Sevgiliniz, samimi olduğu bir karşı cins için "sadece arkadaşız" dese ve siz daha sonra onların geçmişi olduğu öğrenseniz ne yaparsınız? Affetme ihtimaliniz var mı?
Sevgilinizin "sadece arkadaşız" dediği kişiyle bir geçmişi olduğunu öğrenseniz ne yaparsınız?
Evliyim şu an eski sevgilimle de arkadaşız , eşimle de tanıştırdım arkadaş oldular. Ama eşim bilmiyo eski sevgilim olduğunu. Dur bakalım ne olcak sonu. Ama gerçekten bitmiş bir hikaye ve gerçek arkadaşlık. Öğrenirse iletişimi kesmek istemsi veya kaos çıkması çok normal. Ben olsam bende kabul etmezdim
Bende buna anlam veremiyorum, madem sana yapılsa zoruna gidecek sen neden yapıyorsun? Sonra ilişkiler çabuk bitiyor... çabuk biter tabii Azıcık Mantıklı Konuşun.
Ben öğrendim arabanın bagajına zorla sokup gölbaşına götürdüm orada bir ateş yaktım cebindeki parasını cüzdanında ne varsa ateşe atıp yaktım sonra bir güzel dövdüm ayağımda harley davidson çizmeler vardı ucu çelik onunla suratına vura vura elmacık kemiklerini falan ezmiştim bayılınca bıraktım arabaya bindim evime geldim o artık parasız o şekilde nasıl geldi bilmiyorum sonra çocuk şehir değiştirmiş ankarayı terk etmiş diye arkadaşlar söylemişti ama kıza bir şey yapmadım
Kiz erkek arkadas olursa beni onunla tanistirmali ve sohbetlerini acip gosterebilmeli gecenin korunde konusmamali bircok faktor var bakistan bile anlasilir ama oyle bir anlatmama olayi sezersem eskiden takildigi biriyse tek kelime dahi etmem hatta bunu fark ettigim kendim fark ettigim an neden ayrildigimi bile aciklamam
Bu durum tam güven testi gibi bir şey aslında 😶🌫️ Eğer geçmişini başta açık söylemeyip “sadece arkadaşız” demişse, benim için sorun arkadaşlık değil, yalan kısmı olur. Oturup çok net konuşurdum, neden sakladığını anlamaya çalışırdım 🧠💬 Affetmem tamamen tavrına, samimiyetine ve sonrasında güveni toparlamak için ne yaptığına bağlı olurdu. Sen böyle bir durumda kalbini mi dinlersin, gururunu mu? 💔🤔