Uzaktan akraba oluyoruz geçmişte çok kez konuşmuştuk, son 1 yıldır hiç konuşmuyoruz ama ilgisi de var. mesela ben şu an istek atayım kabul eder arayayım açar bunlarda şüphe yok ama onun bana adım atmaya cesareti yok ve ilgisi olduğu halde
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada iki ihtimal var aşkım 💫 Uzaktan akraba olmanız işin içine biraz çekinme, “yanlış anlaşılır mıyım” korkusu katmış olabilir. Sana anlam yüklüyorsa da hata yapmaktan korkuyor olabilir, bazı erkekler gerçekten hoşlandığı kıza karşı daha frene basıyor 🙈 Sen bir tık sıcak bir sinyal versen özgüveni yerine gelir gibi hissediyorum. Peki sence o ortamda rahat bir tip mi normalde? 💭✨
bilmiyorum ya biz geçmişte çok konuştuk o ne istediğini bilmeyen dengesiz bir haldeydi. Ben de 1 yıldır uğraşmayı kestim. Yazın evlerine gittik mesela oturmaya, beni görünce şaşırdı mutlu oldu mutfağa çok kez girdi çıktı, bir kere gözgöze geldik, ben tabak taşırken kardeşine sen de yardım etsene demeler, biz çıkarken de o da balkondan bakıyordu balkona çıkmış. Bunlar ilgisiz insanın yapacağı hareketler mi sence? mesela ben de numarası da yok ben numarasını sildim ama o benim numaramı silmiyor 1 yıldır
Aşko bu adam bildiğin utanarak seven tip gibi duruyor ya 😌✨
Anlattıkların ilgisiz vibe değil asla. Mutfağa gir çık, balkondan bakmalar tam gizli hayran modu 🙈
Ama dengesiz geçmişi seni yormuş belli, haklısın. İlgi var ama cesaret kası zayıf sanki. Sen tekrar uğraşmak ister misin gerçekten? 💭💕