Hoşlandığım kişiye telefondan mı açılmalıyım? Ne demeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Yüz yüze hoşlandığınız kişiye açılmak daha hoş olur diye düşünüyorum hem daha samimi olur. Telefonu pek samimi bulmuyorum. Şahsen telefondan senden hoşlanıyorum dese biri inandırıcı bulmam ancak görüşmek buluşmak için şans yok ya da çok çekiniyorsanız telefondanda olabilir tabi ki! 😅
Özgüvenli ol, rahat ol kasma kendini, hoşuma kaçıyorsun de çok hoşsun de deliriyorum sana de! 😅00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır asla eğer gördüğün birisiyse önce dikkatini çekmeyi başar giyin kuşan süslen gözlerine bak muhabbetin varsa merhabalaş derin kısa bakışlar falan bırak o sana adım atsın
04 Yorumla
Soran+1 yılLisede aynı sınıftaydık ama şu an farklı üniversitelerdeyiz. Yüz yüze gelemiyoruz ki. Hikayelerimi beğeniyordu, yanıt atmıştı bnr de karşılık veriyordum ama fake hesaptan biri açılmış ve kim olduğunu söylememiş o olaydan sonra beğenileri falan kesti. Beni o fake hesap sanıyor olabilir yaa
Soran+1 yılEeee o fake hesabın ben olmadığını nasıl kanıtlayacağım ona offf🤦🏻♀️
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
17Cevap
Uzun süredir bekletiyorum doğru zaman bekliyorum sanırım şu an doğru zaman ben senden hoslaniyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKartları açık oynamanı tavsiye etmem. Sinayl verebilirsin, kur yapabilirsin. Sinyalleri alıyorsa senindir. Almıyorsa hiç senin olmayacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılStorylerimi beğeniyordu, yanıt atmıştı ben de karşılık veriyordum hala da beğeniyorum ben ama geçenlerde birisi fake hesaptan ona açılmış kim olduğunu söylememiş. Hoşlandığım çocuk da vaktini çaldığını düşünüp engellemiş. O olaydan sonra beğenileri falan kesti. Beni o fake hesap sanıyor olabilir mi. Ne yapacağım hiçbir fikrim yok ya
- +1 yıl
Sanıyorsa da ne yapabilirsin ki. Normal şekilde yanıtlaşmaya muhabbeti ilerlemeye devam etmen mantıklı olan. Gidip şu an açılırsan sen olduğunu daha çok düşünmez mi
+1 yılbence evet.. yani mesajdan iyidir ama yüz yüze görüşebilme imkaniniz varsa yüz yüze görüşüp açılman daha doğru ve yararli olur 🎈
111 Yorumla
Soran+1 yılLisede aynı sınıftaydık aynı şehirdeyiz ama farklı üniversitelerdeyiz. Yüz yüze gelemiyoruz. Storylerimi beğeniyordu, yanıt atmıştı ben de karşılık veriyordum aynı şekilde. Geçenlerde birisi fake hesaptan ona açılmış kim olduğunu söylememiş ve hoşlandığım çocuk da vaktini çaldığını düşünüp engellemiş. O olaydan sonra beğenileri falan kesti. Beni o fake hesap sanıyor olabilir mi..
- +1 yıl
olabilir bilemedim.. ama farkli üniversitelerin de olmak engel degildir ya bir şekilde bulun yolunu
Soran+1 yılNasıl yüz yüze geleceğiz. Görüşelim mi diye asla soramamm çekiniyorum. Üzerinden 2sene geçti neden şimdi demez mii
- +1 yıl
der ama hallet bir şekilde.. hem liseli ergenler gibi şey etmeyin 😃 tamam o begeniyor ışık yakiyorsunuz birbirinize ama soyle sende artikk
- +1 yıl
direkt goruselim mi deme.
Soran+1 yılGerçekten ışık yakıyor mu yaaa yoksa ben mi kuruyorum. Bilemiyorum offf :')
- +1 yıl
ya yakiyor yakiyor inan sen bana
Soran+1 yılMadem ışık yakıyoruz birbirimize neyi bekliyor o neden açılmıyor kii
- +1 yıl
acilir belki ümitsizliğe kapılma derim fakat; çekingen biri olabilir ya da utangaç 🎈
Soran+1 yılEvet ben gibi😅. Haklısın bi bekliyim biraz daha. Teşekkür ediyorum yorumların içinn💖
- +1 yıl
rica ederim 🖤
+1 yılBu sorunun cevabini bende merak ettim acikcasi. Benimde Şu an hoslandigim biri var sadece yazisiyoruz ama o benden hoslaniyormus hoslanmiyormu anlamadim tam olarak. Sizce ona söylemelimiyim ondan hoslandigimi?
