Sizce bu ilişki sürer mi artık?

Erkek arkadaşım yabancı bir ülkede yaşıyor. Yılbaşında onun yanında olmamı istedi. Bana bilet aldı. Ben de onu ziyarete gittim. Ama bana ara sıra ya şaka olarak ya da her tartışmada "eşyalarını al ve git" diyor. Üstelik ırkçı biri olduğunu öğrendim. Türkiye'deki insanlar hakkında kirli görünüyorlar falan demiş. Bunu öğrendiğim zaman bile özür dilemedi, aksine daha da damarıma bastı. Onun eski sevgililerini kıskandığım ve sürekli sorular sorduğum için de tartışıyorduk. Buna onun bazı söylemleri de sebep oldu. Üstelik sorduğum sorulara verdiği çelişkili ve anlamsız cevaplar da vardı. Arkadaşlarının yanında benim üzerimden +18 şakalar da yapıyordu. 3 gün önce arkadaşı bize geldi, arkadaşıyla beraber bir olup benimle alay ettiler durup dururken. Irkçı espriler yaptılar. Alkol alınca özellikle bunu sürekli yapıyor. Kendi çelişkili konuşmaları yüzünden beni paranoyak ilan etti. Bugün o işteyken her şeyi açıklamak için uzun bir mesaj attim, ona bile "sadece mutlu ol" gibi umursamaz bir mesaj yazdı. Ben de ona ağza alınmayacak hakaretler ettim son günlerde. "Çirkin, pis domuz, kirli" gibi şeyler söyledim. Sizin ülkenizdeki insanlara hırsız diyorlar dedim. Birbirimize ettiğimiz onca hakaretten sonra ilişkimiz devam edemez muhtemelen. Oysa evlenmeyi düşünüyorduk. İlk kez gerçek aşk olduğuna inanmıştım. Sizce ne yapmalıyım?

Sizce bu ilişki sürer mi artık?