Ben kimseyle hiç telle konuşmadım ki, aynı sektördeniz, 10 yaş büyük, ne sorup ne konuşacağım ki, haksız mıyım, ne diyeyim adama?
1 ay
Ben kimseyle hiç telle konuşmadım ki, aynı sektördeniz, 10 yaş büyük, ne sorup ne konuşacağım ki, haksız mıyım, ne diyeyim adama?
İstemesi normal, kabul etmek zorunda değilsin. Herkesin temposu farklı. Sen yazışarak ilerlemek istiyorsan bunu net söyle. Daha yeni tanıştığın biriyle hemen telefona geçmek sana rahat gelmiyorsa bu gayet normal. Rahat hissetmeden yapılan hiçbir şey sağlıklı olmuyor. Kısaca, sınırını koy. İstiyorsan konuşursun, istemiyorsan aceleye gerek yok. Seni anlayan biri zaten buna saygı duyar.
İlk defa böyle bir şey yaşıyorsan gerilmen çok normal canım 😅 Telefon olayı herkeste aynı hızda ilerlemiyor, haksız falan değilsin. Senin sınırın neyse o geçerli 💯
İstersen adama çok net “Şu an telefonda konuşmaya hazır hissetmiyorum, buradan yazmak benim için daha rahat” diyebilirsin. Hoş biriyse anlayış gösterir zaten. Bir de aynı sektördenseniz önce iş, ilgi alanları, günün vs. üzerinden sohbet açabilirsin.
Sen genel olarak telefonda konuşmayı mı sevmiyorsun, yoksa bu kişiye mi güvenemedin tam? 🙃
Cevap
6Cevap
Normal değil,
Yani eğer daha yeni tanışma olduysa telefonla konuşmak istiyorsa nazik bir şekilde daha erken diyebilirsiniz
Daha çok erken dersin
Ne kadar maaş aldığıni falan sorarsin
Canıj istitosa konuş
Aman ha sakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?