Bence süslü sözlere gerek yok. İçten bir şekilde karşındakinin gözünün içine bakıp seninle her şeye katlanırım ama sensiz hiçbir şey olmam gibi bir şey dersin. Abartılı organizasyon ya da kalabalık yerine ikinize özel sakin bir an seçerdim. Mesela en sevdiği yerde kahve içerken elini tutar gibi bir şey söylerdim. Önemli olan o anın samimiyeti sonra şov yapmanın alemi yok. Akılda kalıcı olan detay değil o anda hissettirdiğindir. Duygu varsa her şey kalıcı olur zaten.
Zaten sevginin en doğal haliyle yapılması gerekiyor içinden geldiği gibi dosdoğru söylenmeli inşallah bir gün nasip olursa elinden tutup bu can bu bedende olduğu sürece bırakmacağıma söz vererek yapmak isterdim..
Bu yazdığın metin baya dokunaklı olmuş, kalpten geldiği çok belli 😍 “Mutsuzluğa da varım” kısmı özellikle çok vurucu, gerçek aşk tam olarak böyle bir şey çünkü 🫶
Sen bunu kendi kelimelerinle, gözlerinin içine bakarak, sesi biraz titreyerek söylersen emin ol yüz tane klişe teklifi cebinden çıkarır 💍 Peki sen bunu nerede söylemeyi hayal ediyorsun, ortam nasıl olsun isterdin? 🌙✨