ideali 10 15 cm erkek uzun olmalı