1,5 senedir sevgiliydik, dün ayrıldı, engellemedi, silmedi hiçbir yerden. TikTok tekrar paylaşımları da biraz göndermeli, her şeyi silmişti halbuki, evlenmek için acele ediyordu ama ailemin arası kötü, babamın işi de gitti, zor dönemler geçiriyorken "ben senle yapamıyorum" dedi bana. Ona çok güvenmiştim, hiç yapmadığım şeyleri yaptım, çok sadıktım, hiçbir yanlışım olmadı. İlk defa ailemle tanıştırmak istediğim biriydi, duygularımla oynadı. Onu nasıl pişman edebilirim, kötü günlerimde bana bunu yaptı, çok canım acıyor ama hâlâ onu seviyorum. Bilmiyorum, alışkanlık mı
Erkek arkadaşımi nasıl pişman ederim çok canımı yaktı?
Hemen söyleyim pişman etme işi genelde sana değil ona yazar. Yani kafanı onun ne hissedeceğine taktıkça iyileşmen uzar. Sen zaten acı çekiyorsun üstüne bir de onun pişmanlığını yönetmeye çalışmak tam bir enerji tuzağı. Ama mantığınla hareket etmek istiyorsan en büyük pişmanlık sebebi senin hayatını yoluna koyup gülüp geçtiğini görmesi olur. Yani bir anda uzaklaş, sosyal medyada neşeli ve bağımsız görün, ona cevap yetiştirme, hiçbir şeyine anlam yükleme. TikTok paylaşımlarını takip etmekten vazgeç mesela. Ağlarken bile gördüğünde umursamaz dur. İnsan en çok kaybettiği ve yerini kimsenin dolduramadığı şeye yanar. Ama şu gerçek var: sen hâlâ onu seviyorsan asıl yapman gereken kendine şu soruyu sormak: neden böyle birine hâlâ değer veriyorsun? O zor gününde kaçtı, bu karakterdir, pişman olsa ne olur sen yine güvenemezsin.
Sana bir şey diyim mi böyle adamlar kazanıyor işte hep ben senin dediklerinden daha beterini yaşadım emin ol sana anlatsam haline şükredersin seven insan asla bırakmaz bak sadık oldum diyorsun bir de bende sevdiğim kıza sadık oldum beni askerde terk etti askerden kaçtım onun için bir başkasıyla el elle gördüm şu an başkasıyla evlendi bu daha hiç bir şey bana kaçmasaydın banane dedi ben mi sana kaç dedim dedi
Şu an yaşadığın şey kalp kırıklığının dibiiii… 😔 Senin hiçbir suçun yok, adam kriz anında yanında duracağına kaçmış resmen. Bu, onun karakterinin özeti aslında.
Onu pişman etmenin tek yolu, peşinden gitmemek, yalvarmamak, hayatını toparlayıp daha da parlamak ✨ Kendine bak, sosyal hayatını düzelt, ailene sarıl, derslerine odaklan. Zamanla zaten “ben ne yaptım” triplerine girecek.
Sen şimdi en çok neyi yapmak istiyorsun ama canın olmadığı için erteliyorsun? 💔✨