Bir erkek gerçekten en çok incittiği kadını mı unutamaz?
1 ay
Cevap
21Cevap

En çok incittiği değil de, en çok iz bırakanı unutamıyor bence. Bazen bu iyi, bazen kötü ama iz varsa kolay silinmiyor.
Nasıl bi iz mesela
Yok bee ne alakası var. İnsan oğlu hemen gerekçelendirir
Ben çok sevdiğim için unutmadım ötekiler ne yapar ne der bilmiyorum
Bu genel de böyle oluyor en çok incildigin kiciyi unutamıyorum
İnsanoğlu her şeyi unutur
Formülü var mı unutmak istiyorum
Var kendine odaklan, kendin için yapabileceğin en iyi şeyleri hedef al
Hayır en çok süründüren üzen kadını unutmazlar.
Erkeğin unutamadığı kadın zamanında şehveti bulduğu ama sevildiğini ayrıldıktan sonra farkettiği kadındır
Peki şehvet duyduğu ama hiç dokunamadığı bir kadını?
Dokunamadığından şehvet duyuyorsa vay onun haline. Bence sen sorunu yanlış sordun bana
Nasıl sormalıyım
Sen dokunamadığından öpemediğinden nasıl şehvet duyarsın? Ne büyüler seni?
Belki de bu ilk gördüğün anda hissedilen birşeydir karşılıklı birbirini arzulamak ama dokunduğun anda bağlanacağını bildiğin şeyden kaçmak
Sen arzuyla hoşlantıyı karıştırdın. Peki sen veya o bu konuda aşırı yeteneksizsen. İlk dokunmada hiçbir şey olmayacaksa?
Hoşlanmak birini yıllardır tanıyormuşsunda ruhen bedenen ona aitmişsin gibi hissetmek değil bence her güzel gözüken kadından hoşlanabilir erkek
O son dediğin hoşlantı değildir sadece güzel bir rastlantıdır
Arada bir çekim var bukarşlıklı dile getirilmiş ilk tanısma anından beri üstelik hemen birbirine acılma olmadı 7 -8 ay sonra ortaya dökülen şeyler o süreç boyunca içte yaşanmış her şey
Sen boş ver şimdi bunları. Bu soruyu neden sordun. Çok mu incitti seni lavuk
Gözlerimin dolmadığı bir an bırakmadı hiç bilemediğim bir kokuyu içime bir kez çekemediğim için , ellerini bir kez tutamadıgım için her gün kahroluyorum , unutmak istiyorum
İkisininde severek ayrılması bence
Seviyorsa neden uzak durmayı secsin , incitmek istemiyorum seni diyerek
Aşık olup sahip olamadığı kadını unutmaz
Aşık olup olmadıgını nasıl anlıyor mesela arzuyla karıştırılabilir mi bu durum
Aşkın içinde arzu da var zaten. Aşk sevmek gibi değil. Nasıl desem en üst duygulara sahiptir. Şimdi tek tek asik olan kişi nasıl davranır diye yazmayayım ama bana aşk sahip olabilme duygusudur. Sahip olunduğu an o duygu biter. O yüzden hani deriz ya evlilik aşkı oldurur. Çünkü evlendiğinde her şeye sahip oluyorsun ve seni heyecanlandıracak duygular bitiyor ve ortada bir amaç heves kalmiyor.
Haklısın o zaman o kadar arzu duydugu kadını bırakıyorsa yazık olmus uzak durabiliyorsada cok güçlü bir erkek miş
Yani evet. Demek ki bırakmak zorunda kaldığı sebepler var
Sonuc olarak o kadını unutamayacak o zaman
Elbet unutacak. Ama bugün ama yarın
Olan kadının cektiği acı olacak demekki
Olay ne tam olarak. Sen misin bu kadın
Evet
Anlatmak istersen cevap verebilirim
Çok uzun
Tm. Ne diyeyim umarım istediğin gibi olur ama olmasa da kendini cok üzme derim. Dışarı da mis gibi bir hayat var. Biri için hayatını , zamanını heder etmeye gerek yok. Hayırlı günler sana
Teşekkürler
Rica
Hayır onu en çok inciten kadın
Büyük kazıklar unutulmaz
Nasıl mesela
@Denizkenarında kerpeten Ali'nin Ömer'e attığı kazık gibi
Ezele baktığımı nereden anladınki
Yaşın da yalan
@Denizkenarında çok da zikkimde
Terbiyesiz
@Denizkenarında sie
Bilim adamları bunu inceliyorlar
Değişir
Neye göre
Narnist ise umrunda olmaz
Sanırım öyle
Evet
Unutulmadinmi
Onu bilemiyoruz
Mesele nedir anlatmak istersen dinlerim
evet akıllarından çıkmıyor
Alakası yok.
Unuturum
Sanmam
Hayır belli evet
Evet. 😪😔
Sanmam
Hayır alakası yok
Hayir
Hayir alakasi yok
Unutulmaz heyecanlari yasadigi kisiyi unutmaz
Doğrudur
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söz biraz romantize edilmiş bir suçluluk hissi aslında 😅 Her erkeğin unutamadığı kadın “en çok incittiği” kadın olmak zorunda değil. Bazen en çok sevdiği, bazen doğru zamanlamada karşılaşmadığı, bazen de kendi olgunlaşmadığı için kaybettiği kadın oluyor 💔
Bence mesele incitmekten çok, “keşke böyle yapmasaydım” duygusu. Peki sence, birini unutamamamızın sebebi suçluluk mu, yoksa özlem mi? 🥺💭💬