Hoşlanmanın boy ile alakası yok ki. Eğer iki tarafta da takıntı yoksa her boy da kadın ve erkek her boyda karşı cinsten hoşlanabilir.
Dev gibi adamlarla minicik kızlar da gördüm, 1.55 boyu olan adamlarla birlikte olan 1.80 kadınlarda var tanıdığım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben 1.90 a yakınım bu zamana kadar hiç 1.70 üstü biriyle olmadım. öyle bir idealim de olmadı film izlerken göğsümde kedi yavrusu gibi uyuya kalan 1.50 küsür seviyorum yalan değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben sevdiğim kadının boyuna bakmam
10 Yorumla
1 yılBence paralel evrende hoṣlanıyorlar çünkü gerçekde hoṣlanmaya mecbur kalıyorlar. Kim istemez ki boylu poslu manken gibi (bu arada her boylu poslu kadın manken gibi değildir) mesela adriana lima, candice swanepoel vs. gibi birini yanında? ülkede kısa kadın sayısı uzun kadın sayısından fazla o yüzden erkekler zamanla kısa kadınlarıda insan yerine koyup sevmeye hoṣlanmaya zorlamıṣ kendini. Bu arada benim kendi boyum kısa ama gerçekleri söylemek gerekirse durum budur. Erkekler kadınların boyuna, kadınların erkeklerin boyuna taktığından çok daha fazla takar aslında sonucta görsele odaklı canlılar ṣimdi kimse bana laga luga yapmasın burada.
26 Yorumla- 1 yıl
insan yerine koymak nedir ya bir de kendim de kısayım diyor. evet kadınların güzelliği yüzyıllar boyu konu olmuş ama uzun boy nadir geçer aksine erkek antik figürler hep uzun hayal edilmiştir o da heybetli göründüğü için. kadınları güzel yapan şey yüz güzelliği, saçlar, hatlar vb. bunlara dikkat ediliyor. bir kadın cüce değil ise boyu çok sorun olmaz. aksine uzun boy maskülen bir özelliktir zaten, küçük ayaklar küçük eller beyaz ten minyonluk bunlar kadınlarda feminen bulunur
- 1 yıl
@JeEvonna Bu dediklerin asyalıların güzellik standartlarıdır. Evrensel olarak "yetiṣkin" olarak algılanan kadın bu saydıklarımdır ve sanılanın aksine maskülen bir özellik değildir boy. Bir kadın asla maskülen olamaz bunu geç. Eğer dediğin gibi olsa bu kadar model evlenemezdi ve zengin erkeklerin yanında manken gibi kadınlar yerine kısa boylu minyon kadınlar yer alırdı. Bunlar sadece gerçekler maalesef, bütün erkeklerde böyle düṣünür. Kabul et veya kendini kandır.
- 1 yıl
@JeEvonna kısa ve beyaz tenliyim diye biraz sallamissin ama hiçbir zenginin yanında kısa kadın göremezsin hepsi uzun boylu kadınlarla beraber zengin erkekler çoğu kadına ulaşabildiğine göre bu adamlar erkeksi kadın mi seviyor da uzun boylu kadınlarla beraber oluyor seninki züğürt tesellisi🤣🤣🤣
- 1 yıl
Aynen öyle blueangel çok haklısın. Beyaz ten kısa boy asyalilarin güzellik standartları. hicbir zengin erkeğin yanında kısa kadın görmedim demek ki tercih şansı olsa çoğu erkek uzun kadını tercih ediyor
- 1 yıl
@Poisonedd1x ben orta boydayım gayet de memnunum ve neyi sallamışım anlamadım? tamam genelgeçer olarak söyledim bir yandan da haklısınız tabii zaten mankenlik güzellik sektörü demek oradan seçmek daha kolaydır erkeklerin neyle ilgilendiğine bu kadar takılmayın deli etmeyin kendinizi. seçme şansım olsa ben de henry cavill seçerim de yok işte hani o hesap
Gizli Üye(18-24)1 yılO değilde uzun boylu erkeklerin kısa boylu kızları normalde ilgi çekici bulduklarını düşünmüyorum ha deseniz ki kadın dediğin erkekten kısa olmalı düşüncesi var o okey ama bu birinin demesinden dolayı patladı insanlar millet ne derse onu yapıyor
21 Yorumla- 1 yıl
Kanka tebrik ederim bunu kimseye açıklayamıyorum kadınların gözünde istenen daha çok istenir o yüzden uzun erkek iyi kısa kötü diye toplum algısı var
1 yılBoyu boyina uygun olucak biraz yaa... Uzun bir adam ve kısa bir kadın, her türlüğü zorluğu var, görsellik 0 bikere
10 YorumlaEşim benden 30cm daha kısa ama ben onu kişiliği ve yüzünden dolayı sevdim... Kişiliği gibi yüzü de çok tatlış...
