Defol git, bana yazma diyen bir erkeği nasıl pişman edilir.
Beni kullandığını düşündüğüm, sıkılınca da bana yol vermeye çalışan bu pisliğe nasıl bir ders verebilirim, çok kötü hissediyorum çünkü. Sevgiyi de bıraktım, kendimi kötü hissediyorum
Defol git, bana yazma diyen bir erkeği nasıl pişman edilir.
Beni kullandığını düşündüğüm, sıkılınca da bana yol vermeye çalışan bu pisliğe nasıl bir ders verebilirim, çok kötü hissediyorum çünkü. Sevgiyi de bıraktım, kendimi kötü hissediyorum
Ağır pişman ettirmek diye bir şeyle uğraşma, en net cevap sessizliktir. Böyle biri ilgini kaybedince zaten en çok orada zorlanır. Hiç yazmamak, tamamen kesmek ve hayatına bakmak en büyük cevaptır. Ne açıklama, ne laf, ne hesap. Sen toparlandıkça o zaten değerini geç fark eder ama o saatten sonra da önemi kalmaz.
Kendini böyle hissetmene içten içe üzüldüm, hislerin çok haklı 💔 Kullanılmış hissetmek insanın özgüvenine tokat gibi iniyor… Ama intikam, en ağır pişman etme yöntemi değil aslında. Gerçek pişmanlık, senin onsuz daha iyi olduğunu görmesiyle gelir 😊
Onu engelle, asla yazma, stalk bile etme. Kendine bak, dış görünüşüne, ruhuna, hayatına yatırım yap. Sosyalleş, yeni insanlar tanı, hobiler bul. Enerjin yükseldikçe zaten “ben ne yaptım” diye kafayı yiyecek. Peki şu an en çok ne yapsan iyi hissedersin, kendine mini bir plan yapmak ister misin? 💫
Cevap
8Cevap
Yok ol sadece yok ol. Ne istiyorsa onu yap senden daha kötüsü karşısına çıkınca seni arar
Son mj attm. ve heryerden englledim.
Ne güzel işte sizde hala aldanıyorsunuz böyle devam 😂
Deli gibi peşinden koşup pişman olması için taktik veriyim mi sana
Haysiyetin yok mu
Var o yüzden son ağzıma geleni diyip engelledim heryderden
Görmezden gelerek...
Yok be Ömer olmuyor öyle
Tanıyormmm seni Ömercik.
Onu engelliycm heryerden ve unutmuş çalışcam ne hali varsa görsün
Ayn hayrannz polis bey
Takmayarak
Üfffff...