Beni çok kırdığı için başka sevgilisi yaptığı için son konusmadan sonra hiç yazmadım ona, fakat kendisi 7 ay sonra yazdı ve?

OKUYUP DÜŞÜNEREK CEVAP VERİRSENİZ Belki de az da olsa rahatlarım. Okumadan lütfen yazmayın ki kalbim daha çok kırılmasın.

Nasıl da yazmaya yüz buldu bilmiyorum. Herhalde duygusalığımı hassasiyetimi ve ona karşı sevgimi bildiği için. bu özeliklere sahip olsam da aynı zamanda okumuş gezmiş iş sahibi olmuş bir kızım. Fakat yalnız yaşayan sesiz biriyim, en önemli de flort işlerini sevmeyen biriyim.

Ben bu adamdsn söz vaat etmesine istemedim çünkü bana göre iki insan anlaşınca uyum bulunca ve birbilerinin sohbetini sevince zaten sevigili yoluna çoktan girmişlerdi. Ne yazık ki bütün iyi açıklayıcı davranışlarına göre başka sevgilisi yapmıştı. Benden tam ters biri sosyal çevrisi gebiş biri onu ds pek sanırım sevmeyen anca hoşlanan biri. Belki de başkaları da vardı bilmiyorum.

Bunu anladığım anda sorum yalan söyledi. İlk defa bir kadına yazıp söyledim sonra da engel attım ona ve bitti. Sevgime acıma rağmen onu bir daha ulaşmadım.

7 ay sonra ulaşti hoş hoş pişman gibi yazdı bazı şeylere farkında varmış gibi ve gün gelir birbirimizi dinleriz demekle yol açmaya denedi. Yeniden ruhumu canlandırmaya da. Ben baştan hem insanlıktan hem meraktan ( hala seviyorum diye ) düz normal cevaplar verdim ve ardından da kendisi az açtığı eski konulara o yaptığı şey tek taraflı olduğunu ve benim yaptığım olayı onu etkilenmediğini vs vs hatta bizim güzel zamanlarımız aklında olduğunu söyleyince bende eski konularının derinliğine girdim.

Sonra da olay patladı ve ona çok ağır sözler söyledim. Ki 7 ay önce dr söyledim sonra geldi.. fakat bu sefer adamlığını doyumsuzluğunu fazlasıyla vurdum. Ben hakaret etmem fakat yüksekten ezerim insanlığını. Bu da onun egosuna ağır geldi saçmaladı güldü gibi sonra sinirlendi birbirne tutmayan anlamsız şeyler söyleyip engelledi. Bu saçma mesajlar da kaybolan mesaj olarak atmış. He bide şunu söyledi unuttuğun ve en mutlu olduşun gün göreceksin.

Bu mesajdan sonra gitmiş o kıza ( o zaman kı yaptığı sevgiliyi vr ayrıldığı- benim yazdığım kıza ) fotoğraflarını beğenmeye başladı tek tek. Bu like olayı 3 ay sürüyor. Ne takip var ne kız buna likr atıyor. Kız da ben gibi duygusal değil sanırım sadece hoşlanıyordu olayı anladığında güle güle diyip bitirdi ve adama güldü hatta. Ben ne yazık ki çok sevdim çok bağlandım, ama buna rağmen uzak durdum ve gelince sadece sordum.

Neden kötülediği kızı, benim unutamadığım olayı, arastırdığımı bildiği olayı, kavgamızdan sonra gidip boyna like atmaya başladı ve karşılık almadan 3 ay devam ediyor?

Belki kurtuldun diyeceksiniz, evet farkındsyım. Kötğ karskterde olduğunu da. Ama kalp sevdi bir kere, ki zor seven biriyim. Ne yazık ki ona gitmesem de anlamak istedim.

Beni çok kırdığı için başka sevgilisi yaptığı için son konusmadan sonra hiç yazmadım ona, fakat kendisi 7 ay sonra yazdı ve?