00 Yorumla
1 yılUzun muyum bilemem kişiden kişiye değişiyor boy olayı ama ben kısa sevmiyorum, daha doğrusu benim boyuma oranla çok kısa sevmiyorum
08 Yorumla- 1 yıl
Boyun 175 mi
- 1 yıl
Çok riskli soru şamsşamsşadmaş ya sen ya ben kalakalcaz
- 1 yıl
Hayır net bilmiyorumda 180-185 arası bir şey neden?
- 1 yıl
Abi şimdi boyunu bilmemen imkansız yeme bizi
- 1 yıl
Tamam sana da 180 kız yakışmaz yani 1.65 1.70 yeter
- 1 yıl
Gerçekten net bilmiyorum ama 1.83 deyim hadi, 1.80 kız istemedim zaten 1.75 falan iyidir.
- 1 yıl
Yok ya bence 10 santim fark olmalı en az çünkü erkekler 5 santimde uzun olsa aynı boy gibi duruyor ama yani uzunmuşsun yine ahahsahah
- 1 yıl
İdeal bence de ahahhaha
1 yılBir insanın bir insandan hoşlanması boya bakmaz. İnsan kısa boyluyu sa sevebilir uzun boyluyu da.
00 YorumlaBana uzun boylu kadınlar daha çekici geliyor. 170-180 ideal. Ama böyle kadınlar da bulmak zor. Ülkenin boy ortalaması malum
02 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kısa veya uzun boylu değil, en/boy oranına bakıyoruz her zaman. Fiziki beğenide vücudun S harfini simgelemesi güzel görünüm için yeterli.
00 YorumlaKısa boylu kadınların sayısı çok olduğundan da olabilir.
10 Yorumla
1 yılBelli sınırı olur 2 m bir adamın 150cm kızı çok tercih edeceğini düşünmüyorum
128 Yorumla- 1 yıl
190lar 160 a bakıyor ama tecrübe var
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii kac tane 190 adam var allah askina?
- 1 yıl
Çok yok zaten ortalama 175 falan
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii yani oyle bir diyorsunuz ki samki tum 160lar 190la cikiyor djdnjd 190lar tum kizlarla cikiyor bence
- 1 yıl
Yok ya 190 adam çirkin de olabilir kadınların partner şansı daha çok olur hep
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii cirkin de olsa buluyorlar adamda tip yok ama uzun diye pervane oluyor kisa kizlar ozellikle
- 1 yıl
Yok ya bence alakası yok benim 188 civarı tanıdığım iki kişi var öyle değil. Ama tabii büyük avantaj
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii vay be kizlarin boy ortalamasi 160 ama 188 erkek buyuk avantajda 183 erkkeler ölsun zaten cok kisa degil mi anca 188 olunca uzun sayiliyoruz
- 1 yıl
@nicksiiisiiz 183 uzun knk avantajlısın baya
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 hayir knk kizlarin cogu begenmiyor daha uzunu avantaj
- 1 yıl
@nicksiiisiiz yok sen kafayı fazla yemiş olabilirsin ben 165 im genelde kızlar 180 olsun diyor tam
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 o halde boy yetmiyor yuz de kusursuz olmali yuzum o kadar kotu degil ela gozlu kumralim ama hic bakan yok
- 1 yıl
@nicksiiisiiz 165 tipsizim sevgilim var kuzenim 163 üniversitede okuyor sevgilisi var 2 yıldır akrabalarımda 180 den uzun yok abim hariç
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 senin mi var djhdd hep sevgilim olmadi diyordun birde tipsizim diyon yalan soyleme
- 1 yıl
@nicksiiisiiz oldu artık
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 hem tipin kotu hem boyun kisa nasil oldu kankam anlatsana biraz
