Sevdiğim adamı buldum başka biri olarak acı çektirmek istiyorum?

7 yıl önce ayrıldık geçenlerde ortak ark vasıtasyla karşıma çıktı. Sonra hesap bana benzeyen bir kız koydum şsrek attım bu arada ara ara bakardım stalklardım en son nişanlıydı düğün tarihi atmıştı sonra ayrılmışlar şok oldum... Bakmayı birakmıştık tekrar karşıma çıkınca neyse ilgnç bşr şeklde istegi kabul etti boşlulta yakaladık bayagı enerjimiz yine tuttu ben farklı bir sansada tıpkı eski günlerdeki gbi ben artık konuşamayız dedim hayatmda biri var dedim iş buraya kadar geleceğini bilmiyordum dedim oda ikidebir böyle söyleyip durma dedi sonra başladı anlatmaya herşeyi ilgnç onu tanıyorum ne birini ekler nede derdini anlatır yani... bu kez ben onu öyle bırakıp gitmek için yaptım ama bir anlattı acıdım yapmak istemedim zaten acı çekiyor... Kızı çok sevmiş ama kız olmuyormuş herşeyi detayına kadar anlattı harbiden kız tuhaf bişey... Avşarlardan denge ve saygı yok... Hatta acaba kimin günahına girdin dedim de o çoktan unutmuştur beni :) sonra şaka dedim 😂😂😂
acı çektir
yapma bulmuş belasını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
kızlar neredesin erkekler acımalısın butonunu gasp etmiş
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllar sonra sevdiğim adam başka bir kadın için ağlıyor dün gece çok kötü oldum ben olduğumu bilmeden bana anlatması çok acı çekmesi... neden bu kadar hassasım canını yakmam istedim ama yakmak istediğimden çok daha fazlasıyla yanıyor her gece...
Sevdiğim adamı buldum başka biri olarak acı çektirmek istiyorum?