Hepimizin aşk hayatı bitti. Çok fazla güzel kız ve yakışıklı erkek var. Sadık olamıyor kimse keşke 1970 yaşasaydım. Şimdi benim de aşk yaşamak istediğim gidiyor böyle bir adam benim olmalı diğer kızların değil.
1 ay
Hepimizin aşk hayatı bitti. Çok fazla güzel kız ve yakışıklı erkek var. Sadık olamıyor kimse keşke 1970 yaşasaydım. Şimdi benim de aşk yaşamak istediğim gidiyor böyle bir adam benim olmalı diğer kızların değil.
Sosyal medya yüzünden kadınların beklentisi yükseldi bence doğal olarak çok iyi sevilen birini görünce olası bir sevgili adayından da bunu bekliyoruz bu normal bir şey ekstradan aldatılma olayları tanınır kişilerin ayrılması falan da aşka inancı bitiriyor bence
Sosyal medya insanların içerisindeki pis zihniyeti ortaya çıkardı aslında yani bu tip şeyleri yapan insanlar geçmişte de imkan bulsa aldatacak, veya sağda solda gördüğü kişilere ağzının suyu akarak bakan tiplerdi sadece sosyal medya ile beraber artık bunu dışa vurmak daha da kolaylaştı. Hala düzgün insanlarda var o günde vardı bügün de var ama sayıları ciddi azaldı bu bir gerçek.
Çok güzel bir soru. Evet sosyal medya yüzünden sadâkat sevgi saygı terimleri artık sadece laftan sözden ibaret oldu. Çünkü 1970 lerde zorluk gelenek görenek töre ve ulaşamamak vardı. Aşk işleri cesaret isterdi. Şimdi ise sadece insanların duygusal boşluğunu doldurmaya yarayan sonraları toksik aşka dönen bir gereklilik oldu.
Mesele ekranlardaki seçenekler değil, insanın kendi içindeki doyumsuzluğu bence. Çünkü artık kimse bir kalbe yerleşmek için emek vermiyor, sadece farklı profiller arasında vakit öldürüyor.
Sosyal medya gerçekten ilişki işini zorlaştırdı, haklısın 😔 Herkesin elinin altında “daha iyisi vardır” hissi var, bu da sadakati baltalıyor. Ama bu, kimsenin sadık olamayacağı anlamına gelmiyor, sadece seçmenin daha dikkatli olmasını gerektiriyor 🧠💔
“Bu adam benim olmalı” kısmını çok iyi anlıyorum, sahiplenme duygusu geliyor. Ama önce “Bu adam benimle gerçekten emek verir mi?” diye bakman lazım. Sence şu an hayatındaki insanlar arasından böyle biri var mı? 💬💘
Cevap
10Cevap
Ben kullanmıyorum. Bir faydasini görmedim, yokluğunuda hiç hissetmedim.
İrade diye bişey var, boş olduğuna inandığınız şeyleri yapmayı bırakırsanız. Alıcı olmazsa, satıcıda kalmaz haliyle, sadece durumdan şikayet çözüm değil.
Sosyal medyayla sadakatin bir ilgisi yok. Sadık kalmak istemiyorlar hepsi bu.
Eski zamanlardaki gibi bir aşk asla yaşayamayacağız. Üzücü
Gecenin geekten en harika sorusu.. düşğnen düşündüren birileri olması harika...
Öyle ki sosyolojik eksilmeyi de içinde barındırıyor... teşkkürler :)) evet libido sürüklenmesi ennnn önemli etken
Çabuk kolayberişim de cabası bence
Sosyal medya toplumu bozdu maalesef
Hayatı olması gereken gibi değil de sosyal medyada ki gibi özenti ile yasandığı için
Sen sadıksan çokta mesele etme
Ben sahiplenirim fazla hem de
Sorun insanlar da sosyal medya da değil
O mesele benlik sorun değil. Ben kalabiliyorum.
Çünkü herkes mükemmeli arıyor
Aşk falan kalmadı artık 🤷🏼♀️
Aşk hikaye artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?