- 1 yıl
@nicksiiisiiz tipe bakmayan birini buldum kral %1 ihtimal
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 insallah hep sevilir hep mutlu olursun kral sevindim senin adina
- 1 yıl
@nicksiiisiiz eyw knk sende bulursun merak etme o kadar seviyorum ki onu anlatamam zaten
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 benim cok zor kral ya bu yasima geldim olmadi (yasimi sorma buyugum iste) belli yastan sonra hic olmaz bence benim kaderim yalnizlik kabullendim
- 1 yıl
Hocam bu ne burası ağlama duvarımı konu nerden nereye gelmiş ben hariç herkes yazmış 😂
- 1 yıl
@nicksiiisiiz kanka yaşını söyle nolcak bide hiç belli olmaz ilk sevgilisini 25 inde yapanlar var hiç yapmadan evlenenler var sitedeki kızların görüyorum arada öyle soruları
- 1 yıl
Kim agliyor hocam burada gercekleri tartisiyoruz djdjjd
- 1 yıl
Takılıyoz hocam kendi aramızda
- 1 yıl
"Kaderim yanlızlık" felan cok takmayın hocam bizimde olmadı kendimize odaklanacaz
- 1 yıl
Knk yasin 21 mi senin @unknowbugra
- 1 yıl
Yasin 21se sen daha cok gencsin o yuzden sordum
- 1 yıl
Biraz etkisi olabilir ama hiç karamsar olmaya gerek yok. Örneğin, bizim okuldaki matematik öğretmeni 42 yaşında evlendi. Yeni çocuğu olmuş. Evlenmeden önce soruyorduk, "Niye evlenmiyorsun?" diye, adam da "Kafa yapım uymuyor," falan diyerek geçiştiriyordu. En sonunda birini buldu. Böyle örnekler çok vardır.
1 yıl190 cm boyum var ve kısa kızlar favorim.. Düzgün vücutlu balık etli kum saati
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHoşlanmazlar. Tam tersine alay edip küçük görürler , hakir görürler , dalga geçer kalbini ortadan ikiye ayırıverir ve insandan saymazlar 155 olarak tecrübeyle sabit 🥰
01 Yorumla- 1 yıl
olsun kısalığın ayrı bir tatlılığı var
- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yılBoy takıntım olacak kadar düşmedim neyseki, çok saçma geliyor bana boy muhabbeti
00 Yorumla 1.87 boyum var hiç boya takılmadım bugüne kadar
00 Yorumla
1 yılYok ya işi bile kendi boyuna yakın tercih eder. Kucağa almaktan adamı bel fıtığı yapar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılKadın olsun hatta nefes alsın yeter sizin derdiniz ne
025 Yorumla- 1 yıl
Bunu anlamniz bukadar mi zor
- 1 yıl
Erkek peşinde koşan kızlar çirkin kızlar
- 1 yıl
Buraki kızlar erkek hastasi
- 1 yıl
Ölüyor hepsi
- 1 yıl
Hiç erkek yokmuş gibi bodoslama dalıyor hepsi adam aldatsin guruba çağırsın tmmlar yani
- 1 yıl
Yok be en iyi tipte erkek ariyor hepsi
- 1 yıl
Yakışıklı olmayan birinden hoslanirmisim
- 1 yıl
Sen okuyormusun
- 1 yıl
@neerrr boyu kac peki?
- 1 yıl
Ne okuyorsun
- 1 yıl
Benim mi
- 1 yıl
O ben değilim ki biri girdi araya
- 1 yıl
Sever yani bence ben neden sorsyim onun boyunu sacma bir soru
- 1 yıl
Yok ya önemli degil
1 yıl190 adamn yanında 150 kız olur mu c o ne öyle zemin kattan 10. Kata bakıyormuş gbı 😄😄
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Türk kadini istatistiği 160 mecburen seviyorlar:))
00 Yorumla
1 yılHer yerde kisa kizlar var ondan olabilir mi?
