Sevgilinizin arkadaşım diye tanıştırdığı kişi eski sevgilisi çıksa ne yaparsınız?

Beni enayi yerine koyduğu için ona bir daha asla güvenmem ve ayrılırım. Çok kaba bir davranış. Bundan bana bahsetmek zorunda ve tanışıp tanışmam benim kararım olmalı
Büyük konuşmak istemiyorum ama ayrılırdım. Eski sevgiliyle arkadaş kalınmaz. Eski sevgiliyle arkadaş kalmak zaten geçmiş ilişkiye bir saygısızlık bence. Ve hâlâ eski sevgilisiyle benimşe tanıştırabileceği kadar yakınsa orada bir yanlış ararım ben. Bulmam da çok zor olmayacaktır diye düşünüyorum. Zaten kolay güvenevilen bir yapım yok. Bu durumda güvenim zedelenirdi. Güvenmediğim biri ile de ilişki yürütmem çok zor.
Eski sevgilisi olurum.
Iı.. sanırım şey büyük bir kavga çıkardı , eski sevgiliden arkadaş mi olur diye o kavga sonucu da muhtemelen ayrılık olurdu, ya o bitirirdi ya ben bilemiyorum
Cevap
33Cevap
Sevgilimin arkadaşı olurum. Artık, beni de başkasına arkadaşım diye tanıştırır. Çünkü eski sevilisi olurdum.
Birincisi zaten biz kızla bir erkeğin arkadaş olması bana saçma gelmiştir hep ? ikincisi yalan üzerine başlamış bir ilişki sıkıntı çıkartır güven kırıldı mı geri kazanılması zordur.
Biz buna ; eceli gelen itin cami duvarına işemesii diyoruz...
Şahsi fikrimdir..
Yaw 😂😂 ilk kez duydum güzelmis yazdim
Sen sor ablana ayıpsın ya 😂😂😂
Anında soğuyan yanım devreye girer ve ona olan güvenim kırılırdı. Güzel bi bahane bulup beni ikna ederse sıkıntı yok.
Sen halen bununla konusuyosan hadi bana eyvallah derim bugun bunu yapan evlenincede artik evinde gorusur bide katil olmaya gerek yok
Neden böyle bir yalan söylediğini, özellikle de nasıl olur da bana yalan söylediğini sorgulardım. Sonra da konuşmazdım bir süre sevgilimle.
Derdin ne dostum lanet olsun niye böyle bişey yapma gereği duydun broo derim🤔😂😂
Tost yaparim. Iyi erir o.
Pis pis konusturuyorlar beni.
🤬
onunla görüşmesini doğru bulmam ve açık olmadığı için biraz kirilirim...
Eski sevgiliyle arkadaş devam etmek hangi akla hizmet. Kovmasını söylerdim
Sağlam bir tokat atardım. Bana gelmez abi. Kanatırım.
Onun arkadaşıyla samimi olmasını tavsiye ederim. Çok anlayışlısın sözünü işitir işitmez de her yerden engeli basarım.
Güven problemleri olacağı için ayrılırdım. Uzatmanın manası yok
Popişine bir tekme ve engel. Aptal yerine konulmaya tahammülüm yok.
Büyük fırtınalar küçük rüzgarlar olarak başlar küçük bir yalan neler olur kim bilir
Sana açık açık söyleyeyim kızım zartı, zurtu anlamam bu işler bana gelmez der bitiririm şflfkrkf
Eski sevgilisini arkadaşı olarak tanıttığına mi yanalım aptal yerine konuldugumuzami
Kızarım. Eski sevgilinse eski sevgilim ama şu an arkadaşız de yalan söylemiş gibi olmaya ne gerek var
O eski sevgilisini yolardım benimle tanıştığı için o sevgilimin de böyle birşey yaptığı için burnundan getirip terk eder ederdim
Bu artık o sadece geçmişim demek gibi birşey onu hala sevse seninle birşey yaşamazdı diye düşünüyorum.
Orda kesin bir bit eniği vardir ya da tartışma huzursuzluk çıkmasın diye dmemiş olabilir
Cocuk çirkin kız ayrı iğrenç sapıklar tahammül edemiyorum
Evli kadının arkadasım akrabam kankam dedigi her erkek ilişki yasadıgı çocuk aldırdıgı kişi çıkıyor
Yanlış anlamada a... Q yani
Bunu neden yaptığını sorarım
Ayrılırım net.. çünkü bu yalancılıktir
İtina ile yol verilir. :)
Okurken sinir stres oldummm
Kesinlikle görüşemez ne olursa olsun
Ne kadar eski sevgilisi? 🙄😂
eski sevgilim olur.
eski sevgilim olur. devam edilir mi böyle insanla
Profesyonel yalanci , eski sevgilim olur
Eski sevgilisi düşünsün bu durumu😀
arkadaş olurum büyük ihtimalle
Afedersin popona Bi Tekme Yollarım
Hola,
Oda benim eskim olur :)
Öğrendiğim takdirde tüm ilişkimi keserim
Ben de eski olurum.
Bunu bana yapamaz
Katliam cikar
ayrılll
Allah o duruma düşürmesin.
Bizden gecti
Bu karaktersiz erkeklerin bir taktiği aslında...
Yol veririm
Bişi yapmazdım
Cinayet ben oldum
E yuh ama
Ayrılma sebebi
Kırılırim
Ayrılırım
Ayrılırım
Muhabbetimi keserdim
Zor bir durum
Ayrılırım
Yalanla işimiz yok