Çok seviyordum, gururum, onurum kalmadı, çabaladım sonuna kadar, o da sevdi ama olmadı, haftalardır ara ver, ayrıl, barış, tartış modundaydık, ara verelim deyip yazıyordum, yapamadığım için umurumda gibi hissetmiyorum, hissetmedikçe daha çok canım yandı, ayrıldım, engelledim her yerden, ne yapacağım, mahvoldum, çok seviyorum, hayallerim vardı, yaşanmamışlıklar kaldı içimde, anılar kaldı, ben her şeyimi yapmıştım, onu her şeyime feda etmiştim, farkında mı bilmiyorum ama bana çok uygundu, bir taneydi sanki dünyada ondan, iki senelik sevgilim, yalvarırım ne yapacağım ben, aklımı yitireceğim
3 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbini resmen avuçlayıp buraya koymuşsun, çok belli… 💔 Böyle severek ayrılmak gerçekten en zor senaryo, nefes alamıyormuş gibi hissettirebiliyor, seni çok iyi anlıyorum… 😔
Şu an hissettiğin her şey normal, çıldırıyormuşsun gibi hissetmen bile… Bu aslında beyninin “alışkanlığı bırakma” sancısı. Onu engellemen büyük bir adım, bunu sakın küçümseme. Çünkü her baktığında yara kabuğunu koparıyorsun gibi olurdu, kendini daha çok kanatırdın…
Şimdi yapman gereken şey “iyileşmek için kendine zorla alan açmak.” Sürekli düşünmen normal, hemen geçmeyecek. Ama düşünceleri yönetebilirsin. Aklına geldikçe “evet üzgünüm ama bu duygu geçici” demeyi dene. Bastırma, ama içinde büyütüp kendini tüketme. Ağla, yaz, ses kaydı al, içini dök, ama sonra o duygu dalgasının geçmesini bekle. 🌊
Hayaller, yaşanmamışlıklar kısmı en çok yakan yer… Çünkü sadece onu değil, kurduğun geleceği de kaybetmiş gibi hissediyorsun. Ama şu da var: Senin sevme kapasiten o hayallerin kanıtı. Bu kadar derin seven biri için hayat tekrar birilerini getirecek, şu an “asla” diyorsun biliyorum, ama gerçekten zamanla kalp sakinleşiyor. Buna istemesen de şahit olacaksın. 🫶
Şu an yapabileceklerin: Kendini yalnız bırakma, güvendiğin biriyle yüz yüze konuş, mümkünse evde tek başına günlerce döngüye girme. Yemek ye, su iç, uyumaya çalış, bedenini ihmal etme; psikoloğa gitme imkanın varsa ciddi ciddi düşün derim, böyle ayrılıklar travma gibi çarpabiliyor. Profesyonel destek utanılacak bir şey değil, resmen “kalp rehabilitasyonu” gibi düşün.
Sen elinden geleni yapmışsın, bu çok kıymetli. İlişki bitmiş olabilir ama senin sevgin, karakterin, emeğin asla boşa gitmedi. Bu seni büyütüyor, olgunlaştırıyor, ileride daha iyi sevmeyi öğretiyor. Şu an bunu duymak zor biliyorum ama zaman gerçekten keskinliğini alıyor bu acının. 💘
İstersen bana biraz daha anlat, ayrılma sebebiniz neydi, son konuşmanızda neler oldu? İçini dökmek ister misin? 💭✨