03 Yorumla
Soran+1 yılStorylerimi beğeniyordu, yanıt da atmıştı ben de karşılık veriyordum aynı şekilde. Hala da beğeniyorum ben ama geçenlerde birisi fake hesaptan ona açılmış kim olduğunu söylememiş. Hoşlandığım çocuk da vaktini çaldığını düşünüp engellemiş. O olaydan sonra beğenileri falan kesti. Beni o fake hesap sanıyor olabilir mi yaa. Ne yapacağım yaa hiçbir fikrim yok.
Önümde böyle bir şey olmasaydı ben açılmayı düşünüyordum. Bence söyleyebilirsin hoşlandığını ama yine de sen bilirsin- +1 yıl
Bence sende söyleyebilirsin ne zamandir görüsüyorsunuz?
Soran+1 yılLisede aynı sınıftaydık aynı şehirdeyiz ama şu an farklı üniversitelerdeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYüz yüze açılmayı dene ama aranızda bir elektrik olup olmadığını test et önce bir yaklaş
05 Yorumla
Soran+1 yılLisede aynı sınıftaydık aynı şehirdeyiz ama farklı üniversitelerdeyiz. Yüz yüze gelemiyoruz. Storylerimi beğeniyordu, yanıt atmıştı ben de karşılık veriyordum aynı şekilde. Geçenlerde birisi fake hesaptan ona açılmış kim olduğunu söylememiş ve hoşlandığım çocuk da vaktini çaldığını düşünüp engellemiş. O olaydan sonra beğenileri falan kesti. O fake hesabı ben sanıyor olabilir mi..
- +1 yıl
Sen sanması düşük bir ihtimal bence. İçine genel olarak kuşku düşmüş olabilir ama sen belli etmediysen hiç özellikle sen sanacağını düşünmüyorum
Soran+1 yılFake hesaptaki de aynı okuldaydık cart curt bi şeyler demiş belli ki ortak bir arkadaşımız. Benim de storylerini beğenmem üzerine belki öyle düşünmüştür bilemiyorum ben de
- +1 yıl
Peki sen bunları nereden biliyorsun o erkek mi dedi sana bunu
Soran+1 yılYok hoşlandığım erkek o fake hesabı engelleyince fake hesap sevdiğim ortak olan arkadaşıma yazmış böyle böyle diye. O söyledi bana
+1 yılYüz yüze en doğrusu bence. Tepkilerini daha iyi görürsün ve hislerini daha iyi anlar
013 Yorumla
Soran+1 yılLisede aynı sınıftaydık aynı şehirdeyiz ama farklı üniversitelerdeyiz. Yüz yüze gelemiyoruz. Storylerimi beğeniyordu, yanıt atmıştı ben de karşılık veriyordum aynı şekilde. Geçenlerde birisi fake hesaptan ona açılmış kim olduğunu söylememiş ve hoşlandığım çocuk da vaktini çaldığını düşünüp engellemiş. O olaydan sonra beğenileri falan kesti. Beni o fake hesap sanıyor olabilir mi..
- +1 yıl
Belli edecek bir şey yaptın mı ki?
Soran+1 yılSevdiğimi mi? Neler yapabilirim ki
- +1 yıl
Bilmem anlamasını sağlayacak bir şey yaptın mı?
Soran+1 yılHayır bilmiyor sevdiğimi. O storylerimi beğenmeye başlayınca ben de onunkileri beğendim, yanıt attığım da oldu. Başka da bir şey yapmadım. Ne yapacağım bilmiyorum ilk bu
- +1 yıl
Direkt senden niye şüphe etsin ki. Başka biri vardır belki ama bilemem..
Soran+1 yılFakeden yazan kişi aynı okuldaydık cart curt bi şeyler demiş belli ki ortak bir arkadaşımız. Benim de storylerini beğenmem üzerine belki öyle düşünmüştür bilemiyorum ben de
- +1 yıl
İtiraf zamanı
Soran+1 yıl:') aşırı gergin bir an. Açılınca da fake hesabı ben diye düşünebilir hay ben o fakein...
- +1 yıl
Sen yapmadın ki bunu dert etmene gerek var mı 😃
- +1 yıl
Kaybedecek bir şeyin yok 🥳🥳🥳🥳
Soran+1 yılEvet doğru şöyle dert ediyorum ben yapmışımdır diye düşünüp hiç düşünmeden red ederse diye prvdpdkw. Teşekkür ediyorum yorumların içinn💖
- +1 yıl
Niye kuruyorsun kız kafanda aaa. Anksiyete mi var? Ayy rica ederim 💖
Yüzüne söyleyerek. Sanal ortamın gerçeklik payı yok.
