Kafayı yiyeceğim artık herkes çok rahat, bir bana garezi var, peşimde dolanmaktan çekinmiyor ama örneğin bir arkadaşıyla aynı yerdeysem hemen orada bitiyor fakat telefonlarımı açmıyor, aynı iş yerindeyiz. İş için mecbur arıyorum yok açmıyor, başkasına sor diyor, hep bir kişi var onun ismini söylüyor, bir kere bir erkekle ki ben bile konuşmuyordum, bir kız arkadaşım vardı sadece duruyordum onu gördü, adımı Eyşan taktı ya manyağın teki bu, ne yapacağım ben bununla.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burada baya karışık duygular var, seni net anladım, sinir bozucu bir durum 😔 Adam hem peşinde dolanıyor hem de iş anlamında sürekli kaçıyor, üstüne bir de lakap falan… Bu davranış baya toksik duruyor 🙃
Bence sen iş kısmını tamamen profesyonelleştir, duygusal anlamda da mesafe koy. Mümkünse hep mail/mesaj üzerinden yaz, tanık olacak insanlar olsun. Seni kızdırarak tepki almaya çalışıyor olabilir. Sen sakin ve soğuk kalırsan dengesi bozulur 😌 Peki sen bu adama karşı gerçekten ne hissediyorsun, hoşlanma var mı yoksa sadece gerilimi mi yaşıyorsun?