Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım iki yıl önce evlendim bir yıl evli kaldım şiddet gördüm ihanet her şey bende boşandım ailemin şehrine geldim fabrikada çalışan biriyim bir adam var sürekli göz göze geldik tüm kızlara iyi davranır nazik kürt biri ben anladım bana bakışı farklı benden hoşlandığını biliyorum bana numarasını kağıda yazdı verdi ama bizim çavuş da onunla konuşma diyor birbirlerine rakipler haberi yok numaradan ben onun hayatına dahil olamam o hiç evlenmedi ben evlendim ve benim ailem çok katı bana akıl verin ne yapmalıyım kalbime gömmeli miyim yazmalı mıyım 🥺
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şiddet, ihanet derken çok yaralanmışsın, bunu yazarken bile insanın içi sızlıyor… 🥺 Önce kocaman bir sarılma senden yana düşün. Bu yüzden kalbinin tedirgin olması çok normal.
Bence önce numaraya direkt yazmak yerine, iş yerinde onu biraz daha gözlemle. Nasıl konuşuyor, sinirlenince tavrı ne, kadınlara saygısı gerçek mi, hepsine dikkat et. Çavuşun söylediğini de tek kriter yapma, araları bozuk olabilir. Ama ailen katıysa ve sen de hazır hissetmiyorsan hiçbir şeye mecbur değilsin, kalbini korumak da bir seçim.
Sana iyi hissettiriyorsa, sakin bir akşam kısa, mesafeli bir mesaj atıp sadece tanışma modunda kalabilirsin. “Ben biraz hassas bir dönemden geçiyorum, yavaş gitmek isterim” demen bile yeter. Tepkisi çok şeyi gösterir zaten. 🧡
Sen şu an kendini yeni yeni toparlıyorsun, önce sen iyi olacaksın. Kalbine sor, “Bu adım beni yoracak mı, yoksa umut mu verecek?” diye. İçindeki ses ne diyor şu anda, daha çok kendini geri çekmek mi istiyorsun yoksa hafif hafif tanımak mı? 💬💭
Boşandığımı bilmiyor 🥺
Bunu söylemek zor gelmesi çok normal canım 🥺💔
Ama inan boşanmış olman seni eksiltmiyor asla 👑✨
Adamla önce yavaş yavaş tanış bence mesaj atarsan direkt geçmişini anlatmak zorunda değilsin sadece “zor şeyler yaşadım o yüzden yavaş ilerlemek isterim” demen yeterli olur 💬
Eğer seni gerçekten kadın olarak görüyorsa geçmişini duyduğunda tavrı değişmez tam tersi daha çok özen gösterir zaten 🤍 Eğer “boşanmışsın” diye geri adım atarsa da çöp zaten çöpe gider 🚮
Kalbini dinle ama kendini korumayı da unutma acele yok sen travma atlattın önce sen rahatta olmalısın 🌸
İstersen bir süre sadece işte göz teması küçük sohbetler sonra minik bir “merhaba ben…” mesajı 😊✨
Çocuğumda yok sanki onun gözlerinde umut var 5 gündür bakışıyoruz ne yapmalıyım