09 Yorumla
- +1 yıl
Bu sıralar ona ilgi duyan ya da kendini özel hissettigi başka birisi yoksa sen sanması normal. Ve kafasında kesinleştirmistir çünkü senin evet o fake hesap benim diyebilecegini düşünmüyor. Sen bunu yaptıysanda neden fakeden yazdı niye bana direk söyleyemiyor neyden çekiniyor sanki yiyecez gibisinden düşünüyor da olabilir.
Soran+1 yılBaşka birisi yok evet ama o fake hesabın ben olmadığımı ona nasıl ispat edeceğim
Soran+1 yılO olayı ben yapmadım ki. İstiyorsa aklına takılacaksa kim olduğunu araştırsın ve bulsun da. Sadece benim öyle bir şey yapabileceğim düşüncesini aklının ucundan dahi geçirsin istemem
Soran+1 yılKesin ben diye düşünüyor demedim. Düşünüyor olabilir mi dedeim. Ben de bilmiyorum ne düşünüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBegendigin kisiye acik ol, hislerini belirt. Bir daha gelmicez bu dunyaya. Hicbirseyi erteleme ve icinde kalmasin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYüz yüze daha etkili olur bence ne hissediyorsan onu söyle
013 Yorumla
Soran+1 yılYüz yüze gelemiyoruz lisede aynı sınıftaydık ama şu an farklı üniversitelerdeyiz. Yüz yüze nasıl geliriz hiç bilmiyorum. Gidip de buluşalım da diyemem. Kağıda yazdım olur da karşılıklı denk gelirsek kağıdı vermek için ama nasıl olacak hiç bilmiyorum diye
- +1 yıl
Aynı şehirde misiniz?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bir şekilde bir buluşma ayarlanır bu çok zor olmazsa gerek örneğin işte onunla konuşuyor musun telefonla falan bilmiyorum ama ya lise yılları ne güzeldi be keşke o yıllara dönebilsek ya da o yılları anmak için buluşalım mı eğer vaktin varsa desen ona zaten buluşma olursa gerisi gelir artık
Soran+1 yılHikayelerimi beğeniyordu yanıt falan atmıştı, ben de karşılık veriyordum konuşurken normaldi. Fake hesaptan biri açılmış ve kim olduğunu söylememiş hoşlandığım çocuk da engeli basmış. O olaydan sonra beğenileri falan kesti. Beni o fake hesap sanıyor olabilir ama ben devam ediyorum beğeniyorum onunkileri arada
Soran+1 yılAma nasıl gel diyim ki o fake hesabı ben sanıyorsa direk işim var der
- +1 yıl
Fake hesap sana mı ait?
Soran+1 yılHayır başka biri fake hesaptan açılmış ona ama kim olduğunu söylememiş. Çocuk da engellemiş. Fake hesap hızını alamayıp arkadaşıma yazmış oradan biliyorum belli ki o da ortak bir arkadaşımız
- +1 yıl
Bu durumda seni o fake hesabın sahibi sanabilir bu çok kötü bir şey 😕
Soran+1 yılSanıyor da büyük ihtimal. Storylerimi beğeniyordu o olaydan sonra beğenileri kesti. O fake hesabın ben olmadığını nasıl kanıtlayacağım yaa
- +1 yıl
Bu çok zor bir durum ya ben değilim desen bu defa bana acaba kimdi o açılan der aklı onda kalabilir
Soran+1 yılO fake hesaba sinirli çünkü kim olduğunu söylememiş ve vaktini çaldığını düşünüyormuş haklı da. Ben olmadığıma emin olsa bence aklı onda kalmaz yaa. Napsam bilemiyorum zor cidden
- +1 yıl
Dediğim gibi yüz yüze bir görüşme ayarla onunla ama duygularını ilk görüşmede ifade etmeyebilirsin ikinci bir görüşme ayarlamaya çalış günün sonunda
+1 yılTelefondan açılma kadsr saçma sapan bir şey olamaz.
