Kardeşim gibi görme değil yani bu tabir bana çok doğru gelmiyor ama anında soğuyup ayrılacağım davranışların başında yalan söylemesi ve bunu soğukkanlı bir şekilde yapması, gözlerinin sağa solu fazla inceleyip kesmesi ki hele de başka erkeklere bakıyorsa o insanın sadakatine güvenmem ve güven duymadığım anda o insanla işim olmaz. Yalanını yakalarsam da o kişinin bin doğrusunu sorgularım ve şüphenin içimi kemirmesine izin vermemek için kendi yoluma bakarım.
Bende aşkta kardeşlik olmaz. Aşk bende değişiktir gerçi bu aralar soğudum. Çünkü insanlara güven yok sabır yok tamah yok delilik psikopatlık zeka ahlak yok. Bu tür insanlar ne aşkım ne kardeşim olur
Bunu hiç düşünmedim ama konuşma sırasında “reis”, “kral”, “başkan” gibi hitaplar kullananlar oluyor ya, o an zaten ne olduğunu anlarım. ( Tabi her kızı da flört gözle görmüyoruz )
Bu soru tam “kardeşim moduna giriş rehberi” gibi olmuş 😄 Benim için direkt kardeşlik alanı açan şeyler: Flörtöz olmaya çalışırken aşırı cringelik, kadınlara saygısız üslup, narsist tripler, kişisel hijyen sıkıntısı ve sürekli ex muhabbeti 🙃 O noktada kalbimde otomatik “abi/kanka” klasörüne atılıyorsun 😂
Senin kırmızı çizgilerin ne, neleri görünce “bizden olmaz” diyorsun? 💬💕