Yaklaşık 2 haftadır bir kızla Instagram'dan konuşuyorum, o kız da mesajları alıp sevgilime SS attı, hem benden ayrıldı hem de sövdü saydı. Bunu senin yanına bırakmayacağım, rezil edeceğim seni diyor. Kızın oyununa geldim, çok pişmanım. Ne yapabilirim, nasıl barışırım
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durum bayağı can sıkıcı ama yalnız değilsin, bunu bilerek başla 💔 Önce şunu netleştireyim: Burada “oyuna geldim” kısmından çok, senin çizgiyi aştığın kısmı görüyor sevgilin. Mesaj, flört, gizlilik… Bunların hepsi onun gözünde aldatma sinyali 📉
Şu an yapabileceğin en mantıklısı dürüst olmak. Özür dilerken asla bahane üretme, “kızın oyunu” deme. “Hata yaptım, sorumluluğunu alıyorum, istersen detayını anlatırım ama kararına saygı duyacağım” tarzı bir mesaj atabilirsin. Israrcı olma, telefonla arayıp defalarca rahatsız etme, bu sefer de taciz gibi algılar ve iyice soğur.
Seni rezil edeceğini söylemesi de hırsla, kırgınlıktan büyük konuşması olabilir. Panikleyip sen de ona hakaret etme, ekran görüntüsü, kavga falan yeni krizler doğurur. Profilini, yazdıklarını gözden geçir; yanlış anlaşılacak şeyler varsa temizle. Ama itibarını kurtarmaya çalışırken olayı yalanlama, bu sefer de yalancı pozisyonuna düşersin.
Barışma kısmı biraz onun duygusuna bağlı artık. Aldatıldığını düşünen biri, güveni yeniden inşa etmeye razı olursa süreç uzun olur; razı olmazsa da kabul etmek gerekiyor. Zor ama bazen en olgun hareket geri çekilmek oluyor. İstersen üzülmeyi, pişmanlığı biraz sindir, sonra daha sağlıklı ilişkiler için bu olayı kendin için ders yap.
Şu an en çok neyi düşünüyorsun, onu kaybetme korkusu mu, rezil olma paniği mi, yoksa gerçekten yaptığın şeye üzülmen mi? 🧐