00 Yorumla
+1 yılbene öyle yazdı. görüşdük. kendini təslim etdi bana
00 Yorumla
+1 yılMesaj yoluyla acil konusurken elin ayagin hatta dilin dolanir en iyisi mesaj🫶
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana açılabilir miyim de 😏
02 Yorumla
Soran+1 yıl😅Olabilir ama diyemeem
- +1 yıl
Denmez zaten 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMesajdan açıl sonra buluşun
00 Yorumla
+1 yılay o sana acılsın sacmalama
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olsa daha iyi olur. sanki
00 YorumlaYok ya mail at daha basit olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfaks çek mektup yaz eposta gönder bence
09 Yorumla
Soran+1 yılOlur da yüz yüze gelirsek diye hislerimin yazılı olduğu kağıt var ona vermek istiyorum ama lisede aynı sınıftaydık şimdi farklı üniversitelerdeyiz. Yüz yüze gelemiyoruz ki vereyim
Cevap sahibi+1 yılKardeş sende mesaj at
Cevap sahibi+1 yıloda senden hoşlanıyor ilk adımı bekliyor olabilir
Soran+1 yılStorylerimi beğeniyordu, yanıt atmıştı ben de karşılık veriyordum aynı şekilde. Sonra geçenlerde birisi fake hesaptan ona açılmış kim olduğunu söylememiş. Hoşlandığım çocuk da vaktini çaldığını düşünüp engellemiş. O olaydan benden sonra beğenileri falan kesti. Beni o fake hesap sanıyor olabilir mi yaa. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılsanabilir senin hesabında resmin yokmu
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılbelki seni beğenmiyor
Soran+1 yılTanışıyoruz zaten kendisiyle. Beğendiğine eminim
Cevap sahibi+1 yılby by
+1 yılHayır yüz yüze daha uygun olur
01 Yorumla
+1 yılYüz yüze açıl
02 Yorumla
- +1 yıl
Ne bileyim ben ya telefondan acil ya da yüz yüze
- Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılYüzyüze daha etkili
04 Yorumla
- +1 yıl
Olabilir ama yakınsan eger sen olmadıgını belirt açıkca. Net olmalısın bu konularda acabalar insanı yorar
Soran+1 yılAşırı aşırı yakın değiliz. Sürekli konuşan biri de değiliz
- +1 yıl
O zaman konusmaya çalış
Yüz yüze
010 Yorumla
Soran+1 yılLisede aynı sınıftaydık aynı şehirdeyiz ama farklı üniversitelerdeyiz. Yüz yüze gelemiyoruz ki. Hikayelerimi beğeniyordu, yanıt atmıştı ben de karşılık veriyordum aynı şekilde. Geçenlerde birisi fake hesaptan ona açılmış kim olduğunu söylememiş. Hoşlandığım çocuk da vaktini çaldığını düşünüp engellemiş. O olaydan sonra beğenileri falan kesti. Beni o fake hesap sanıyor olabilir mi yaa. Ne yapacağım hiçbir fikrim yok
Soran+1 yılİşte hikayeme ilk o yanıt atmıştı konuşmuştuk. Sonra ben yazdım. Yazışırken normaldi. O fake hesap olayından sonra soğuk gibiydi. Geçenlerde yine bir storysine yanıt attım. Konuştuk yine normal ama artık beğenmiyor ya da yanıt atmıyor. Yazarsam yazıyor. Yazınca normal. Bilemiyorum yaa
Soran+1 yılLdceğsbşdbdls evett çünkü fake hesap olayından önce gayet iyiydik o fakein ben olmadığımı da bilmesi gerekiyorr
Soran+1 yılNe yapayım pekii 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Öncelikle ilk itirafı sen yapmayacaksın ve telefonda yapmayacaksın. Üstelik Sen yapmadığın bir şeyi kanıtlamaya çalışıyorsun farkında mısın? sana sorarsa sana söylerse dürüstce cevaplarsın, sana güveniyorsa sözünede inanır. Bir defa yazdın iki defa yazdın ama sürekli sohbeti başlatan taraf sen olma!
Soran+1 yılDoğru haklısınn teşekkür ediyorum
+1 yılFarklı yerlerdeyseniz araman mantıklı
02 Yorumla
Soran+1 yılLisede aynı sınıftaydık aynı şehirdeyiz ama farklı üniversitelerdeyiz. Yüz yüze gelemiyoruz
- +1 yıl
Bence arayarak söyle hisleri açıklamak için sadece kelimeler yetmez,. ses. tonuyla desteklemelisin
+1 yılGözlerine bakarak en etkili ve unutulmaz yolu
04 Yorumla
Soran+1 yılLisede aynı sınıftaydık ama şu an farklı üniversitelerdeyiz. Yüz yüze gelemiyoruz kii
- +1 yıl
Uzaktan da ilişki yürümez ki
Soran+1 yılYok be aynı şehirdeyiz
- +1 yıl
O zaman bekle buluştuğunda itiraf edersin duygularını ama yine de sen bilirsin))
açılma
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır sakın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYüz yüze daha etkili
00 Yorumla Telefondan açılamam ben yazarım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yazman iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin gibi açıl
00 Yorumla Mektup yaz pencereden taşa sarıp içeri at
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzyüze bence
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHoşlandığını biliyor mu
Soran+1 yılHayır bilmiyor
Dene gör
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?