Tesadüf var mıdır? Çok fazla tesadüf yaşıyorum ben mi öyle düşünüp ilişkilendiriyorum yoksa?

Hayatımdaki çoğu şeyde bir bağlantı çıkıyor. Basit şeyler aslında. Mesela son bir haftada olanlar bir gün içinde mert ismiyle karşılaşıp durdum yani sanki tüm insanların adı mert gibiysi 6 tane mert adında kişiyle karşılaştım o akşamüstü mert diye brisi çıkma teklifi etti. Alışverişe gittim keşke şöyle bir ley bulabilsem diye arkadaşıma ankayırkrn tarif ettiğime aşırı yakın hatta aynısı gibi bir gömlekle karşılaştım. boluya gitmiştik bende biraz dışarda yürüyüm dedim arkadaşımla mesajlaştım bu arada canım kayısı çekti yazdım o daha mesaj atmadan önünden geçtiğim evin kapısı açılıp bana kayısı ister misin diye elindekileri uzattı. Bahçesinden kayısıları yeni toplamış. Her şey böyle. Bir şeyi önemsersem olmuyo ama rastgele fazla düşünmediğim anda oluyor. Bunları çok aık yaşamaya başladım sanki. Saçma mı? Aşırı tesadüf nedir?
Tesadüf var mıdır? Çok fazla tesadüf yaşıyorum ben mi öyle düşünüp ilişkilendiriyorum yoksa?