Bir arkadaş çok üzülüyordu da ben yapmayın öyle şeyler 🥹🥲
1 ay
Cevap
20Cevap
Ne alaka Kürt doğulu Arap ile olan da yapıyoruz ayrımcılık yapma 😎
Çok havalısın knk
Saol 😎
Normal olabilirsin ama o filmlerdeki gibi değiller bil bunu Kenya da ben çok zenciyle oldum tapiyorlardi
Benim sevgilim zenci ama kendi memleketine hiç gitmemiş normal Türk gibi bir farkı yok yani tapmıyorda bana yani öyle bir şey yok
Genelde bizim Türk kızlarının zenci merakı vardır zaten aslında bir haftadan da Haklılar Yani kendi ırk taşındaki erkekler 120 saniyede bittiği için
cinsel organları normalden büyük olduğu için siyahileri kıskanıyorlar.
Çok önemli bir şeymiş gibi bununla hava atmaya çalıştıkları için
Uzulmeyin bos seylere
Uzulen insanlardan biktik
Karnımda Kürt tasıdıgım için Türklukten atıldım bebeğim sen neden bahsediyorsun 🥲
Hepsi ırkçı ya hepimiz insanız hangi ırkta doğucağımızı seçemiyoruz ki
Ne alaka
@akdenizgüneşi3 ne ne alaka. Kürt sevgilimden hamileyim. Burdan biri tarafından Türklukten atıldım bunu söylüyorum.
Oyleler maalesef de ben sırf Kürt birinin çocuğuna hamileyim diye random bir hesap tarafından Türklukten atılmak cok koydu laksmd
Benim kız kankamda zenci biriyle cikiyodu pantolondan belli oluyo kol kadar kendine işkence veriyo resmen
Ben ırkçıyım bir başka milletten erkek olsun kadın oldun benim insanımla evlenemez ilişki kuramaz ya
Niye sen bilir kişimisin knk
Ben bilirim sizi sizin aptallığınızdan korumak için milli birlik ve beraberlik için Türklük ve kültürü için 😉 anladın?
Kardeşim Türkiye cumhuriyetinin tarihi boyunca farklı kültürden bir sürü kişi yaşadı ne bu ırkçılığınız sizin
Biz yaşayamaz demedik misafire misafir gibi davranırız ama ötesi milli değerlerimize insanlarımıza kültürümüze karşı bir tehdittir bunların kıymetini elinden giderse anlarsın fakat bu milletin öyle bir lüksü yok
Qmk yaqrrak kafaları çok yakışıklı sanıyorlar kendilerini çünkü
Ya iyide yakışıklı olması için ten rengi önemli değil ki
Akıllarına karabük üniversitesi geldiği için
Büyük olayı var ya zorunuza gidiyor sanırım
Defolsun gitsin Afrika’ya bu ülkede yaşama hakları yok
Alan razı veren razı bize ne
Geçmiş olsun diyorum sadece
Rus kızlarına boq atmanız gibi olay işte
aletını kıskanıyorlar
Sütlü kahvemi çekti canin yerim seni😂
Napyin zenciule mi oldun
He bir arkadaş olur zaten
Tamam
Kıskanıyorlar 😂
Zor olmuyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten çok üzücü ya, arkadaşın adına içim cız etti 🥹 İnsanların hala ten rengine takılması aşırı çağ dışı... Bu bayağıca önyargı ve öğrenilmiş ırkçılık aslında. Toplum farklı olana tepki veriyor, özellikle de ilişki olunca daha çok konuşuyorlar 🙄 Ama gerçek şu: seven iki insan var, gerisi gürültü.
Arkadaşına, yanlış olanın onlar değil, linçleyenler olduğunu hatırlat. Sen de yanında dur, destek ol, hissettiği şeyleri konuşmasına izin ver. 💛 Sen olsan böyle bir ilişkide linç yesen ne yapardın, hiç düşündün mü?