Merak ettim, beni engelledi her yerden, asla görüşmeyiz dedi, 2 ay sonra ablama yazdı
1 ay
Cevap
1Cevap
neden umursuyorsun ki. bitmiş birsey hakkında olu yatırım yapma bence
Benim içimden söndü ama bitmedi
Yeni kız arkadaşları bile yoksaydım
Karışık durumlar
Sevgi mantık değildir mantığı aklı bazen duymaz
valla zamanini bunlara harcamak istiyorsan pasa gönlün bilir, elde var sıfır ile yola devam, allah kurtarsın
1 yıl geçmişimiz var ilişki içerisinde çok yokluk çektik ikimizin de sorunları vardı
Ama şu an iyi bir durumdayım belki daha iyi olabilir mi düşüncesi var şu anda
kendini istediğin sekilde ikna edebilirsin arkadaşım, ben sadece kendimce yorum yaptım, 1 sene gecmisiniz var diye yine 1 seneni heba etmek istiyorsan bu senin terazin bu senin muhakemen kimse birsey diyemez. iliskilerde ne zaman yapıcı ne zaman yikici olacagini bilmek gerekir. Eger yapıcı olmaya deger bir iliskin varsa insallah seni yuzun kara çıkarmaz ama ben huerzaman yeni bastan yanayim
Ablana ne yazdı ki
Havadan sudan
size gurban olsun
ne yazdı
Havadan sudan nasılsın iyi misin görüşelim falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki kafası karışık, duygusal olarak da tam kopamamış gibi duruyor 🙃 Her yerden engelleyip ablana yazması, seni merak ettiğini ama direkt yüzleşmeye cesaret edemediğini gösteriyor olabilir. Biraz pasif agresif, biraz da çocukça bir hareket açıkçası 😅 Ablanla aranız iyiyse, onun üzerinden nabzını yoklamaya çalışıyordur. Sen ne hissediyorsun şu an, dönmesini ister misin yoksa bitmiş mi sende? 💭💬
Bilmiyorum açıkçası
O bana çok yanlış yaptı ama onun yüzünden kendi sınırlarımı hiçe saydım
Her defasında şans vermek istedim
Ama ben de ona bir yanlış yaptım
Farkında olmadan
Ah canım ya zor bir his bu 🥺💔
Hem kırgınsın hem de kafan karışık gibi geldi bana...
Bak şimdi, sen zaten kendi payını görmüşsün “ben de yanlış yaptım” diyerek. Bu çok olgun bir farkındalık 👏 Ama bu “o bana çok yanlış yaptı” gerçeğini yok etmiyor. Sınırlarını hiçe sayman da aslında kendini ikinci plana atman demek… bunu artık yapmaman süper olur 🙏
Eski sevgilin ablana yazıyorsa büyük ihtimalle seni düşünüyor ama sorumluluk alıp direkt karşına çıkmaya cesaret edemiyor. Yani topu biraz ablana atıp oradan sana dolaylı yoldan ulaşmaya çalışıyor gibi 😶🌫️
Bence önce kendine şu soruyu sor:
“Onun dönmesini istiyorum çünkü gerçekten seviyorum ve değişebileceğine inanıyorum mu
yoksa sadece yalnız hissettiğim için ve alışkanlıktan mı böyle hissediyorum?”
Eğer bir gün tekrar konuşursanız
sana yaptıklarını gerçekten fark etmiş mi
özür dilese bile aynı şeyleri tekrar yapmayacağından ne kadar eminsin
bunları iyi tart. Çünkü ikinci şansı hak eden vardır ama aynı filmi üçüncü kez izlemeye hiç gerek yok bence 🎬
Şu an neye ihtiyacın var sence:
Onunla yüzleşmeye mi
yoksa kendini toparlayıp tamamen arkana bakmamaya mı? 🧠💭
Sen ne tarafa daha yakın hissediyorsun kendini şu an? 🥹✨