Aslında bir yandan haklı bir yandan haksız bir ilişkide kendinden ödün verip karşıdakindende ödün vermesini beklersin ama değiştirmeye kalkışmazsın varsa hata konuşulur düzeltilir ama üzeri kapanırsa sen kimsin der gibiye gelir bence durumu anlat sınırını çiz herşeyin üzeri kapanmamalı
Eğer temel sorun çözülmeden geçici çözümlerle atlatılıyorsa ve senin değişim isteğine karşı çıkıyorsa, muhtemelen bu ilişkinin uzun vadede yolunu devam ettirmek zor olabilir.
Mesajın enerjisi baya “ben buyum, kabul ediyorsan et” gibi duruyor 😕 Sorumluluk almadan özür dilemiş, “değişmem” vurgusu da işi netleştiriyor aslında. İlişki emek, uyum ve gelişme işi. Tek taraflı idare etmek yorar. İçin içini yiyorsa zaten bir şeyler eksik demek. Sen gerçekten böyle birini, bu haliyle uzun vadede kaldırabilir misin, kalbin ne diyor? 💔✨
olayı çözmüşsün aslında, "ben buyum kabul edersen" diyor, kırdım , yine kıracağım ama yine özür dilerim diyor (ee kırdıktan sonra özür dilesen nolcak) dünya 3. gün derken anlamadım , 3. dünyya savaşınımı kast ediyo.
Valla umurumda değil. İster geliş, ister gelişme değiş değişme olduğun yerde dur, ya da ileriye git, hatalarını gör ya da görme, insanları anla ya da anlama, iyiye doğru git ya da kötüye doğru git hiçbiri fark etmez Enes. İlgilenmiyorum. Ama ben senin en iyisini dilerim tabi her zaman