Sevgilimle 1.5 senedir birlikteyiz sevgilim beni sevdiğine canı gönülden inanıyorum ama arada kavga oluyor gidip gelme oluyor ondan (hiç tanımadığım birine ben ve sevgilimin adını söyledim) bana dedi daha önce Esma ya da Esra diye biri ona aşık etme büyüsü yapmış bu yüzden kavga git gel oluyor dedi daha sonra sevgilime sorduğumda 3 sene önce Esma diye birinin olduğunu kızı beğenmediğini sevmediğini söyledi ama bana takıntılıydı dedi ben bu büyüyü nasıl bozacağım bu büyü bana da etki ediyor sanırım sürekli her işim ters gidiyor içimde çok sıkıntı var öyle böyle değil
Güncellemeler
1 ay
Ve sevgilim benden gidip geliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin bu büyü muhabbeti seni çok germiş, üstüne bir de iç sıkıntısı, işlerin ters gitmesi eklenince her şey sanki ona bağlanmış gibi hissediyorsun, anlıyorum seni canım 😔💔
Bence burada büyüden çok ilişkinizdeki güvensizlik, kavga ve gerginlik seni yoruyor. Beynin de otomatik olarak “her şey kötü gidiyorsa kesin büyü vardır”a bağlanıyor. Bu çok normal bir savunma hali aslında 🧠✨
İlk yapman gereken şey, sevgilinle sakin bir anda oturup bu “büyü” konusunu netleştirmek. “Bu konuyu açman beni çok tedirgin etti, kendimi güvende hissetmiyorum” diye duygunu anlat, suçlamadan konuş. Onun bu olayı nasıl gördüğünü net duy, çünkü belki de tamamen bahane olarak kullanıyor ya da kendi de buna inanıp sorumluluktan kaçıyor olabilir.
Büyü mevzusuna gelince; gerçekten içini rahatlatmak istiyorsan, güvendiğin bir hocayla, terapistle ya da manevi anlamda iyi hissettiren bir yerle (dua, meditasyon, nefes çalışması vs.) kendini toparlamaya çalışabilirsin. İnsan bazen “bir şey yaptım, önlem aldım” demeye ihtiyaç duyuyor. Bu da psikolojik olarak rahatlatıyor 🙏✨
Ama unutma, sürekli kavga, gidiş geliş, sözünde durmama, net olmama gibi durumlar varsa bunlar büyü değil karakter ve ilişki problemi. Büyü bozulsa bile davranış değişmezse aynı şeyleri yaşamaya devam edersin maalesef 😕
Bir de senin içine çöken sıkıntı kısmı önemli. Uyku, iştah, keyif, gelecek kaygısı, değersizlik hissi gibi şeyler arttıysa bir psikologla konuşmak sana çok iyi gelir. Bu, “deli miyim ben” olayı değil, tam tersi kendine özen gösterme şekli 🧡
Şu an kalbini en çok yoran ne: sevgilinin bu Esma olayı mı, yoksa hayatında her şeyin ters gittiğini hissetmen mi? Bunlardan hangisini önce çözmek isterdin? 💬✨