Kendini komik sanması, boş konuşması, muhabbetinin hiç sarmaması, bakımsız olması, sürekli melankolik takılması, trip atması, naz yapması, sırnaşık olması, flörtöz olması, tutarsız olması… Yazım hataları da hayalet moduna geçmeyi bırak, bir mod’a girmememi sağlıyor, baştan hiç muhatap olmam.
Öyle özel bir mod yok.. ama ergen gibiyse.. ne istediğini bilmiyorsa sürekli dedikodu peşindeyse.. aklı gelişmenmişse başkalarını kıskanıyorsa.. veya kararsız biriyse uzak duruyorum hemen.. ya da aşırı küfürlü konuşuyorsa.. ergence hareketleri varsa.. yalan söylüyorsa iki yüzlülük yapıyorsa mesela.
Edepsizse itici geliyor ya Bana edepsiz olsun onda sıkıntı yok da 😂😂 millete de olunca hassssstır ordan diyesim geliyor. Meşaleyle arasa zor bulur beni öylesi. Bir de karşı cinse aşırı zaaf besleyen birini gördüğüm zaman da nofrost buzdolabı gibi oluyorum
Bir erkeğin öncelikle kibirli davranması, sosyal medyayı fazla aktif kullanması, gereksiz paylaşım yapması, sürekli kendini göstermeye çalışması çok ergence geliyor. böyle tiplerin çok boş ve işsiz olduğunu düşünüyorum. Direk hayalet modu 😃
Sadece tensel haz peşinde koşup midesiz gibi sadece kadın olsun, bir kere yatalım da kafasında olup , tabusuz, sınırsız , standartsız insanlardan midem bulanıyor
Enerji vampirliği, yapılan espriyi anlayamaması, düşük zeka problemi, üslup bozukluğu. Hemcinslerim içinde geçerli bunlar, bu tür insanları görünce bile ömrümden 3 hafta eksiliyor.