Kızdırdım onu sınırlendı oda bır daha yazma bana anladın mı dedi , bende söz yazmıcam kaybetmek istemiyorum yazıp sustum böyle yazan erkek yazar mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yazmayın evladım, elalemin çocuklarını sinirlendiriyosunuz sonra gelip ağlıyosunuz
Söz verdiysen sözünü tut yazma adamı mı nasıl bunalttı isen. O sana yazana kadar bekle
İşte sabırsızlığım yüzümden hatamı anladım
Yazdın mı yoksa?
Yok yazmadım normalde böyle olduğu zaman hep yazardım bu yüzden sinirlendi hiç firsat vermedim bu sefer hatamı anladığım için susuyorum
Aferin doğru yoldasın ve adamı bir daha bunltma rahat bırak
Peki sana bi şey sorcam normalde hep çevrim içi olan hikaye atan ben bu sefer ne çevrim içi ne hikaye attım merak eder mi
Yani sessizlik mi iyi yoksa hikaye felan attim mi
Bir kaç gün yapma o dediklerini bakalım fark edip sana dönüş yapacak mı? Sosyal medyada bu kadar aktif olmak ne kadar doğru tartışılır
Yani aktıf olduğunda erkek beni mi takip ediyor diye düşüncesine giriyor o yüzden
Nolur yazma deniyorsa yazmayın, karşı taraf çok düşünen biriyse gerçekten bunalabiliyor. Ve ne düşüneceğini bilemiyor. Benim konuştuğum çocukta sürekli yazıyor bunaltıyor beni. Her insanın karakteri bir değil. Biraz kendi haline bırak seviyorsa o muhakkak yazar. Üstüne gitme.
@Doğrukişiyiararken çok doğru söylüyor aklın yolu bir
Bazı kişiler bu konuda ciddi olmuyor sadece sinirli bı anında bunu deyip birkaç saat sonra hiçbir şey olmamişcasina devam ediyor benimde başıma gelmişti eskiden
Anlamadım tam dediğini yani bir kaç saat sonra geri mi yazdi? Yoksa hayatına devam mı etti..
benım eskı ilişkim de öyleydi geri yazardı ama ders almam gereken yerde aynı hatayi yaptım çok üstüne vardım
Bu ara da sana istek attım
Tekrar bana yazardı bir şey olmamış gibi ama bu kişiden kişiye tabi değişir
Oda öyle ama işte sabırsızım hemde çok
Öyle olur anlıyorum seni cok
Peki sessiz mi kalayim yani story felan atmıcam whatsapp girmicem çünkü açık olduğumda benı mı takıp ediyor diye düşünür bu erkek milleti
Bence tam tersi istediğini yap ki senin onu umursamadigini düşünsün ise de yarayabilir kabuguna çekilme bence
Ama aşırıya kaçma her zaman ne yapiyosan öyle yap ki onun için yaptığınıda düşünmesin
Aynen öyle ama işte o öyle anlar hep öyle diyordu bana atiyorsun biliyorum o yüzden atmıyorum bende
yazar. sakinleşmesi için zaman ver
İşte sabırsızım ama hatamı anladım çok erkeğin üstüne varmamak gerekmiş
sabret. zorlarsna iyice uzaklaşır
boşta kalınca yazar :)
Yani baya kızdırdım ben onu haklı olarak ama işte ne yapım sabırsızım
Yanı bekleyim mi yazmayım bi şey? Hikaye felanda atmiyorum sessizdeyim yani
Yazmadı günlerdr tecribeyle sabit yazmıyor
Yok daha yeni oldu
Yazmam diyen adam yazmıyor benim ki yazmadı ondan bahsediyorum
Anladım ama sabret yazar önceki ilişkimden de biliyorum ama işte sabırsızım o yüzden sordum soruyu
Bende sabrediyorum hatta yazmim diye numarasını sildim yoksa dayanamaz yazardım of offf ne salağım
Silme bekle sadece öylece kalsın inan yazar sadece benim içim dolu diye bu soruyu sormak istedim..
Bekliyorum döner umarım
Kafam dağılsın diye bide oyalanım dedim … inan zor eskı ilişkim daha kötüydü benım
Burdan mı buldun yoksa
Yok kiz
Diycektim burdakileri o kadar ciddye alma 😀
yazar
adamsa yazmaz.
Yazmaz.
Yazar
Çünkü çok yazdım hep üstüne vardım hatamı anladım
Evet yazar ama yazmazsa yazın siz
Yok ben yazmam o anlar zaten
Tamamdır kolay gelsin size başarılar ☺️