5 aylık bir ilişkide onun ilgisizliğinden dolayı tartışmalarımız arttı. İşi yoğun fakat gün içinde mesaj atmaz oldu. Son 2 haftadır hiç yüz yüze görüşmedik. En son hayatında kim varsa ona git dedim sinirle. O da akşamına beni arayıp yapamadığını, bunaldığını söyledi. Ben üstüne gittim sebebini sordum, ilgisizdin dedim. Aileler biliyor falan.. Anlaşamadık olmadı falan demeye getirdi. Sonra da bir hafta konuşmayalım kafamızı toplayalım sonra yüz yüze geliriz dedi. Tamam dedim ama dayanamadım bu kadar umursamaz olmasına aradım hesap sordum sürekli. Yine izin vermiyorsun senden bu yüzden uzaklaşıyorum haftasonu buluşur konuşuruz izin ver bana sen de kafanı Dinle dedi yine.
Cok utanıyorum kendimden. Bu kadar aciz oluşumdan dolayı. O yazmazsa buluşmak konuşmak istemezse ben de yoluma bakacağım. Sizce sonrasında pişman olma durumu olur mu? Yediremiyorum kendime. Kafamda dönüp duruyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
neden kendıne yedıremıyosun ılkkezmı bır erkekle gorustun konustunda bu acızlık anlamadım bırseylerı ılkkezmı yasadın ılerımı gıttınız bu yan cızmeye basladı burdan yazamıyosan dm acık yazar ya da ekleyebılırsın sadece bu yazdıkların olamazz
Hayır ilk değil. Bir şeyler yaşamadık da. Kendisi en küçük çocuk. Hep tek yaşamış. Sıkboğaz edilemeye gelemiyorum dedi. Ben de üstüne gittim doğru. Ama kendi hatalarından dolayı. Kendimden utanıyorum inanın. Onu hayatımdan çıkarmak da istiyorum. Fakat pişman olsun da istiyorum
ıyıde netıcelenen bısey yokkı canım sende bekle telefonu bozukmus sehırdısındaymıs gıbı dusun daha esın deıl kocan deıl yanı nedır sendekı bu dayanılmazlık
Umursamaz olmasına. Belki de hiç sevmedi. Bu bile beni üzüyor. Eğer gel buluşalım demezse ben de asla yazmayacağım ona artık. Pişman olsun istiyorum sadece. 🥲
tatlım zaten gel dese ya olumlu ya da olumsuz olucak ama ara vermesı sonrasına bırakması senı ayrılıca hazırlaması ıcın sanırım.. bence cagırsada gıtme derım
Öyle mi diyorsunuz 🥲 pişman olmaz yani bu adam
neden pısman olsun ıyımısın sen.. coluk coguvar baska kadına bakıyo sende pısmanmı olsun ıstıyosun derdınız nedır anlamadım.. bırak gıtsın yenı bır ılıskı gercekten bulursun
Ne çocuğu anlamadım
hayır yanı sankı adamla evlısın evıne donsun coluguna cocuguna donsun pısman olsun dermıscesıne yazıyosun.. ondan dedım.. bıraz sal kendını baska adammı yok
Birden bire bunu yapması zoruma gitti. O her şey için acele ettirdi sonra da gitti. Zoruma gidiyor. Başka adam tabiki var ama ben insanları tanımaktan yoruldum. Sanki hep böyle olacakmış gibi. Pişman olsun istiyorum onunla tekrar başlamak için değl. Gururm incindi
merak etme herkes enınde sonunda kacırdıgını hatırlar pısman olur ama bunu sen duyarsın ya da duymazsın bılınmez.. gelen gıdenı hep aratmıstır.
Haklısnız. Pişman olacağına da eminim. Ama iş işten geçmiş olacak
bırakta onun ıcın gecmıs olsun canım sen onune bakk zaten senınle guzel seyler dusunseydı aramadan o duramazdı sonra arasada bence arada secımını yapıp oyle dıcektır. hayatında bırısı oldugu kesın ve asıkar oyuzden sen kendı yoluna bakk
Hayatında biri mi var sizce de 🥲 aldatıldım mı
senınkı bırlıkltelıkmıkı aldatılmıs oluyosun
Arkadaş çevresi herkes bizi biliyordu. Yani sosyal medyadan biriyse bilmiyorum ama
Öyle demeyin lütfen. Her gün birlikteydik. Yani son bir hafta görüşmedik. Sonra o memlekete gitti. O sürede de görüşmedik. Başkası olsa herhalde son haftaya kadar arkadaşlarıyla tanıştırmazdı beni 🥲
o zaman kısmet de bekle cagırınca gıt dınle sakınce olumlu olumsuz burdan yazarsn
Bakalım. Hayırlısı diyelim. Olmazsa da vardır bir hayır. Yazar yazmaz her türlü yazarım buraya. Teşekkür ederim size de 🙏
Hakliyken haksiz olmussun bunaltarak ama zaman tanırsan düzelir bence çünkü boyle basit seyler yüzünden hicbisey bitmez karsilikli anlama dinleme sorun çözme olmasi lazim aslinda ayrilmak degilde beni rahat birak demis bence rahat birakip yazma arama ve gelirse de ilgisiz ol ama bilerek yaptigini anlamasin üzgün gözükme trip atma nasil istersen de pisman olur çünkü sen artik bunaltaacakk gibi degilsin ve onun gitme sebebi senin bunaltmandı
Evet ona da söyledim yüz yüze konuşalım diye ki o da istedi ama bana zaman tanı kafamı toplamak istiyorum dedi. ona da izin vermedim 🤷♀️ dayanamadım. Ama artık ulaşmayacağım. O yazarsa belki. Haftasonuna kadar yazıp buluşmak istemezse asla bir daha cevap vermeyeceğim. İstediği kadar kafa dinlesin ondan sonra da
xper seviyesi yetmedigi için mesaj atamiyorum, burdan yazayim bence kendini cepte gördürmüşsün istemeden.. gerçekten onu seviyo musun?
Öyle yaptığımın farkındayım 🥲 evet seviyorum aslında
Bence daha fazla anlayissli ol hakli olsan bile haksiz durumunda oldugun için Şu an alttan al onsuz ola bilecegin mesajini ver
Konuşmuyoruz ki Şu an . Nasıl yapacağım onu
Hiç bi sekilde iletisime geçmeyerek. Zaten konusmuyosaniz biraz zaman geçtikten sonra onun yazmasini bekle
Yazmayacağım artık. Pazartesi iş başı yapacağım o zaman kafamı toplarım inşallah
İnsaAllah iyi olur umarim canim
Aminnn
Biraz kafanı dinle bence hafta sonu görüşme olursa yüzyüze konuşursunuz güzelce sıkıntını dile getirirsin şimdilik bişey yapma
Yazmazsa hiç iletişime geçmiyim değil mi?
Kızım yavaş 🤾♂️🤾♂️🤾♂️ Azmış deli teke gibi çocuğu mu sılkıceksin bu ne baskı canım benim 😨
Rahat bırak kafasını dinlesin
İçim içimi yiyor 🥲
Ya boş ver başka erkek mi yoksa
Vardı tabi. Alışkanlık sanırım. Normalde uygun da değiliz. Benle aynı boyda. Kilosu da var. Giyiniş de iyi değil. Dönüp bakmazdım normalde. İkimiz de memuruz. O benle olmak istedi fakat birden uzaklaşması zoruma gitti
Salla gitsin daha iyilerini bulursun
🥲 belki de
Nerde yaşıyorsun sen