01 Yorumla- 1 yıl
Kizlar cok sansli be
1 yılevet kisa boylu kizlar ve uzun erkekler cok yakisiyorlar genelde ama
00 Yorumla
1 yılİyi o zaman bende 1.57 olduğum için 1.85 birini bekliyorum 😂😂
06 Yorumla- 1 yıl
Yuh bari 180 de djjdjd
- 1 yıl
İyi bari 1.80 olsun ahahahah
- 1 yıl
Ben 183um ama 180 dersiniz sevinirim 2 cm ile 185i kaciriyoruz her zaman ahhaha
- 1 yıl
- 1 yıl
ben 1.90 ım maalesef
Minyon kadın çekiciliği bambaşka, domine edebilmek gibi fiziksel özelliklere sahip oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet normali bu zaten. Uzun boy erkeksi ozelliktir. Nasıl ki kıllı kadın tercih etmiyorsak uzun kadın da istemeyiz
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 999 cevap paylaştı. Evet ayağını yerden kesmek için ☺️ yerçekimine meydan okur benimle olursa 🤗
00 Yorumla
1 yıl155 boyundayım ve bana çıkma teklifi eden en kısa kişi 180di. Yani genele bakarsak hoşlanıyorlar. Büyük ihtimalle kendilerini daha erkek gibi hissettikleri içindir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet kendilerini öyle daha çok erkek gibi hissediyorlarmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoyum 191 aksine kısa kızlar oldum olası sevmemişimdir hep 175 kızlardan hoşlandım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır vallah sevmem boyum 183 yani kolumu boynuna attığımda kolum aşağı sarksin istemem yani
00 Yorumla
1 yılelinde olan ile yetinmelisin gerisi teferruat (:
00 YorumlaBen erkek olsam şahsen 165 ten yukarısına sarmam boyum çok uzun olmuş olsada
10 Yorumla
1 yılKısa Boylu Kadınlar Her Zaman Bir Sıfır Öndedir, Hem Yatakta İyi Oluyolar Hem Sevimli Oluyolar.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılGücüne güvenen boy ayırt etmez.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBoy takıntım hiç olmadı 190 boyum
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Kalpim kimi secerse artık uzun kısa fark etmez
10 Yorumla
1 yılBenim kocam 190 ben 154 meselaaa
19 Yorumla- 1 yıl
Nasıl haberlesiyonuz
- 1 yıl
@Eftelyaoura Suyu püskurttüm 😂😂
- 1 yıl
Ekdkkvjgjgjvkvkvkvkvvkkvvkvkvkvkvk
- 1 yıl
Egilmesi gerekiyor mecbur 😂😂😂 yoksa haberlesemiyoruz sifjejfjf
- 1 yıl
Kral su boyumla benim bile egilmem gerekir adami ikii buklum yapma ayril o adamdan djsjdj
- 1 yıl
Kucagina aliyor yaaaaaeee
- 1 yıl
Lan ne kadar sansliniz su boyla dev gibi adamlarla cikiyorsunuz erkekler ise hep uzun olmali yakisikli olmak zorunda geldigimiz doneme bak
- 1 yıl
Ayni dayatma kadinlara da var bilhassa kilo konusunda
- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılEvet onlar için boy büyük bir kriter değil
10 Yorumla
1 yılAldattiktan sonra ne önemi var
00 Yorumla
1 yılOlabilir ki... tercih meselesi
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 347 cevap paylaştı. boyla alakalı değil bu hoşlanma meseleleri yahu
00 Yorumla
1 yılKadın olsun yeter diyor onlar alayı aynı bunların
00 Yorumla
1 yılBence hoşlanıyor.
00 Yorumla
1 yılBoyu boyuma huyu huyuma denk olmalı
00 YorumlaBakımlı ise hoşlanırım
00 Yorumla
1 yılEvet öyle minik kızlar daha dişil
00 Yorumla
1 yıl190 olarak cevap veriyorum coookk
00 Yorumla
1 yılYani şimdi hobbit de olsun istemem
01 Yorumla- 1 yıl
Kac boyunda hobit oluyor senin icin mesela
Gizli Üye(25-29)1 yılAşağılayanda var çok arzulayanda
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl1.89 1.62 nasil uyumu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır uzun boylu erkekler katmerden hoşlanır 😜
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence kısa kızlar her erkek için mükemmeldir
00 Yorumla
1 yılMantar kadr kızlar 190 erkekleri hak etmiyor
37 Yorumla- 1 yıl
ben 1.90 ım ve şansım hiç iyi değil
- 1 yıl
Nasıl değil
- 1 yıl
hep kısa boylu denk geldi şimdiye kadar
- 1 yıl
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- 1 yıl
fotoğraftaki senmisin
- 1 yıl
Evet
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılsiz uzunların peşinde gezince hoşlanıyorlar biraz
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Evet minyon severim
11 YorumlaEvet hoşlanıoz
10 Yorumla
1 yılHayır
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır
10 YorumlaHoşlanmıyorum
00 YorumlaSanmam
00 YorumlaHoşlanıyorlar taabi
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!